Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vis, ze to je lek? Ma se pit panak pred jidlem nebo dva po jidle. Ja to teda vetsinou vyzunknu na posezeni, ale abys nerikal, ze ti to nikdo nerekl :D

No víš že jsem pivař a rumař, ale když si jednou za čas koupim tohle, tak to taky vyžeru celý. Je to mňam. Počítám že to do hoďky zařve a pak zas přejdu na rum :)

Odesláno

Tak ja si prave davam standardni kolu s rumem a pred tim jsem mel trochu finske na skrabani v krku, proste patecni pohoda... :wine:

Jo a pustil jsem si Homolka a Tobolka...snad me nekdo neukamenuje....to pocasi a tak.... :huh:

Odesláno

Dneska šla žena za kámoškama a já zůstal doma hlídat mimino. Tak abych se tady nebál, jsem si koupil něco sladkýho, silnýho a lepivýho. Jo a moc dobrýho.

Pil jsem, ale kroutil se mi jazýček. Moc moc sladké. Ale moc hezky voňavé.

Dnes z boxu Veltlínské červené rané 2007 Znovín.

Odesláno

Po minulém víkendu plném slivovice a všelijakých domácích pálenek na Slovensku piju dneska mlíko a chlast nemusím zase hezkou chvíli vidět :)

Odesláno

Udělal jsem si radost a chuťovým buňkám taktéž:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

So Springcelebratorom prave Buckfast vinko BUCKFAST ABBEY DEVON England noooo ...stara receptura benediktinov ... vedeli od coho muchy dochnu .. :smile_anim:

Upraveno uživatelem gerhard
Odesláno

Whiskey je prý nejlepší do 30 let stáří, 400 let je už podlě mě moc :)

Odesláno

Jéé, Bushmills! To byla moje první whisky. Sice ne tady ta výroční, ale obyč zelená desetiletá, ale chutnala a pro mě, jakožto začátečníka, ideální.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...