milomac Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna (upraveno) Nějak mě zlobí žaludek, tak jsem ještě po dobrým pivku načal tuhle "černou potvoru", už jen ta vůně je silně burcující, jak se tomu taky někdy říká - lak na rakve, ale pít se to dá, to zase jo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. dubna uživatelem milomac 1 1
Jeronimo Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna před 35 minutami, bohus76 napsal: Tak se moc nezmrskej Co já, to sousedka. před 12 minutami, milomac napsal: Nějak mě zlobí žaludek, tak jsem ještě po dobrým pivku načal tuhle "černou potvoru", už jen ta vůně je silně burcující, jak se tomu taky někdy říká - lak na rakve, ale pít se to dá, to zase jo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pořád cítím tu vůni. Dovnitř to šlo dobře, hůř ven
milomac Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna před 2 minutami, Jeronimo napsal: Co já, to sousedka. Pořád cítím tu vůni. Dovnitř to šlo dobře, hůř ven Je to tak, ale já dneska jen decentně, takže to vyvrhávat jistotně nebudu . 1
Horhe Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Když jsem viděl tohle, hrozně jsem to chtěl ochutnat. Teplý se to nedá vůbec, namražený trochu jo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Stejně asi bude lepší tohle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Gustaf Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna V 6. 4. 2026 v 18:53, milomac napsal: Nějak mě zlobí žaludek, tak jsem ještě po dobrým pivku načal tuhle "černou potvoru", už jen ta vůně je silně burcující, jak se tomu taky někdy říká - lak na rakve, ale pít se to dá, to zase jo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Taky tu mám ješte nenacatou lahvinku. Joooo drsoň....to je výzva 1
Prochy68 Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna před 10 minutami, Pozorovatel napsal: Nemíval Fernet víc? 40, pak 38 a teď 33
Gustaf Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Před hodinou, Prochy68 napsal: Ale těch 33% No, jako nemám zatím odvahu to odspuntovat
juk Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna před 2 minutami, Gustaf napsal: No, jako nemám zatím odvahu to odspuntovat Já ho otevřel, ochutnal a vylil. Je to humáč. Asi už mám moc zmlsanou hubu. Nechápu, jak jsem to za mlada mohl pít.
Gustaf Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna (upraveno) před 3 minutami, juk napsal: Já ho otevřel, ochutnal a vylil. Je to humáč. Asi už mám moc zmlsanou hubu. Nechápu, jak jsem to za mlada mohl pít. Na plesech za mlada... Jasoň, drsoň a hopsinka...joooo a ješte houba do půllitru až bude chorý žaludek, tak to zkusím....pak to asi taky vyleju Upraveno 19. dubna uživatelem Gustaf 1 1
juk Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna (upraveno) před 9 minutami, Gustaf napsal: Na plesech za mlada... Jasoň, drsoň a hopsinka...joooo a ješte houba do půllitru až bude chorý žaludek, tak to zkusím....pak to asi taky vyleju Při vyklízení pozůstalosti po dědovi jsme narazili na láhev Stomach elixír z dob dávno minulých a bylo to lepší, než novodobý Fernet Stock. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Už i Becherovka je plná něčeho sladkého. V závitu na hrdle pod uzávěrem se časem vysráží jakýsi bílý krystalický kentus. Víčko pak nejde ani rukou povolit. Takže se musí jedině vypít rychle, aby se to nestihlo projevit Upraveno 19. dubna uživatelem juk Doplnění textu. 1
bohus76 Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna před 1 hodinou, Gustaf napsal: Taky tu mám ješte nenacatou lahvinku. Joooo drsoň....to je výzva Poslední dobou je to jak dětský sirup,ten obsah alkoholu. Vypiješ půllitr a za hodinu můžeš řídit 1 3
milomac Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna Vzpomněl jsem, že se o tom před časem někde mluvilo: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/638220-bozkov-ma-v-sobe-nove-mene-alkoholu-vyrobci-reaguji-na-spotrebni-dan Jinak Fernet mě provází už od studijních let a někdy zkrátka "zaléčí" (podle potřeby).
AlfGS Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna To mě z paměti vyhnalo jedno přirovnání kamaráda-rybáře.Se tak baví s tím druhým... Prej kurva ten náš místní mongol (čti vietnamec co provozuje u nás na dědině obchod) má to víno nějaký dojebaný.Včerá jsme na rybách glgli 4 litry ve dvou a ani jsme se nemotali
Jehlan Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna (upraveno) V 19. 4. 2026 v 19:37, Prochy68 napsal: Ale těch 33% To začali dělat "Fernet Stout" Upraveno 21. dubna uživatelem Jehlan
milomac Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna Už jste někdo prubnul tohle - zda je to vhodné (chuťově dá se) k přímé konzumaci nebo raději jen do čaje příp. buchet? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
milomac Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna (upraveno) před 20 hodinami, Prochy68 napsal: A je to z brambor? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. dubna uživatelem milomac
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se