Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nějak mě zlobí žaludek, tak jsem ještě po dobrým pivku načal tuhle "černou potvoru", už jen ta vůně je silně burcující, jak se tomu taky někdy říká - lak na rakve, ale pít se to dá, to zase jo :default_biggrin:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem milomac
  • Like 1
  • Haha 1
Odesláno
před 35 minutami, bohus76 napsal:

Tak se moc nezmrskej 😋

Co já, to sousedka. 

před 12 minutami, milomac napsal:

Nějak mě zlobí žaludek, tak jsem ještě po dobrým pivku načal tuhle "černou potvoru", už jen ta vůně je silně burcující, jak se tomu taky někdy říká - lak na rakve, ale pít se to dá, to zase jo :default_biggrin:

Pořád cítím tu vůni. Dovnitř to šlo dobře, hůř ven :) 

Odesláno
před 2 minutami, Jeronimo napsal:

Co já, to sousedka. 

Pořád cítím tu vůni. Dovnitř to šlo dobře, hůř ven :) 

Je to tak, ale já dneska jen decentně, takže to vyvrhávat jistotně nebudu :default_biggrin:.

• Like 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Když jsem viděl tohle, hrozně jsem to chtěl ochutnat. Teplý se to nedá vůbec, namražený trochu jo

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Stejně asi bude lepší tohle

• Haha 4
Odesláno
V 6. 4. 2026 v 18:53, milomac napsal:

Taky tu mám ješte nenacatou lahvinku. Joooo drsoň....to je výzva 😂

• Haha 1
Odesláno
před 10 minutami, Pozorovatel napsal:

Nemíval Fernet víc? 🤔

40, pak 38 a teď 33

Odesláno
před 2 minutami, Gustaf napsal:

No, jako nemám zatím odvahu to odspuntovat 😁

Já ho otevřel, ochutnal 🤢 a vylil🚽. Je to humáč. Asi už mám moc zmlsanou hubu. Nechápu, jak jsem to za mlada mohl pít.

Odesláno (upraveno)
před 3 minutami, juk napsal:

Já ho otevřel, ochutnal 🤢 a vylil🚽. Je to humáč. Asi už mám moc zmlsanou hubu. Nechápu, jak jsem to za mlada mohl pít.

Na plesech za mlada... Jasoň, drsoň a hopsinka...joooo a ješte houba do půllitru 😂 až bude chorý žaludek, tak to zkusím....pak to asi taky vyleju 😂

Upraveno uživatelem Gustaf
  • Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
před 9 minutami, Gustaf napsal:

Na plesech za mlada... Jasoň, drsoň a hopsinka...joooo a ješte houba do půllitru 😂 až bude chorý žaludek, tak to zkusím....pak to asi taky vyleju 😂

Při vyklízení pozůstalosti po dědovi jsme narazili na láhev Stomach elixír z dob dávno minulých a bylo to lepší, než novodobý Fernet Stock.

Už i Becherovka je plná něčeho sladkého. V závitu na hrdle pod uzávěrem se časem vysráží jakýsi bílý krystalický kentus. Víčko pak nejde ani rukou povolit.

Takže se musí jedině vypít rychle, aby se to nestihlo projevit 😂

Upraveno uživatelem juk
Doplnění textu.
  • Haha 1
Odesláno
před 1 hodinou, Gustaf napsal:

Taky tu mám ješte nenacatou lahvinku. Joooo drsoň....to je výzva 😂

Poslední dobou je to jak dětský sirup,ten obsah alkoholu. Vypiješ půllitr a za hodinu můžeš řídit 🙂

• Like 1
  • Haha 3
Odesláno

Vzpomněl jsem, že se o tom před časem někde mluvilo:

https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/638220-bozkov-ma-v-sobe-nove-mene-alkoholu-vyrobci-reaguji-na-spotrebni-dan

Jinak Fernet mě provází už od studijních let :D a někdy zkrátka "zaléčí" (podle potřeby).

Odesláno

To mě z paměti vyhnalo jedno přirovnání kamaráda-rybáře.Se tak baví s tím druhým... 

Prej kurva ten náš místní mongol (čti vietnamec co provozuje u nás na dědině obchod) má to víno nějaký dojebaný.Včerá jsme na rybách glgli 4 litry ve dvou a ani jsme se nemotali 🤣

Odesláno (upraveno)
V 19. 4. 2026 v 19:37, Prochy68 napsal:

Ale těch 33% 😢

To začali dělat  "Fernet Stout" 🤣

Upraveno uživatelem Jehlan

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...