Horhe Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Dneska šla žena za kámoškama a já zůstal doma hlídat mimino. Tak abych se tady nebál, jsem si koupil něco sladkýho, silnýho a lepivýho. Jo a moc dobrýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Vis, ze to je lek? Ma se pit panak pred jidlem nebo dva po jidle. Ja to teda vetsinou vyzunknu na posezeni, ale abys nerikal, ze ti to nikdo nerekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Vis, ze to je lek? Ma se pit panak pred jidlem nebo dva po jidle. Ja to teda vetsinou vyzunknu na posezeni, ale abys nerikal, ze ti to nikdo nerekl No víš že jsem pivař a rumař, ale když si jednou za čas koupim tohle, tak to taky vyžeru celý. Je to mňam. Počítám že to do hoďky zařve a pak zas přejdu na rum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Tak ja si prave davam standardni kolu s rumem a pred tim jsem mel trochu finske na skrabani v krku, proste patecni pohoda... Jo a pustil jsem si Homolka a Tobolka...snad me nekdo neukamenuje....to pocasi a tak.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Dneska šla žena za kámoškama a já zůstal doma hlídat mimino. Tak abych se tady nebál, jsem si koupil něco sladkýho, silnýho a lepivýho. Jo a moc dobrýho. Pil jsem, ale kroutil se mi jazýček. Moc moc sladké. Ale moc hezky voňavé. Dnes z boxu Veltlínské červené rané 2007 Znovín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Pravda pravda, moc hezky voňavé to bylo. Další lahev až na vánoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 10. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2010 Po minulém víkendu plném slivovice a všelijakých domácích pálenek na Slovensku piju dneska mlíko a chlast nemusím zase hezkou chvíli vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Suché červené. To mi dělá dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undertaker Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Moj obľúbený nápoj je Tokajské Azú 5Putňové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 dnes portske ale o tretej som dal pauzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libunda Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Udělal jsem si radost a chuťovým buňkám taktéž: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 (upraveno) So Springcelebratorom prave Buckfast vinko BUCKFAST ABBEY DEVON England noooo ...stara receptura benediktinov ... vedeli od coho muchy dochnu .. Upraveno 13. prosince 2010 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 S kamarádem jsme si dali grog Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Devín 2009 Dvory n/Žitavou bobuľový výber prekvasený do polosucha 14,5 % alk. krááásny mok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 vermuuuuuut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 dovezl jsem si 750 litrů skvělého rakouského veltlínu, tož dobré to bylo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Udělal jsem si radost a chuťovým buňkám taktéž: Whiskey je prý nejlepší do 30 let stáří, 400 let je už podlě mě moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Ja piju vodu, ale mam neodolatelnou chut se zlit ... ale nemuzu, moc prace ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 na moc prace musis byt odvazny a vesely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Udělal jsem si radost a chuťovým buňkám taktéž: Jéé, Bushmills! To byla moje první whisky. Sice ne tady ta výroční, ale obyč zelená desetiletá, ale chutnala a pro mě, jakožto začátečníka, ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se