Asparagus Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 (upraveno) Panove, jsem v koncich (coz me u alkoholu zarazi) a potrebuju radu. Dostal jsem za ukol privezt mamce pro kohosi lahev (konak, brandy?) s popisem Napoleon Gold 7* a nemuzu se za zivyho boha doguuglit, co to mam vlastne koupit... Potrebuju radu a idealne co nejdriv, abych to stihl poridit jeste dnes. Predem diky za tipy! Myslim že to je nějaká brandy od Stocku.... EDIT:podívej se jestli je to tohle Upraveno 28. ledna 2011 uživatelem Asparagus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Panove, jsem v koncich (coz me u alkoholu zarazi) a potrebuju radu. Dostal jsem za ukol privezt mamce pro kohosi lahev (konak, brandy?) s popisem Napoleon Gold 7* a nemuzu se za zivyho boha doguuglit, co to mam vlastne koupit... Potrebuju radu a idealne co nejdriv, abych to stihl poridit jeste dnes. Predem diky za tipy! Honzo, to bude nějaký shit :-( Kup radši pořádný "Cognac" nebo "Armagnac" .. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Jó, apropós...dnes všechno možnénějakou 15°od Radegastu, pak hruškovici od Jelínka a teď (na závěr?) , ...... domácí slivovici :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 cece ty ses nak vysazenej na hrusky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 (upraveno) to skalis Viděl jsem to běžně i ve vinotékách, dřív jsme to chlastali. Je to taková štokovina ředěná vodou okolo 20%. V Brně možná Jaso, něco jsem od nich bral a nemají vše na webu a mají i prodejnu. Upraveno 29. ledna 2011 uživatelem vikhra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 cece ty ses nak vysazenej na hrusky .. těch není nikdy dost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 cece ty ses nak vysazenej na hrusky Jinak já ještě radši z ovocných moooooooc dobrý normandský Calvados :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 portske dva druhy a este tu je nachystane alibernet s kopou medaili 0.5l balenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 prave som dorazil domacu malinovicu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 portske dva druhy a este tu je nachystane alibernet s kopou medaili 0.5l balenie. ten alibernet tipujem Podola, ten by najradšej oblepil celú flašu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 jo tip bol spravny ten alibernet tipujem Podola, ten by najradšej oblepil celú flašu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 Chlapi diky, uz je to neaktualni. Mamca jede na pracovni druzbu do Polska a od zname odtamtud dostala prosbu, jestli by tohle neprivezla. Takze jsem ani necekal zadnej zazrak, proste polaci . lolohh: To me rozsekalo, odpoved jsem o vikendu pretlumocil mamce.vikhra: Super, ulozim si to do makovice (a obrazek pro sichr na disk ) a priste budu chytrejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 Pokud se nepletu, tak Napoleon je druh pravého cognacu, který se stále vyrábí. Jen u nás byl zprzněn tím, že se tak začaly nazývat sračky složené z lihu, aroma a karamelu. Tuším ale, že francouzi vysoudili označení původu a už se pod názvem Napoleon nesmí ty naše patoky prodávat, což by i odpovídalo tomu, že jsem ho už dlouho v žádném supermarketu neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 (upraveno) Pokud se nepletu, tak Napoleon je druh pravého cognacu, který se stále vyrábí. Jen u nás byl zprzněn tím, že se tak začaly nazývat sračky složené z lihu, aroma a karamelu. Tuším ale, že francouzi vysoudili označení původu a už se pod názvem Napoleon nesmí ty naše patoky prodávat, což by i odpovídalo tomu, že jsem ho už dlouho v žádném supermarketu neviděl.Přesně tak. Ten pravý Napoleon se dá koupit ve VomFassu, jedna decka stojí zhruba stejně jako lahev tý naší srágory EDIT: A samozřejmě je to moc dobrý pití, litrová lahev u nás doma zmizela velmi rychle... Upraveno 31. ledna 2011 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 vermut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Ranní Arabicu. Z nahřátého hrníčku. Malou a silnou plus třtinový cukr. Mňamka. Budiž pochváleny klidné nedělní snídaně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 (upraveno) V kafeterce Bialetti udělané kafe KIMBO. Hezkou neděli. Upraveno 6. února 2011 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 zatím jen tak v negližé Expreso Dolce Gusto - to mám fakt rád :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 to já už v "práci" sylván Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 to já už v "práci" sylván Tak trochu Ti závidím. Já už jsem u sebe "tam dole na jihu" nebyl aspoň měsíc. Za chvíli vyjdu ze cviku, a dopadnu jako náš společný kamarád s archivním burčákem :-) Přeji Ti dobrý zrak, ostrý čich a co nejvíce nepoškozených chuťových pohárků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se