eskimak Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Seš moc vostrej a kolegovi kazíš zážitek Tyhle konkrétní lahve od Chivas a Ballantine's máš ochutnané/zmáklé? Já bych od těchhle dvou taky nic nečekal a kdybych se rozhodoval sám, tak mě nákup taky ani na moment nenapadne. Už se mi ale v minulosti stalo, že mě celkem oslovil jeden konkrétní produkt od značek, které jsou jinak naprd.Ahoj, Nie, urcite nechcem kazit zazitok. Ak to vyznelo ostro, ospravedlnujem sa. Ano, pil som oba, z tej Ballantines aj celkom dost (neslo to inak ), bohuzial, to cislo (vek) na obale nic nezachranil. Akoze ziadna tragedia to nieje, myslel som to skor s ohladom na cenu. Inak samozrejme neurazia, ale da sa za to kupit slusnejsie pitie.A napisal som to preto ze tam ma aj fajnove veci, tak som len zhodnotil / porovnal co tam ma, podla svojej skusenosti.Na zdravie.
dr.sphinx Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 (upraveno) Tak s ohledem na cenu o tom určitě není sporu Inspirován kolegovou Redbreast jdu vyhrabat Teeling Single Grain. Zum Wohl! edit: zrovna jsem zjistil, že už tam mám jen slzičku, ach jo. Upraveno 8. listopadu 2018 uživatelem dr.sphinx
shaggy Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Tak ja uz neviem co ma taky obycajny alkac chlastat, aby nebol zjebany jak male decko. Podotykam, ze to necuckam ako dievcatko a kludne si k tomu dam aj pepsi ci pivo. Fuuu, keby aspon cocacolu, ale pepsi... uz vidim, jak sa niektorim zjezili chlpy na rukach... A ceny som mal teraz take, ze bezne v obchode by som za to kupil tak akurat prd... a na vyber nic ine z whisky nebolo. Teda okrem Jameson Makers, ale to som sa hanbil vobec pridat do partie... A asi som dobre urobil.Inac, nic z toho som este nepil, takze tenkrat poprve. Aj preto taky vyber. BTWAsi mam ine chute ako ini statocni píči. Alebo som este primlady. Vo velkom sa tu pije napr. "rum" Bozkov Republika. Zialbohu som ho raz kupil a odvtedy to nalievam za trest nevitanym navstevam. S kofolou. Mozno tak skonci aj niektora z tych whisky.
dr.sphinx Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Nenech si to kazit, jsme všichni piči, jsme na stejné lodi. Ochutnáš, když to nebude ono, už nekoupíš, o nic nejde.
eskimak Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 (upraveno) Shaggy: sorry, asi to vyznelo horsie ako som planoval. Nik Ta nechcel zjebat , vsetko je to slusne pitie, ja som si nevsimol ze niesme vo vlakne Single malt. Ten Bozkov snad netreba komentovat, to si nakupil vyborne. Ale pytal si sa jasne, cim zacat, tj prelozil som si to ako: co je najlepsie. Ale ani jedna z nich by ma urcite neurazila. PeaceEdit: nakupil som aj drahsie a horsie, o nic nejde Upraveno 8. listopadu 2018 uživatelem eskimak
Nick06 Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Vydýchává Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk
shaggy Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 (upraveno) Piss you too ci ako sa to vravi:)Aj tak som zacal nakoniec vinom. Lebo vo vine je pravda. A kedze zena este nemoze pit a deckam vraj nemam nalievat, tak som ho stiahol sam... Na zdravie! Shaggy: sorry, asi to vyznelo horsie ako som planoval. Nik Ta nechcel zjebat , vsetko je to slusne pitie, ja som si nevsimol ze niesme vo vlakne Single malt. Ten Bozkov snad netreba komentovat, to si nakupil vyborne. Ale pytal si sa jasne, cim zacat, tj prelozil som si to ako: co je najlepsie. Ale ani jedna z nich by ma urcite neurazila. PeaceEdit: nakupil som aj drahsie a horsie, o nic nejde Upraveno 8. listopadu 2018 uživatelem shaggy
Návštěvník YPO Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2018 včéra jsem kromě jiného objednal na zkoušku Real McCoy 5 (Barbados) ...... je to docela fajn .... takovej ten panák před spaním http://www.realmccoyspirits.com/
dr.sphinx Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2018 To je celoživotní záležitost, nebo novinka, že si teď rumY Pána Opanovaly?
Návštěvník YPO Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2018 to je záležitost od roku 89 ..... před tím jsem pil jenom rum z brambor a stoličnou vodku .... ..... já se tak trochu cítím být ženou a mám rád lepidla jakože sladký pití ..... některý rumy jsou opravdu ty lepidla a některý jsou už takový whiskový ..... ale vypiju i božkov když se potřebuju vypnout, to mi jako nedělá problém ...... nejlepší lepidlo, kupodivu levný je Bucanero Elixír .... to bych moh pít i o přestávkách ve škole ..... do hospody nechodím, tak když vypiju jednu flašku rumu za tejden tak se to vlastně vynuluje
dr.sphinx Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2018 Tak na sladký jo? Millonario si zkoušel? Já o něm všem furt básnim.
nickolas Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2018 Vydýchává Odesláno z mého SM-J510FN pomocí TapatalkKurna to ale vetras poctive! Na gumicky nemam moral, jenom prikriju a laskyplne uhladim. Pripadna sedlina neni na zavadu
Návštěvník YPO Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 na vrabyho ...... metuzalém
Maxel Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Todle je fajn rum, kor za ty lowe. Jenom to příště nelej tak plný, vypadá to jak kdybys tam měl jablečnej džus.
Návštěvník YPO Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 nebuď estét .... já to piju po námořnicku
Návštěvník Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 (upraveno) byvaly bufet na pardubickem nadrazi. Hraje radio Beat, krasna vycepni a pivo jako kren. Na stojaka, jen pivo a precliky. Dokonale Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 18. listopadu 2018 uživatelem Roman I.
odjinud Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 Dneska večer doma Tulamore dew, Bushmills, Hanácký tuzemák (do čaje), merlot pozdní sběr a 2x Svijanský máz... no, ještě asi načnu jiný pozdní sběr a bude...
Murphy97 Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 Je to moc dobre Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
odjinud Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 Tak je to Modrý Portugal, víno Rakvice a není vůbec špatný... Dneska večer doma Tulamore dew, Bushmills, Hanácký tuzemák (do čaje), merlot pozdní sběr a 2x Svijanský máz... no, ještě asi načnu jiný pozdní sběr a bude...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se