Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

Panove, jsem v koncich (coz me u alkoholu zarazi) a potrebuju radu. Dostal jsem za ukol privezt mamce pro kohosi lahev (konak, brandy?) s popisem Napoleon Gold 7* a nemuzu se za zivyho boha doguuglit, co to mam vlastne koupit... Potrebuju radu a idealne co nejdriv, abych to stihl poridit jeste dnes. Predem diky za tipy!

Myslim že to je nějaká brandy od Stocku....

EDIT:podívej se jestli je to tohle

Upraveno uživatelem Asparagus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Panove, jsem v koncich (coz me u alkoholu zarazi) a potrebuju radu. Dostal jsem za ukol privezt mamce pro kohosi lahev (konak, brandy?) s popisem Napoleon Gold 7* a nemuzu se za zivyho boha doguuglit, co to mam vlastne koupit... Potrebuju radu a idealne co nejdriv, abych to stihl poridit jeste dnes. Predem diky za tipy!

Honzo, to bude nějaký shit :-(

Kup radši pořádný "Cognac" nebo "Armagnac" ..

:-)

Odkaz ke komentáři

to skalis

post-5091-093183100 1296338068.jpg

Viděl jsem to běžně i ve vinotékách, dřív jsme to chlastali. Je to taková štokovina ředěná vodou okolo 20%.

V Brně možná Jaso, něco jsem od nich bral a nemají vše na webu a mají i prodejnu.

Upraveno uživatelem vikhra
Odkaz ke komentáři

Chlapi diky, uz je to neaktualni. Mamca jede na pracovni druzbu do Polska a od zname odtamtud dostala prosbu, jestli by tohle neprivezla. Takze jsem ani necekal zadnej zazrak, proste polaci :).

lolohh: To me rozsekalo, odpoved jsem o vikendu pretlumocil mamce.

vikhra: Super, ulozim si to do makovice (a obrazek pro sichr na disk :)) a priste budu chytrejsi.

Odkaz ke komentáři

Pokud se nepletu, tak Napoleon je druh pravého cognacu, který se stále vyrábí. Jen u nás byl zprzněn tím, že se tak začaly nazývat sračky složené z lihu, aroma a karamelu. Tuším ale, že francouzi vysoudili označení původu a už se pod názvem Napoleon nesmí ty naše patoky prodávat, což by i odpovídalo tomu, že jsem ho už dlouho v žádném supermarketu neviděl.

Odkaz ke komentáři

Pokud se nepletu, tak Napoleon je druh pravého cognacu, který se stále vyrábí. Jen u nás byl zprzněn tím, že se tak začaly nazývat sračky složené z lihu, aroma a karamelu. Tuším ale, že francouzi vysoudili označení původu a už se pod názvem Napoleon nesmí ty naše patoky prodávat, což by i odpovídalo tomu, že jsem ho už dlouho v žádném supermarketu neviděl.

Přesně tak. Ten pravý Napoleon se dá koupit ve VomFassu, jedna decka stojí zhruba stejně jako lahev tý naší srágory :)

EDIT: A samozřejmě je to moc dobrý pití, litrová lahev u nás doma zmizela velmi rychle...

Upraveno uživatelem Chumpus
Odkaz ke komentáři

to já už v "práci" sylván :D

Tak trochu Ti závidím. Já už jsem u sebe "tam dole na jihu" nebyl aspoň měsíc. Za chvíli vyjdu ze cviku, a dopadnu jako náš společný kamarád s archivním burčákem :-) Přeji Ti dobrý zrak, ostrý čich a co nejvíce nepoškozených chuťových pohárků.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...