Jakubisko Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 (upraveno) dvanacteho panaka ron zacapa (23 anos), ku..a - politujte mne uz nekdo, ze mam chronosplin :-( Sakra, musím Tě nějak dohnat. Mám teprve 8. Potěšila by Tě třeba fotka hezkých Diplomatů na černé ještěrce? Upraveno 7. prosince 2010 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 Sakra, musím Tě nějak dohnat. Mám teprve 8. Potěšila by Tě třeba fotka hezkých Diplomatů na černé ještěrce? Sprintuj .... posílám SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 sestnacteho panaka ron zacapa (23 anos), a koncim, mejte se tu jak chcete ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 hele Bertíku nevzdávej to, to už dotáhneš do dvaceti... fandím ti, pěkně chronosplínuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 (upraveno) hele Bertíku nevzdávej to, to už dotáhneš do dvaceti... fandím ti, pěkně chronosplínuješ Chronopřítelkyně mi právě sebrala flašku - takže good bye ...... :-( EDIT: písmenka Upraveno 7. prosince 2010 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 sestnacteho panaka ron zacapa (23 anos), a koncim, mejte se tu jak chcete ... :-) začínám Tě tímto okamžikem nazývati Bert Udatný. Po 16 panákách třebaže zacapy bych tak možná trefil prstem na klávesnici nebo někam půl metru okolo, ale takový projev bych nesesmolil. Jestli si to ovšem nežbrndal z nějakých náprstků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 ak berieme panaka ako shot tj. 0.2 tak je to 3.2dcl ...co nie je tolko co by som chcel travit zajtra rano ale ani tak vela zas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 ak berieme panaka ako shot tj. 0.2 tak je to 3.2dcl ...co nie je tolko co by som chcel travit zajtra rano ale ani tak vela zas. No, podle ubytku flasky bych to tak videl na tri ctvrte litru. proto pisi radeji bez diakritiky. Vinarsky trenink mi pomohl pouze castecne. Bye, bye, vsechny vas samozrejme zboznuji, Bert :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 (upraveno) Já nic, já nic!!! Píšu to vlastně jen tak pro sichr, kdyby mě chtěl zase někdo obvinit, že jsem strašně vožralej. Ale všem alkoholikům z tohoto vlákna bych chtěl popřát hezký večer a pevná, odolná játra. Upraveno 7. prosince 2010 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombik Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Sklenka Angelique Verte Suisse před spaním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Ranní čajíček. Ztrestat flašku rumu (byť výborného) nebyl dobrý nápad ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Ranní čajíček. Ztrestat flašku rumu (byť výborného) nebyl dobrý nápad ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Beaujolais (logicky tohtoročne), čo som našiel v pivnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 vinko cervene od vavrinca svatca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombik Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Archiv Svatovavřinecké 2002. Bůh ví kde se tu vzalo, ale nechutná to špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník REO Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 Caffe Vergnano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 tenhle nektar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 ten je tu nejako popularny musim skusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 slyšel jsem o něm už dříve, pak i tady a musel jsem ho zkusit Single malt, výborná chuť a zajímává cena...stojí za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2010 (upraveno) Po včerejšku nějakou dobu jen vodu Upraveno 9. prosince 2010 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se