Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chlapi, nemáte někdo cestu to Litvy..? Potřeboval bych, resp. chtěl bych alespoň 3 flašky jejich výborného Krupnikas, tady jsem je nesehnal..:-(

Odesláno

Tyjo, včera mi naprosto skvěle chutnala Bohemka Chardonnay. Měl jsem v krátké době v sobě snad všechny Bohemky a tahle fakt super. A to jsem na ní vždy slyšel spíš negativa.

Bandi, taky jsem ji měl na silvera a moc mě za srdíčko nechytla. U mě dlouhodobě vede španělská Freixenet cava.

Odesláno

Chlapi, nemáte někdo cestu to Litvy..? Potřeboval bych, resp. chtěl bych alespoň 3 flašky jejich výborného Krupnikas, tady jsem je nesehnal..:-(

Nemusíš do Litvy - já to vozím z Polska :) .

Odesláno

to by teda vycházelo na 720 za kus? To se mi nezdá, v Litvě jsem je kupoval za 120 CZK (resp. v přepočtu z LIT)

No těžko říct, kdy tam pojedu, snad v únoru. Cena byla myslím  140 zlotuvek.

Odesláno

to by teda vycházelo na 720 za kus? To se mi nezdá, v Litvě jsem je kupoval za 120 CZK (resp. v přepočtu z LIT)

Nevím, kolik to stojí v Litvě, ale i na trajektu z Gaňska to stálo 27 éček. Možná je v zemi výrobce levněji :) .

Odesláno

Mluvíme o tomhle že?

Mě to stálo, pravda 2 nebo 3 roky zpět kolem kilča v přepočtu..proto jsem kupoval asi dvě nebo tři flašky..ale tohle je teda balík..:-(

jinak tady byl nákup v Litvě..a co na tom vidím, tak jsme koupili 3 flašky...a za 3 kila plus minus drobný

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

ježíš co sis to dal za předsevzetí?                   :frusty:

Méně chlastu, více pohybu. Méně zdechlin z hospodských kafilérek a více organické stravy. Ten Bodybuilding ze svých zájmů si už můžu klidně smazat. Od té doby co jsem na Chronomagu, to jde se mnou z kopce.  :wine:

Nebo omezím Chronomag? Ne to nejde, raději tu shniju. :rip: 

Odesláno

vodku pak vodku ještě jednu vodku no možná ještě trochu vodky než se vrátí ta moje z odpolední a pak si dám jako první vodku a budu pokračovat bo zítra ještě nikam nemusím....................... :cheers:                    tak na zdraví.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...