Honza49 Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2006 Já mám rád hroznové víno. Čerstvé, zkažené i přepálené. Zkažené nejraději z Pálavy přepálené Metaxu. V létě sem tam zhřeším Plzní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sheepeck Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2006 Víno taky můžu. Moje nej nej, co jsem kdy asi pil, bylo španělský červený, Palacio de la Vega, Navarra. Už mi tedy vypadl ročník a druh, ale pokud bych na něj někde narazil, tak se nerozmýšlím a sáhnu po něm. Akorát jsem ho před lety koupil v Anglii a tady po něm není ani vidu, ani slechu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watch Odesláno 14. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2006 Pro telata? No díky. Jinak pro mne je čokoláda až moc hustá, takže tu jen občas. Byl jsem minuly vikend v Blave a tam maji na Hlavnem namesti kavarnu s vyberem asi 30 druhu teple cokolady. Mnam!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2006 Caol Ila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 26. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2006 Dostal jsem 2 lahve vodky. Ukrajinskou, to je ten kozák a běloruskou zn. frontovaja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 26. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2006 Teda stanley mě navnadil a šel jsem si taky dát něco pro chuť. Nedávno jsem koupil speciální Laphroaig, uváděný jako "quarter cask". Neskutečná dobrota! Laphroaig Quarter Cask je podle mě jedna z nejlepších single malts. Kupuju ji v 1 l láhvi, spousta fenolů v chuti a ta olejnatost mě fascinuje. Je ale pravda, že po pár kapkách vody se daleko víc uvolní vůně, ta olejnatost se však ztratí. Další z mých oblíbených je Ardbeg. A dále Talisker a samozřejmě Lagavulin, obě firmou UDV zařazeny do série Classic Malts. Co se týká rumů, ta jednoznačný pořadí mám El Dorado 12 y.o. (Guayana), Malteco (Guatemala) a Angostura (Trinidad & Tobago). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2006 dotaz k tématu - kolik alkoholu je možno bez problémů vyvézt z UK a dovézt do ČR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenda Odesláno 28. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2006 2tomasek k tomu rumu dají se sehnat u nás? protoze Ron Varadero jsem už u nás viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 28. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2006 2tomasek k tomu rumu dají se sehnat u nás? protoze Ron Varadero jsem už u nás viděl Podívej se na www.joy.cz - tam je opravdu obrovský výběr, a nejenom rumů Jsou tam prakticky všechny dobroty, taky se to oddělení jmenuje "Vybraná chuť". Zkusil jsem např. vodku Grey Goose a ačkoliv nejsem znalec vodky, lepší jsem dosud nepil. A když čaj, tak jedině Ronnefeldt (Winterdream, Roibosh Vanilla), pokud vím, tak tohle je jediný obchod, kde se dá tento Rolls Royce mezi čaji koupit, jinak se dodává pouze do hotelů a lepších restaurací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 28. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2006 A když čaj, tak jedině Ronnefeldt (Winterdream, Roibosh Vanilla), pokud vím, tak tohle je jediný obchod, kde se dá tento Rolls Royce mezi čaji koupit, jinak se dodává pouze do hotelů a lepších restaurací. Tak trošku zvláštní Rolls Royce......... Bratr je čajomil, takže vím, že krom dobré čajovny se dobře nakupuje zde: http://www.tea.cz/cajovna/index.php?toc=fullshop Osobně dávám přednost čajům japonským. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 28. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2006 No jo no, ty mi to nemůžeš odpustit. To máš jak s hodinkami - líbí/nelíbí, chutná/nechutná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 28. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2006 Jsou vánoce, tak odpuštěno Ty japonské čaje jsou už úchylka, ale zkus je!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 28. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2006 Jsou vánoce, tak odpuštěno Ty japonské čaje jsou už úchylka, ale zkus je!!! Zkusím, vždyť i Ronnefeldt má "Japan Classic" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 28. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2006 No právě, ten má všechno Classic Tenhle je fakt výborný, koukej..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza49 Odesláno 29. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2006 2Kubson To je zajímavá otázka. Jelikož jsou v EU, tak by to mělo být hodně. (Přesně to nevím, ale určitě přes 100 litrů.) Ale Britové prý nepouštějí vic jak obligátní litr. Dostali za to z EU pokutu, takže momentální stav nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 29. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2006 no prave, chtel bych si nechat od znameho dovezt par lahvi, ale tvrdi mi ze jeho znamy vezl kvanta alkoholu a na hranicich dostal za usi tak ze z toho byl inkontinentni, tak nevim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 30. prosince 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2006 Božkovský rum z mrazáku. Přikusuji k němu čokoládového Mikuláše a vše zapíjím kapučínem. Je to božská harmonie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanley Odesláno 30. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2006 A nostalgie. Úplně to vidím. V Božkově jsem chodil do školky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapis Odesláno 30. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2006 Božkovský rum z mrazáku. Přikusuji k němu čokoládového Mikuláše a vše zapíjím kapučínem. Je to božská harmonie Toť vskutku skvělá energetická bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 30. prosince 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2006 Dík za optání, dnes víno, už druhý vlašák, asi přes míru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se