pevo Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 Svařáka... kouřím venku . Ta zima už mě se.e!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 Plzničku z vlastního výčepu. Ono to tak nějak lépe chutná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 Svatovavřinecké a chybí mi k tomu něco na rožni,už aby bylo léto to bude paráda u grilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montz Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Svařáka... kouřím venku . Ta zima už mě se.e!!! Naprostý souhlas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Svařáka... kouřím venku . Ta zima už mě se.e!!! Taky chodím na pavlač, už aby tu bylo jaro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2011 Biere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Hehe good brand..jen ho po víkendu nemusim nějak ani vidět..zase do víkendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Čaj matový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Už zase růžovou bohemku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 v praci vodu a piccolo, inak Barolo, burgundu alebo tempranilo a prilezitostne si dam Laphroaig alebo Lagavulin a partagas (ak mam ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Po dvou měsících abstinence opět PLZEŇ!!! Doporučuji všem, kdo jsou už přepití alkoholu, aby si dali na chvíli pauzu. Ten fičák chuti potom stojí zato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Po dvou měsících abstinence opět PLZEŇ!!! Doporučuji všem, kdo jsou už přepití alkoholu, aby si dali na chvíli pauzu. Ten fičák chuti potom stojí zato Závidím ti, taky už jsem Plzýnku neměl 2 měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 je to divne ale kelt, pivo darovanemu konovi na zuby nepozriem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 takovej EDC rum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Dopíjím láhev koňaku, aby se nezkazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 (upraveno) Po dvou měsících abstinence opět PLZEŇ!!! Doporučuji všem, kdo jsou už přepití alkoholu, aby si dali na chvíli pauzu. Ten fičák chuti potom stojí zato Já jí mám teď po stejné pauze taky! Byla nám dnes jedna povolena, tak si s kolegou každou tu svoji zelenou lahvinku právě teď vychutnáváme - nejlepší medicína! Upraveno 3. března 2011 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 Dnes si to dám vzestupně v chuti: Macallan, Glenlivet a na konec Laphroaig. Takový malý trenink na zítřejší sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Na dnešní podvečer jsem dal "rozdýchat" nějaké červené, bílé na zahájení je dole ve sklípku :-) To proto, že se zastaví ten sava :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čendík Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Vodu z vodovodu a zelený nebo bylinkový čaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se