roura74 Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2016 Je to takovej sirup a chilli je tam schovaný hodně vzadu. Ale dá se.
clockyclock Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2016 Ale... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2016 Je to celkem pitelný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peta-Biker Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 (upraveno) Potřebuju koupit láhev rumu jako dárek - který z těchto byste doporučili - potřebuji jemný pro začátečníka... Diplomatico Reserva Exclusiva GB 40% 12yo 0,7 l Don PAPA 0,7 l Pyrat X.O. Reserve 0,7 l Malteco 10yo 0,7 l Díky moc Upraveno 21. srpna 2016 uživatelem Peta-Biker
Liqid Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Za mě diplomatico, to dle mé zkušenosti ocení i sváteční pijáci.
M3maniac Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Za mě taky Diplomatico, miluji ho....
Maxel Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Z výběru určitě Diplomatico, univerzální pítí.
ivan_989 Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Potřebuju koupit láhev rumu jako dárek - který z těchto byste doporučili - potřebuji jemný pro začátečníka... Diplomatico Reserva Exclusiva GB 40% 12yo 0,7 l Don PAPA 0,7 l Pyrat X.O. Reserve 0,7 l Malteco 10yo 0,7 l Díky mocDopln tam Plantation 20y XO a kup ten. Pekna darcekovo vhodna flasa a chutit bude urcite (jemny, vona slabo po vanilke). A neni ovela drahsi ako tie ostatne. A ked nie tak Diplomatico 12y. Tym nic neskazis
Michelin Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Ja teda musim tez za Diplomatico. Z vlasti zkusenosti i ti co vubec rum nepiji si hoi chvali. Nicmene Pyrat mi taky prijde jako dobra volba
Michelin Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 A vlastne jsem doladil neco o "baru"Zmizel Don Papa - ktery mi osobne velmi chutna, ale je tak navoneny, ze je to max na 1-2 panaky. A dal jsem se musel rozloucit s Doorlys - ktery me tak extremne zklamal, ze uz od nich neochutnam nic. Extremne alkoholova vune a chut... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Pěkná rumová rodinka! Já Dona Papu odvezl tátovi, sdílím názor ohledně převoněnosti. Jinak k dotazu hore na doporučení - pokud je možné přitlačit finančně, jednoznačně se podepisuji pod post Ivana. Plantation je pro mně chuťově TOP a to mám rád jemnější rumy. Nadstavbou opravdu krásné balení. Já na nedělní večer klišé krásné ženy (pretty woman), bubliny s jahodami. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
walter10 Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 To Peta-Biker: Diplomatico Reserva Exclusiva je dobrý rum. Jestli něčím v obecnosti vyniká, pak v jemnosti vůně i chutě. Působí zároveň dost vyrovnaně a kultivovaně. Myslím, že pro někoho, kdo nemá s rumem nijak velkou zkušenost, může být dobrou volbou. (Nedávno jsem k němu porovnával pár konkurentů ze stejné a vyšší cenové jako např. Zacapa XO, Plantation XO, Presidente Marti 15, všechny jsou mnohem výraznější vůní i chutí. Zrovna mám ve skleničce Pampero Aniversario, ten je také výraznější. Diplomatico je taková - v dobrém slova smyslu - "učesanost" sama.)
roura74 Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2016 Příprava na víkend. Projel jsem kolem Makra. Jsem fakt zvědavej. Riise XO 40 vol. mě oslovil hodně, tak předpokládám 42 vol. verze bude posun ještě výš. A Danish Navy vůbec netuším co mě čeká. A projel jsem ještě kolem pivotéky. Kosíře 11° jsem ani nestihl blejsknout jakou jsem měl žízeň, tak aspoň Opici.
emba Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2016 Rulandské šedé z vinice Šobes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 Malinovej shake pro pány: napůl zmrzlé maliny, mlíko, 7yo Legendario, pár kapek smetany a javorového sirupu. Nakonec dvě lžíce tvarohové zmrzliny. Lahoda
ivan_989 Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 (upraveno) Double Upraveno 28. srpna 2016 uživatelem ivan_989
ivan_989 Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 (upraveno) Campari orange ale ten orange bol fresh. Prekvapivo lepšie ako obycajny pomaranč, netušil som ze fresh pasuje do koktejlov. Edit: prisamvacku že na Kréte je väčšia zima jak na Slovensku. To nebývalo. Upraveno 28. srpna 2016 uživatelem ivan_989
M3maniac Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Zlatý bažant a skoro zlaté hodziny :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se