MadButcher Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Ja jen Captain Morgan Spiced Gold, vim ze to neni zrovna slavnostni piti ale krome toho mam doma uz jen Elixir de Cuba a stejne sladke Bucanero - na ty dnes vubec nemam chut.
DavidLC Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Jj, Bucanero je takovej tekutej dortík
Lion Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Já měl vyber zhruba takovy... Chybi tam jen Cubaney 8yo a Santiago de cuba... Mam to v různým stádiu rozpitosti, dam si jeden dva panaky nekdy tydne nekdy za mesic.... Legendario uz nechavam ženským, to je rozpusteny cukr, bucanero jednou za cas... V cene čtyř stovek doporucuju to santiago, na 8yo celkem pitelny.. Trošku ostrejsi, ale zas ne tak jak diplomatico anejo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MadButcher Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Na oslavu MDR docela dobra sestava, ale mel bys dostat zlutou kartu za ty Bozkovy
Lion Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Soused to pije, samotny i v kafi tak co nadelas...
DavidLC Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Pro souseda dobrý teda , buď rád, ten můj by mě za to trefil
MadButcher Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Ja mam asi taky vroubek - morgana normalne splachuju hltem coca-coly, dnes se mi nechtelo kvuli par lokum otevirat dvoulitrovou petku, tak to zapijim ovocnym cajem s citronem :-) ostuda?
DavidLC Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Proč by, ostuda je to zapíjet vůbec Když je mi kosa, rád si dám grog z Tulamorky a je hned líp (taky asi zvrhlost)....
walter10 Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nividic Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Trénink na zítřejší beersday je nezbytný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Dneska sem si koupil ve vinotece vino od Volarika za 319,-Kc. Jsou to zoxidovany chcanky, navic to ma korek. Kdybych nebyl linej, tak jim to du zejtra vratit. A kdybych nebyl blbej, tak tam vino vubec nekupuju.
ivan_989 Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Korkovy stupel je zly ? Preferujes skleneny ? Pryzovy ? Alebo racsej ziadny, flasa je s takym plechovym vonkajsim uzaverom co sa len odsrobuje?
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Korkovy stupel je zly ? Preferujes skleneny ? Pryzovy ? Alebo racsej ziadny, flasa je s takym plechovym vonkajsim uzaverom co sa len odsrobuje?Nene, myslel sem vadu vina. Ze je cejtit po korku.
Marhi Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Dneska sem si koupil ve vinotece vino od Volarika za 319,-Kc. Jsou to zoxidovany chcanky, navic to ma korek. Kdybych nebyl linej, tak jim to du zejtra vratit. A kdybych nebyl blbej, tak tam vino vubec nekupuju.Tedy za tu cenu, to musí s odpuštěním pěkně nasrat.Ale do sudu a do ženy nevidíš. To je daň za víno, budeš to muset vzít sportovně.Jo a mlsám docela pitelnej model od Tulamor Dew. Singlmalt Phoenix.Sranda je že je to limitka a má číslo třináct. Za tu cenu pitelné.
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Ja to stejne vychlastam. Volume to ma, tak co. A pil sem i vetsi sracky, treba Bohemku s rumem. Kamarad tomu rikal Pohadka mladi a ja po tom musel jet jednou nakladnim taxikem.
ivan_989 Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Nene, myslel sem vadu vina. Ze je cejtit po korku.Aha. Ja som mal teraz nejake francuzske vina a tam nebol korkovy stupel ale skleneny. Tak som myslel ze uz to dorazilo aj k nam a korok povazujeme aj u nas za prezitok. Asi je to ale len nejaka zapadniarska moda alebo co.
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 (upraveno) Skleneny spunty sem videl snad jen u Noveho vinarstvi a mam to rad. A nevadej mne ani sroubovaci ani kvalitni umely. Vadily mne ty plastovy na Buskoj z Velhartic a na Kahanoj. Upraveno 17. srpna 2016 uživatelem Zmizík
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se