Irwinek Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července před 8 hodinami, DavidLC napsal: Jo, už jsem gůglil, objednám je všechny i pomeranč, oceán, sakuru.... to se bude degustovat Pomeranč? Tak na ten jsem ještě nenarazil, jen na japonské mandarinky - ty jsou sami o sobě trošku nahořklé, ale výsledná chuť je opět excelentní. A ten oceán je na mne slaný Zkus i jejich etsu vodku se samurajem - v jemnosti nemá konkurenci. Naproti tomu rumy mne dost zklamaly - jemné, ale chybí jim ta hutnost, vůně. Prostě výsledkem je pálenka z třtiny, bližší Cachace než rumu, jak jej známe.
DavidLC Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července (upraveno) @Irwinek https://www.global-wines.cz/etsu-double-orange-jap-gin-43-700ml-box?gad_source=1&gad_campaignid=10896395656&gclid=Cj0KCQjw-ZHEBhCxARIsAGGN96KQ6MJX1taZ5a--Ywqu1Tf-9Ty0AvU2vIHTtnsSES9dH3qm63IPVWoaAvKkEALw_wcB Tohle na mne vyskočilo, díky za tip, oceán vynechám, ono při mém ochutnávání to mám na dlouho...vodku zkusím, rum ne Upraveno 27. července uživatelem DavidLC
Irwinek Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července před 41 minutami, DavidLC napsal: @Irwinek https://www.global-wines.cz/etsu-double-orange-jap-gin-43-700ml-box?gad_source=1&gad_campaignid=10896395656&gclid=Cj0KCQjw-ZHEBhCxARIsAGGN96KQ6MJX1taZ5a--Ywqu1Tf-9Ty0AvU2vIHTtnsSES9dH3qm63IPVWoaAvKkEALw_wcB Tohle na mne vyskočilo, díky za tip, oceán vynechám, ono při mém ochutnávání to mám na dlouho...vodku zkusím, rum ne Aha, to je ono, tak to jsem ty mandarinky spletl já, ono už to přecijen bude přes rok, co jsem ho Marky kupoval Myslím, že by jsi i to moře měl ochutnat, já normálně nesolím, takže to pociťuji intenzivněji, ale mladej i Marky tam tu sůl taky cítili, nicméně jim to nepřišlo jako vyloženě špatné, spíš prostě jiné. škoda, že se nedá koupit menší obsah, něco mi nesedne, a pak to tu leží třeba 3 roky a jestli jsi vyloženě ochutnávač, zkus Codet - bílý koňak z mrazáku - je to docela zajímavá zkušenost, stejně jako třeba prapůvodní Gin - Genever - v podstatě výčepní lihovina, kterou jsme pak v Nizozemí popíjeli večer na pláži a ten japonský rum taky stojí za zkušenost - ono kdyby tomu neříkali rum, ale jen třeba třtinová pálenka, tak k tomu nebudeš přistupovat jako k rumu a zjistíš, že to není špatné, jen to prostě není rum
DavidLC Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července (upraveno) @Irwinek Ty mi dáváš, to mám na pětiletku,já jen to pocucávám, nebo do míchačky, dali jsme to i jako Gimlet. Oceán je slaný, tak to má logiku.... Mě ty giny dají zabrat a jak říkáš, co pak s tím, když to zbyde, i když příbuzenstvo občas dorazí a má k alkoholu intenzivnější vztah . Rum mám radši sladký, když někdy. Každopádně díky za inspiraci... Upraveno 27. července uživatelem DavidLC
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se