Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

podle toho videa je to, uznavam, jine kafe nez obycejnej stan, ale bohuzel to trpi stejnym neduhem a to kdyz se bali za deste ci po, tak je problem :-)

proto (i) jsem porad zastancem bud stan na zada/do kufru, nebo uz rovou tahnout lehkej karavan, co je uz jiny level, co se tyka pohodli

dokonce jsem premyslel i nad stresnim stanem, ale taky nakonec zavrhl, po letech stanovani si ted nemuzem karavan vynachvalit

• Odpovědi 1,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ja bych se svoji 1,6 hdi ani karavan pro 5 lidi neutahl. Mam na kouli neco kolem 1200 kg. A karavan co by se mi libil zacina nekde u 140 000. Takze jsem to odpiskal. Se skifem z roku 1982 jsem na balatonu zmokl kazdej rok a ze tam umi byt boutka a nikdy neprotekl. Doufam, ze danske latno znavky Isabela se ruskemu souputnikovi minimalne vyrovna :)

Odesláno

Nekdy muzem naplanovat chronokemp :)

To není špatnej nápad. Mohli bysme to udělat u nás, resp. na Mělickým písáku, než z toho pan Jampílek & spol. udělá těžební prostor. Na vysvětlenou, kdysi se tu těžilo, teď je skoro 30 let pauza, ale těžaři plánují těžbu obnovit, vykácet cca 127 ha lesa, takže vopruz. Ale to je spíš do vlákna Co mě naštavalo. Nicméně zatím se tu netěží, takže by to šlo.

JInak k tomu co jsme si tady psali s Ivanem, tak jsem objevil, že mám jednoho výrobce těhle vestaveb za rohem, takže tam asi začnu. http://www.obytne-vestavby.tom-vyhnalek.cz/index.php/camping-box

• po 3 týdnech...
Odesláno

Mazurska jezera čekají. Zítra to asi nedáme, ale v neděli uz tam snad budeme. Takže zas vzhůru na cesty.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Krásné auto, na nás teda až moc velké, ale přesto krásné, užijte si to. Vloni v létě jsme jeli naší Důrou na Rujánu a pak podél D a PL pobřeží až do Gdaňsku, každý den jsme spali jinde. Miluju ta pobřežní městečka, maríny, hospůdky a každý den nás čekají nová překvapení. Pobřeží Polska mne mile překvapilo. 

Odesláno

To auto je samozřejmě obluda, je z půjčovny. Máme ho už po ctvrty. Resp.3x to byl Renault, teď mají nove Fiat, ale nástavba je stejna. Jezdíme 2 páry + nás mrňous. Pro rodinu bych to nechtěl, ale takhle je to fajn. Jinak jsme pro změnu v kempu a včera hned vedle parkovalo toto:

Odesláno

Tak včera jsme se byli podívat na zubry, pak parádní nocleh přímo před tím areálem. Večer nás navštívily lišky, jinak klid a pohoda.

Odesláno

Tohle asi není úplně obytný auto, ale už se také pomalu připravujeme.. Do kempů ale moc nejezdíme. (Ta motorka je tam jen shovaná před sluncem). 

Odesláno

Pecka Cyrile. Ja to budu nastrojovat zitra, taky se nemohu dockat.

Kam vyrazis ?

Díky. Někam na Balkán zase. Podle toho, kde se bude míň střílet.  :lol2:

Odesláno

Vcera vecer jsme to nahazel na auto a abychom vyzkouseli, jestli to drzi :) nalozil jsem prcky, koupil pivko a kousek popojel...krasna noc, jeste lepsi rano :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...