Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Já moc nepiju a pokud jo, tak se tím nikde nechlubím. Ale nedávno proběhla taková uzavřená oslava s pár chronomagory a pár nechronomagory, tak mě napadlo sem dát pár foteček :)

post-5465-067673600 1317728384.jpg

A ráno to pak vypadalo takhle. Divil jsem se, jak se to dá všechno vypít :skull: :D

post-5465-088456000 1317728386.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já moc nepiju a pokud jo, tak se tím nikde nechlubím. Ale nedávno proběhla taková uzavřená oslava s pár chronomagory a pár nechronomagory, tak mě napadlo sem dát pár foteček :)

post-5465-067673600 1317728384.jpg

A ráno to pak vypadalo takhle. Divil jsem se, jak se to dá všechno vypít :skull: :D

post-5465-088456000 1317728386.jpg

Jinak...takhle vypada propita prumerna meicni mzda v Cesku za vecer... :-)

Odkaz ke komentáři

Bre sobotni poledne(lehce po poledni),

potrebuji poradit chci koupit tatikovy k narozeninam flasku whiskey,nejake slusnejsi,ale nevyznam se v nich,jakou zvolit jestli irskou,skotskou,americkou?pak jednotlive druhy michana?single malt?single grain?od kolika penez se da rict,ze flaska whiskey je dobra?

predem diky za odpoved

Odkaz ke komentáři

potrebuji poradit chci koupit tatikovy k narozeninam flasku whiskey,nejake slusnejsi,ale nevyznam se v nich,jakou zvolit jestli irskou,skotskou,americkou?pak jednotlive druhy michana?single malt?single grain?od kolika penez se da rict,ze flaska whiskey je dobra?

predem diky za odpoved

Tímhle určo nic nezkazíš

http://www.skotska-whisky.cz/skotsko-michane/dimple/dimple-15-y-o.html

Odkaz ke komentáři

predem diky za odpoved

U whisky je to docela v pohodě, jelikož pokud se nepletu tak Skotská whisky je ochranná známka, takže se to nelepí na kdejakou samohonku. Pokud už budeš vybírat lepší, tak já bych volil single malt - dá se pak vybírat podle oblasti ze které je palírny a tím si tak chuťově ohmatat celé Skotsko :-) 12 letá single malt se nechá sehnat pod tisícovku a rozhodně tím nemůžeš urazit.

Pokud mohu doporučit, tak bych objednal tuhle:

http://www.skotska-whisky.cz/skotsko-speyside/an-cnoc-knockdhu/an-cnoc-12-y-o-.html

Kupoval jsem si jí když jsem tam byl a chuťově velmi vyvážená, nepřevoněná jemná whisky. Moc dobrá

http://www.skotska-whisky.cz/skotsko-speyside/balvenie/balvenie-12-y-o-double-wood.html

Také vynikající whisky, která je zajímavá dvojím zráním - 6 let v normálním dřevě a pak se přelije do třešňových sudů na dalších 6 let a to aroma co si z nich vezme je parádní. Je to zajímavě chuťově ovlivněná whisky a zvažuji že si jí možná objednám, jelikož má v sobě "něco" navíc. Tu jsme vezli jako dárek a dotyčný milovník whisky ji vyprázdnil velmi rychle :-)

Tohle jsou 2 které ve mě nechaly celkem stopu, Tullamorky atd.. tu nezmiňuji, jelikož je to sice dobré pití, ale kvalitní whisky bych vybíral jinou. Určitě budou i lepší (daleko), ale zatím se mi nepoštěstilo ochutnat a nemohu si dovolit zatím tolik do pití investovat. Co se týče Irských a Amerických - tam neporadím - když whisky tak skotskou :-) (nebo bez kocky)

Odkaz ke komentáři

predem diky za odpoved

Mně sobně sedí nejvíc The Glenlivet a The Macallan, ale jinak se celkem daj všechny singl malt.

Odkaz ke komentáři

... bo se do me dalo nejake nachlazeni tak si davam horkyho jamesona :smile_anim: ...dil jamesona, dva dily jablecny stavy, dve lzicky trtinovyho cukru, dva platky citronu a cely to zalit varici vodou dle potreby ... :wine: ...je to hrozne zdravy !!!! :D

A do mne manželka při nachlazení láduje nějakej vyvařenej zázvor .... zkusím ten tvůj recept, když nepomůže od nachlazení budu alespoň veselej :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...