Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

před 5 hodinami, siki napsal:

Můžeš to nějak upřesnit s tím podvodem? Opravdu mě to zajímá, díky.

Prezentuje se tam na oko staří rumu x-let. Přitom toho starého rumu je tam promile. Koukni jak se děla solera. 

IMG_2095.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
V 22. 10. 2024 v 9:53, Petr.S napsal:

Nedalo mi to a musel jsem zkusit i Rojo. A ono mi snad chutná ještě víc než to modré. Ale pro jistotu jsem koupil i to. 😀

462557514_1091909295666437_3470463760220516106_n.jpg

462542931_1872590596560536_2706293068998928537_n.jpg

Četl jsem teď recenzi, která potvrzuje, že Rojo je v  chuti lepší než ten modrý. Ten si jdu zrovna nalít a příště objednám ten Rojo. Je vidět, že tobě Piquero chutná převelice :D, tak dám i na tebe.

Piquero.thumb.jpg.99b277c8752d0069227b621636f5abd2.jpg

Odkaz ke komentáři

Musím potvrdit, že recenze nelže. Rojo je opravdu v chuti lepší. Nechápu, jelikož já mám rád hodně sladké rumy a tenhle není tak sladký jako modrý, ale je tam výraznější čokoláda. Po týdnu mám zatím stav vyrovnaný, 😀ale jen proto, že Rojo šetřím. Jinak by už nebylo. 😀

IMG-20241027-WA0021.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 16 hodinami, Petr.S napsal:

Musím potvrdit, že recenze nelže. Rojo je opravdu v chuti lepší. Nechápu, jelikož já mám rád hodně sladké rumy a tenhle není tak sladký jako modrý, ale je tam výraznější čokoláda. Po týdnu mám zatím stav vyrovnaný, 😀ale jen proto, že Rojo šetřím. Jinak by už nebylo. 😀

IMG-20241027-WA0021.jpeg

Prima stav, pěkně v rovnováze :).
Jak píšeš, že máš rád hodně sladké rumy, tak by mě zajímalo, jaké jsou pro tebe top. Už se tady možná někde o tom psalo ... Já měl favorita před časem Corsario, ale pak jsem někde objednal druhou láhev a chuťově to snad byl nějaký zmetek, jako Mário Surio Oříšek :), jak nějaká tinktura ze špitálu, pít se to nedalo a to mě odradilo od jeho další koupě .... Jasně, že jinak jsou to vlastně spirit drinky.

corsario.jpg.fbe092ae4c3ca7e4dc4f8d29416771e5.jpg

Odkaz ke komentáři

Pro mě je momentálně jednička právě to Piquero. Než jsem ho objevil, tak to bylo Bumbu, něco málo Don Papa Masskara a Baroko. Vyzkoušel jsem i Legendario Elixír de Cuba, ale to už je i na mě hodně sladké. 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Dnes me chytla slina, tak jsem zasel do liquere storu. V baglu jsem mel misto jen na jednu lahev, tak jsem vzal nakonec rum Kraken. No, mel jsem si připlatit aspon na Pampero Aniversario nebo vic, na Diplomatico, Kraken je opravdu hodne sladky, i kdyz aspon ne jen tak "planě" (jak rikaj moravaci); je kořeněný. Mel jsem uz ho a zapomnel na to. A nebo vzit radsi nejakou whisky jako Glenfiddich nebo Chivas Regal.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...