ivan_989 Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Ano, je to na ten způsob ale chuť je úplně jiná samozřejmě, jedinečná. Milují to ovoce i zvířata z celé Afriky :-) Určitě flašku zkus, v létě vychlazená s ledem super, doporučuji.No som zvedavy, zajtra si idem pre flasu bailey's som naposledy pil asi pred 15 rokmi, som zvedavy jak to zaslape
AKUC Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Tak Afrika , som zvedavý Ivane aj ja som zvedavý na tvoj názor a musím ťa pochváliť za peknú kompozíciu milgaus a amarula .... ten môj Brugal dopadol špatne (dalo sa to piť ale je to také drsnejší rum tak nabudúce si dám niečo jemnejšie a viac ovocné ....)
ivan_989 Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Ivane aj ja som zvedavý na tvoj názor a musím ťa pochváliť za peknú kompozíciu milgaus a amarula .... ten môj Brugal dopadol špatne (dalo sa to piť ale je to také drsnejší rum tak nabudúce si dám niečo jemnejšie a viac ovocné ....)Dakujem no je to v globale taky bejlís like drink. Ale citim tam v hlbke to ovocie a kavu. Moze byt ako zakusok po jedle. A mozno to skusim aj sprcnut do kavy.. Ten Brugal ma mrzi, ale uz na rumovych forach boli rozpacite reakcie. Nabuduce radsej siahni po niecom, co si tu uz pochvaluju aj dalsi alebo sa pre istotu pozri pred kupou sem https://www.rumratings.com/
Leviathan Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Mam momentalne IPA/APA obdobie Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Irma Bunt Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 Mam momentalne IPA/APA obdobie Sent from my SM-G930F using Tapatalk Jak chutnaj tyhle konkrétní? Já už nic jinýho něž IPA/APA nevyhledávám. Čím citrusovější, tím lepší pro mě.
Leviathan Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 No ten Mikkeller vo vseobecnosti moc sladky resp. citrusovy nie je. Konkr. tieto kusy : take vianocne...Gingebread, a pod. ale nie sladke.Tie Americke / Belgicke su zaujimave...Maracuja, mango... teraz podvecer sa chystam na jednu akciu.A to vyzera na zaujimave chute. V 100 Pív.
MR1990 Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 hohooo, obal z Yeme. Pracujes niekde v okolii ? Mam momentalne IPA/APA obdobieSent from my SM-G930F using Tapatalk
Leviathan Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 Byvam blizko Kuchajdy a do Yeme chodim do pekarne a pre chlast Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku
MR1990 Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 ja zase pracujem hneď vedľa pečivo tam majú fakt super a chlieb tiež. Ja kupujem pivo hlavne vo Freshmarkete, predajňa Pivný raj. Tú ale asi poznáš. Byvam blizko Kuchajdy a do Yeme chodim do pekarne a pre chlastOdoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku
roura74 Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 Nalezeno v Lidlu. Měli tam dnes jen pár flašek, tak jsem je koupil všechny čtyři. :-) Docela slušná, ne moc silná IPA, s krásnou barvou a příjemnou hořkostí.
Leviathan Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Vcera prijemna ochutnaka IPA/APA cca 8 kuskov + este daco male na cestu.Sklamanie vecera Anchorage Galaxy white IPA. chut a farba daco ako Burciak s avivazou. A za cena skoro 20 EUR za sedmicku piva....Myslim ze dost overrated.
Irma Bunt Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Vcera prijemna ochutnaka IPA/APA cca 8 kuskov + este daco male na cestu.Sklamanie vecera Anchorage Galaxy white IPA. chut a farba daco ako Burciak s avivazou. A za cena skoro 20 EUR za sedmicku piva....Myslim ze dost overrated. To se mi líbí. Takovou ochutnávku budu muset najít i v Praze.
kral083 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Roura:dík za tip.Stavil jsem se pro pár lahví cestou z práce a dneska ještě pár prikoupim. Sice bych uvítal tak o půl procenta silnější verzi,ale k domácímu burgru to sedlo jak perdel na hrnec.
African Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Zákusok po večeri Výborně, udělal jsi mi radost a popsal jsi krásně chuť :-) Jako zákusek dobrý, ale vůbec nejlépe chutná s ledem za horkého večera při úplňku v Krůgerově národním parku a do toho se z dáli ozývá řev lvů :-)
roura74 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Výborně, udělal jsi mi radost a popsal jsi krásně chuť :-) Jako zákusek dobrý, ale vůbec nejlépe chutná s ledem za horkého večera při úplňku v Krůgerově národním parku a do toho se z dáli ozývá řev lvů :-)No a my obyčejní smrtelníci to můžeme pít tak maximálně v bungalovech v ZOO Dvůr Králové. :-)
ivan_989 Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2017 Výborně, udělal jsi mi radost a popsal jsi krásně chuť :-) Jako zákusek dobrý, ale vůbec nejlépe chutná s ledem za horkého večera při úplňku v Krůgerově národním parku a do toho se z dáli ozývá řev lvů :-)tak táto fľaša to nebude ale s nejakou vyskúšam aj ten hořký vecer s ľadom v...ešte neviem kde,asi v záhrade, za steku psov v diaľke ...no
roura74 Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2017 Asi zatím top rum co jsem pil. Sladký tak akorát a úžasně sametový.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se