Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Potřebuju koupit láhev rumu jako dárek  - který z těchto byste doporučili - potřebuji jemný pro začátečníka...

Diplomatico Reserva Exclusiva GB 40% 12yo 0,7 l

Don PAPA 0,7 l

Pyrat X.O. Reserve 0,7 l

Malteco 10yo 0,7 l

Díky moc

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Potřebuju koupit láhev rumu jako dárek  - který z těchto byste doporučili - potřebuji jemný pro začátečníka...

Diplomatico Reserva Exclusiva GB 40% 12yo 0,7 l

Don PAPA 0,7 l

Pyrat X.O. Reserve 0,7 l

Malteco 10yo 0,7 l

Díky moc

Dopln tam Plantation 20y XO a kup ten. Pekna darcekovo vhodna flasa a chutit bude urcite (jemny, vona slabo po vanilke). A neni ovela drahsi ako tie ostatne.

A ked nie tak Diplomatico 12y. Tym nic neskazis

Odesláno

Ja teda musim tez za Diplomatico. Z vlasti zkusenosti i ti co vubec rum nepiji si hoi chvali. Nicmene Pyrat mi taky prijde jako dobra volba ;)

Odesláno

A vlastne jsem doladil neco o "baru"

Zmizel Don Papa - ktery mi osobne velmi chutna, ale je tak navoneny, ze je to max na 1-2 panaky. A dal jsem se musel rozloucit s Doorlys - ktery me tak extremne zklamal, ze uz od nich neochutnam nic. Extremne alkoholova vune a chut...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Pěkná rumová rodinka! Já Dona Papu odvezl tátovi, sdílím názor ohledně převoněnosti.

Jinak k dotazu hore na doporučení - pokud je možné přitlačit finančně, jednoznačně se podepisuji pod post Ivana. Plantation je pro mně chuťově TOP a to mám rád jemnější rumy. Nadstavbou opravdu krásné balení.

Já na nedělní večer klišé krásné ženy (pretty woman), bubliny s jahodami.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

To Peta-Biker: Diplomatico Reserva Exclusiva je dobrý rum. Jestli něčím v obecnosti vyniká, pak v jemnosti vůně i chutě. Působí zároveň dost vyrovnaně a kultivovaně. Myslím, že pro někoho, kdo nemá s rumem nijak velkou zkušenost, může být dobrou volbou. (Nedávno jsem k němu porovnával pár konkurentů ze stejné a vyšší cenové jako např. Zacapa XO, Plantation XO, Presidente Marti 15, všechny jsou mnohem výraznější vůní i chutí. Zrovna mám ve skleničce Pampero Aniversario, ten je také výraznější. Diplomatico je taková - v dobrém slova smyslu - "učesanost" sama.)

Odesláno

Příprava na víkend. Projel jsem kolem Makra. Jsem fakt zvědavej. Riise XO 40 vol. mě oslovil hodně, tak předpokládám 42 vol. verze bude posun ještě výš. A Danish Navy vůbec netuším co mě čeká.

f7a4f7ae143d012f273eca1ed5589bf6.jpg

A projel jsem ještě kolem pivotéky. Kosíře 11° jsem ani nestihl blejsknout jakou jsem měl žízeň, tak aspoň Opici.

1c562230973e98c5fb273f4cf4e40212.jpg

Odesláno (upraveno)

Campari orange ale ten orange bol fresh. Prekvapivo lepšie ako obycajny pomaranč, netušil som ze fresh pasuje do koktejlov.

Edit: prisamvacku že na Kréte je väčšia zima jak na Slovensku. To nebývalo.

Upraveno uživatelem ivan_989

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...