tombed Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 poslední zimní fotky s Landmonstery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 poslední zimní fotky s Landmonstery druhá fotka je libová! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 27. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 (upraveno) Tak jak jsem toto vlákno před několika měsíci zakládal, tak jej teď nejspíše pro tuto zimu uzavřu. Přidávám dnešní snímky. V hlavní roli opět Seiko SBDX001 Marinemaster. Upraveno 27. dubna 2012 uživatelem lukin_ova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 A proč to chceš zavřít? Myslím, že se pár lidí může dostat během léta někam ke sněhu a nafotit na něm potápky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 27. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 A proč to chceš zavřít? Myslím, že se pár lidí může dostat během léta někam ke sněhu a nafotit na něm potápky... Špatně jsem se vyjádřil. Zavírat téma určitě nebudu. Jen už tady nějaký čas nic nepřibylo (což je celkem logické) a proto jsem chtěl téma pro tuto zimu symbolicky uzavřít. Přidávat samozřejmě může kdokoliv i nadále. Samozřejmě v rámci tématu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 ta druha fotka je super. ako zive, presne tento pohlad na cifernik mam najradsej. Antracit v najlepsej forme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 28. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 Sníh je opět tady a já si dovolím oživit toto vlákno a přidat první příspěvek této zimy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 dával jsem to už do sekce co máte na ruce, ale sem to taky patří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 První sníh... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 28. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 Tal přidám ještě pár dalších, ať to tu trochu rozproudím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 na podvečerní procházce lesem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 lub - ta druhá je libová! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 nejdřív sem se chtěl zeptat ale pak sem se pořádně podíval, jj, fotil jsi to 15s:smile_anim: Ta druhá je moc fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Tak u nás v nížině taky něco přes noc napadlo, asi 3x mi propadly skrz větve, ale nakonec jsem to zvládnul:smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Super Mám fotky na sněhu snad nejraději, ani nevím proč. Těším se až zítra ncxo zkusím vyfotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 Tak něco málo, co jsem dneska blejskl Bílým Samurajům ten sníh fakt sekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 Tak něco málo, co jsem dneska blejskl Bílým Samurajům ten sníh fakt sekne Fakt parádní fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 8. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 Nějak nestíhám fotit, ten den je hrozně krátký ... Proto přihazuji jednu loňskou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Asi to nejsou plnokrevné potápky (spíš pilotky), ale WR mají 200, tak se dají s trochou tolerance brát taky jako jakože-potápky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se