Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Včera se kamarádovi narodila druhá dcerka, tak jsme pili toto, rum a zelenou a dneska je mi pěkně blbě. Ale to se dalo čekat...

post-8501-046124600 1318570615.jpg

Odesláno
  V 8. 10. 2011 v 18:56, 'David_B' napsal:

Možná tomu nebudete věřit, ale nikdy jsem nepil Borovičku, tak jsem se rozhodl to napravit...a bylo to dobré rozhodnutí :)

post-2402-066941100 1318100187.jpg

takhle se mi to líbí :smile_anim:

a věř tomu, že lepší borovička na trhu není, vyzkoušel jsem naprosto všechny... byť je to barbarské, je geniální i ledově vychlazená, ale jakože fakt z mražáku, aby se tak lehce takříkajíc jenom táhla z láhve :D

Odesláno

Asi 4druhy rumu.....................a Kagor ..................ten taky ....................Jo a Spišská hruška tam taky byla...............vísky taky .................

asi mi bude ráno špat nně.

Odesláno (upraveno)
  V 15. 10. 2011 v 21:53, 'vanderB.' napsal:

sweet dreams are made of this :)

post-268-083079700 1318715595.jpg

Tý vo co to je ...to je nějak malý ne??????????????,, má to nějaký ty % ???

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

ja to videl v DM v lednici, tak jsem to vzal...nema to zadny volty, je tam levandule, medunka snad a takovy ty prirodni tisidla :)

clovek by mel spat jak dudek...s cimz nemam problem, spis se mi zdaj chujoviny, ale co se mi zdalo po tomhle ani nevim...

• po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

TnT - tequila El Jimador, tonic, plátek limety, led

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno
  V 12. 11. 2011 v 16:20, 'Horhe' napsal:

Dneska jsem si dovezl zásobu na zimu. Ještě není odvětraná, ale na první košt výborná.

Horhe to přece nemůžeš vypít sám, víš jak Ti bude špatně :P měl bys to dát na charitu, já bych v rámci zprostředkování pro to klidně přijel.Z Mimoně to mám fakt jen kousek :D :D :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...