Jakubisko Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Bertold ležák v plechu. Cvičně jsem v Albertu zkusil po jednom kousku od levných piv a tohle je vítěz! Chuťově připomíná Pardála. Jo a vyrábí to Holba, tak to snad takový samosrr nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tody Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2011 urcite nieco co si dam v bare je kvalitne pivo... taky hoegarden alebo maestro ....nic lepsie na posedenie s kamosmi nepoznam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2011 Já moc nepiju a pokud jo, tak se tím nikde nechlubím. Ale nedávno proběhla taková uzavřená oslava s pár chronomagory a pár nechronomagory, tak mě napadlo sem dát pár foteček A ráno to pak vypadalo takhle. Divil jsem se, jak se to dá všechno vypít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2011 Samý bublinky nic pro mě ale ta simpatická skromnná lahev vpravo ta by mě určo zajímala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2011 Samý bublinky nic pro mě ale ta simpatická skromnná lahev vpravo ta by mě určo zajímala Podle mě je spíše sympatická, než simpatická . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2011 Podle mě je spíše sympatická, než simpatická . No vpravdě řečeno nebyl jsem si příliš jistý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 Nějak poslední dobou nepiju - max sklenku skotské. A když je chuť tak takové mojito je fajn, ale dám tak jednu skleničku :-D Přece se to nesmí přehánět...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 Já moc nepiju a pokud jo, tak se tím nikde nechlubím. Ale nedávno proběhla taková uzavřená oslava s pár chronomagory a pár nechronomagory, tak mě napadlo sem dát pár foteček A ráno to pak vypadalo takhle. Divil jsem se, jak se to dá všechno vypít Jinak...takhle vypada propita prumerna meicni mzda v Cesku za vecer... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 Bre sobotni poledne(lehce po poledni),potrebuji poradit chci koupit tatikovy k narozeninam flasku whiskey,nejake slusnejsi,ale nevyznam se v nich,jakou zvolit jestli irskou,skotskou,americkou?pak jednotlive druhy michana?single malt?single grain?od kolika penez se da rict,ze flaska whiskey je dobra? predem diky za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 Bre sobotni poledne(lehce po poledni), potrebuji poradit chci koupit tatikovy k narozeninam flasku whiskey,nejake slusnejsi,ale nevyznam se v nich,jakou zvolit jestli irskou,skotskou,americkou?pak jednotlive druhy michana?single malt?single grain?od kolika penez se da rict,ze flaska whiskey je dobra? predem diky za odpoved Tímhle určo nic nezkazíš http://www.skotska-whisky.cz/skotsko-michane/dimple/dimple-15-y-o.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 Možná tomu nebudete věřit, ale nikdy jsem nepil Borovičku, tak jsem se rozhodl to napravit...a bylo to dobré rozhodnutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 Bre sobotni poledne(lehce po poledni), potrebuji poradit chci koupit tatikovy k narozeninam flasku whiskey,nejake slusnejsi,ale nevyznam se v nich,jakou zvolit jestli irskou,skotskou,americkou?pak jednotlive druhy michana?single malt?single grain?od kolika penez se da rict,ze flaska whiskey je dobra? predem diky za odpoved U whisky je to docela v pohodě, jelikož pokud se nepletu tak Skotská whisky je ochranná známka, takže se to nelepí na kdejakou samohonku. Pokud už budeš vybírat lepší, tak já bych volil single malt - dá se pak vybírat podle oblasti ze které je palírny a tím si tak chuťově ohmatat celé Skotsko :-) 12 letá single malt se nechá sehnat pod tisícovku a rozhodně tím nemůžeš urazit. Pokud mohu doporučit, tak bych objednal tuhle: http://www.skotska-whisky.cz/skotsko-speyside/an-cnoc-knockdhu/an-cnoc-12-y-o-.html Kupoval jsem si jí když jsem tam byl a chuťově velmi vyvážená, nepřevoněná jemná whisky. Moc dobrá http://www.skotska-whisky.cz/skotsko-speyside/balvenie/balvenie-12-y-o-double-wood.html Také vynikající whisky, která je zajímavá dvojím zráním - 6 let v normálním dřevě a pak se přelije do třešňových sudů na dalších 6 let a to aroma co si z nich vezme je parádní. Je to zajímavě chuťově ovlivněná whisky a zvažuji že si jí možná objednám, jelikož má v sobě "něco" navíc. Tu jsme vezli jako dárek a dotyčný milovník whisky ji vyprázdnil velmi rychle :-) Tohle jsou 2 které ve mě nechaly celkem stopu, Tullamorky atd.. tu nezmiňuji, jelikož je to sice dobré pití, ale kvalitní whisky bych vybíral jinou. Určitě budou i lepší (daleko), ale zatím se mi nepoštěstilo ochutnat a nemohu si dovolit zatím tolik do pití investovat. Co se týče Irských a Amerických - tam neporadím - když whisky tak skotskou :-) (nebo bez kocky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 Predem diky za tipy,klidne piste dalsi at mam z ceho vybirat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek23 Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 Rád si dám bacardi s kolou nebo čistou whiskey, to je jistota! :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_45 Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 ... bo se do me dalo nejake nachlazeni tak si davam horkyho jamesona ...dil jamesona, dva dily jablecny stavy, dve lzicky trtinovyho cukru, dva platky citronu a cely to zalit varici vodou dle potreby ... ...je to hrozne zdravy !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Bre sobotni poledne(lehce po poledni), potrebuji poradit chci koupit tatikovy k narozeninam flasku whiskey,nejake slusnejsi,ale nevyznam se v nich,jakou zvolit jestli irskou,skotskou,americkou?pak jednotlive druhy michana?single malt?single grain?od kolika penez se da rict,ze flaska whiskey je dobra? predem diky za odpoved Mně sobně sedí nejvíc The Glenlivet a The Macallan, ale jinak se celkem daj všechny singl malt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 ... bo se do me dalo nejake nachlazeni tak si davam horkyho jamesona ...dil jamesona, dva dily jablecny stavy, dve lzicky trtinovyho cukru, dva platky citronu a cely to zalit varici vodou dle potreby ... ...je to hrozne zdravy !!!! A do mne manželka při nachlazení láduje nějakej vyvařenej zázvor .... zkusím ten tvůj recept, když nepomůže od nachlazení budu alespoň veselej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 dnes vecer si mixuju margaritas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 já portské z Porta.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Lambrusco s plátkem limetky a ledem...........malá vzpomínka na léto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se