Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

dvanacteho panaka ron zacapa (23 anos), ku..a - politujte mne uz nekdo, ze mam chronosplin :-(

Sakra, musím Tě nějak dohnat. Mám teprve 8.

Potěšila by Tě třeba fotka hezkých Diplomatů na černé ještěrce? :)

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hele Bertíku nevzdávej to, to už dotáhneš do dvaceti... fandím ti, pěkně chronosplínuješ :)

Chronopřítelkyně mi právě sebrala flašku - takže good bye ...... :-(

EDIT: písmenka

Upraveno uživatelem Bert
Odkaz ke komentáři

sestnacteho panaka ron zacapa (23 anos), a koncim, mejte se tu jak chcete ... :-)

začínám Tě tímto okamžikem nazývati Bert Udatný. Po 16 panákách třebaže zacapy bych tak možná trefil prstem na klávesnici nebo někam půl metru okolo, ale takový projev bych nesesmolil. Jestli si to ovšem nežbrndal z nějakých náprstků :)
Odkaz ke komentáři

ak berieme panaka ako shot tj. 0.2 tak je to 3.2dcl ...co nie je tolko co by som chcel travit zajtra rano :) ale ani tak vela zas.

No, podle ubytku flasky bych to tak videl na tri ctvrte litru. proto pisi radeji bez diakritiky. Vinarsky trenink mi pomohl pouze castecne. Bye, bye, vsechny vas samozrejme zboznuji, Bert :-)
Odkaz ke komentáři

Já nic, já nic!!! Píšu to vlastně jen tak pro sichr, kdyby mě chtěl zase někdo obvinit, že jsem strašně vožralej. :D

Ale všem alkoholikům z tohoto vlákna bych chtěl popřát hezký večer a pevná, odolná játra. :)

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...