siki Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září V 17. 7. 2024 v 21:33, MG75 napsal: jj přesně Kaufland a v akci. Jinak je to už snad neprodejné. Podvod zvaný solera Můžeš to nějak upřesnit s tím podvodem? Opravdu mě to zajímá, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MG75 Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září před 5 hodinami, siki napsal: Můžeš to nějak upřesnit s tím podvodem? Opravdu mě to zajímá, díky. Prezentuje se tam na oko staří rumu x-let. Přitom toho starého rumu je tam promile. Koukni jak se děla solera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Nějaká zima nebo co. Musím se maličko rozehřát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Teď poslední dobou na ni narážím docela často a chutná mi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října Zasilka dorazila, to zas bude v alejich nablito Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Nedalo mi to a musel jsem zkusit i Rojo. A ono mi snad chutná ještě víc než to modré. Ale pro jistotu jsem koupil i to. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října V 22. 10. 2024 v 9:53, Petr.S napsal: Nedalo mi to a musel jsem zkusit i Rojo. A ono mi snad chutná ještě víc než to modré. Ale pro jistotu jsem koupil i to. Četl jsem teď recenzi, která potvrzuje, že Rojo je v chuti lepší než ten modrý. Ten si jdu zrovna nalít a příště objednám ten Rojo. Je vidět, že tobě Piquero chutná převelice , tak dám i na tebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Musím potvrdit, že recenze nelže. Rojo je opravdu v chuti lepší. Nechápu, jelikož já mám rád hodně sladké rumy a tenhle není tak sladký jako modrý, ale je tam výraznější čokoláda. Po týdnu mám zatím stav vyrovnaný, ale jen proto, že Rojo šetřím. Jinak by už nebylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října před 16 hodinami, Petr.S napsal: Musím potvrdit, že recenze nelže. Rojo je opravdu v chuti lepší. Nechápu, jelikož já mám rád hodně sladké rumy a tenhle není tak sladký jako modrý, ale je tam výraznější čokoláda. Po týdnu mám zatím stav vyrovnaný, ale jen proto, že Rojo šetřím. Jinak by už nebylo. Prima stav, pěkně v rovnováze . Jak píšeš, že máš rád hodně sladké rumy, tak by mě zajímalo, jaké jsou pro tebe top. Už se tady možná někde o tom psalo ... Já měl favorita před časem Corsario, ale pak jsem někde objednal druhou láhev a chuťově to snad byl nějaký zmetek, jako Mário Surio Oříšek , jak nějaká tinktura ze špitálu, pít se to nedalo a to mě odradilo od jeho další koupě .... Jasně, že jinak jsou to vlastně spirit drinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Pro mě je momentálně jednička právě to Piquero. Než jsem ho objevil, tak to bylo Bumbu, něco málo Don Papa Masskara a Baroko. Vyzkoušel jsem i Legendario Elixír de Cuba, ale to už je i na mě hodně sladké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října @Petr.S Tak to už jsem všechno taky měl, takže objednám to Rojo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října @milomac Určitě neuděláš chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října Tiez som prikupil na vase odporucanie... Tak nech vas vsetci svaty chrania, ked mi nebude chutit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října @Harwey Já ho kdyžtak za trest vypiju. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října …dnes večer jen sprostá Havana; avšak v mém oblíbeném podzimním kombu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu nič extra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu V 17. 7. 2024 v 21:39, MG75 napsal: Tak na tomhle jsem si ujížděl v 98 Neostala ti nejaka flasa z toho rocniku? Hlavne ta 200th ann. by ma zaujimala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlfGS Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu Baoruco Reserva 21y - docela dobrý pití A pak mladší brácha... Gran Anejo reserva 12y - taky se dá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu Dnes me chytla slina, tak jsem zasel do liquere storu. V baglu jsem mel misto jen na jednu lahev, tak jsem vzal nakonec rum Kraken. No, mel jsem si připlatit aspon na Pampero Aniversario nebo vic, na Diplomatico, Kraken je opravdu hodne sladky, i kdyz aspon ne jen tak "planě" (jak rikaj moravaci); je kořeněný. Mel jsem uz ho a zapomnel na to. A nebo vzit radsi nejakou whisky jako Glenfiddich nebo Chivas Regal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se