michal_l Posted September 10, 2022 Report Share Posted September 10, 2022 V 7. 9. 2022 v 11:11, vikinho napsal: @Murphy97 Martine, používáš na něco reálně ty deflektory na okýnkách řidiče a spolujezdce? Já už 3 roky přemýšlím, že to sundám, ale drží to tam jak helvétská víra a mám strach, že rozervu těsnění a budu muset nechat měnit - což nikdy nemám náladu, peníze a čas. Na druhou stranu mám pocit, že mi to je k ničemu a že to akorát zvyšuje hluk při jízdě... Jo, letos v létě jsem to nechal párkrát pootevřené, že jsem měl pocit, že to auto vevnitř trošku větrá.. ale není to málo? Na vyndání deflektorů by mělo být toto, ale ještě jsem to nezkoušel... A do okna mám na větrání tu síťku co je na sedadle, funguje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_l Posted September 10, 2022 Report Share Posted September 10, 2022 a ještě přidám foto mého mazlíka Link to comment Share on other sites More sharing options...
busdriver Posted September 10, 2022 Report Share Posted September 10, 2022 Náš "obytňák" na výletě.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted September 10, 2022 Report Share Posted September 10, 2022 Moc hezky to mate, panove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted September 10, 2022 Report Share Posted September 10, 2022 @busdriver Tak to je krajina presne podle myho gusta Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted October 22, 2022 Report Share Posted October 22, 2022 Pratele, mate nekdo tip na tichou kompresorovou chladnicku? Nepotrebuji nic velkeho, jezdime ve dvou, okolo 30l by stacilo. Jako pecka do "dodavek" je tohle mezi sedacky, protoze to nemate pod hlavou v kufru kdyz spite, ale 9l obsah mi prijde tedy fakt malo i pro dva lidi.. Takze bude muset jit dozadu, proto fakt neco maximalne ticheho... Dekuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLD Posted October 22, 2022 Report Share Posted October 22, 2022 Mam 10let ARB a je super. I kdyz spim v aute tak nerusi. Funguje super a vydrzi hodne. Je delana na offroad. Mam tusim pres 40l. 3 stupne ochrany. Akorat ta cena je silena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted October 22, 2022 Report Share Posted October 22, 2022 Diky, ARB ma vubec vsechny produkty top! Pokud to dava smysl, take se v zivote drzim pravidla ze "nejsem tak bohaty, abych si kupoval levne veci", ale tady uz je to trochu "luxus" na nase 2-3 tydny v roce, myslim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
busdriver Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 Ja mam indelB, ta by udajne mela mit stejny streva, jako ta od ARB. Kdyz spina ten kompresor, tak to slyset je, ne moc, ale hlavu bych u toho mit pri spani nechtel. Netusim, jestli to jde udelat nejak uplne nehlucne, spis si myslim, ze ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Americkej Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 Koukal jsem na něco podobnýho. Ale užiju to fakt jenom pár dní do roka. Takže bych taky bral nějaký levnější, ale funkční řešení... Je tohle blbost? https://prenosne-lednice.heureka.cz/mobicool-mcf40/#specifikace/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan83 Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 (edited) před 22 hodinami, Murphy97 napsal: Pratele, mate nekdo tip na tichou kompresorovou chladnicku? Nepotrebuji nic velkeho, jezdime ve dvou, okolo 30l by stacilo. Jako pecka do "dodavek" je tohle mezi sedacky, protoze to nemate pod hlavou v kufru kdyz spite, ale 9l obsah mi prijde tedy fakt malo i pro dva lidi.. Takze bude muset jit dozadu, proto fakt neco maximalne ticheho... Dekuju Kupoval jsem letos pred sezonou tuhle: https://www.dalix.cz/eshop/kompresorova-autochladnicka-automraznicka-dometic-waeco-cfx3-45-12-24-230v.html Spime v dodavce a chtel jsem co nejtissi, tahle mi byla doporucena. Predcila ocekavani, baterku skoro nezere, zpracovani super, vzal jsem k ni i ten neoprenovy obal. Edited October 23, 2022 by dan83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted October 23, 2022 Report Share Posted October 23, 2022 pratele, diky moc vsem za reakce, prostuduji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Lelák Posted November 30, 2022 Report Share Posted November 30, 2022 Sezóna bohužel končí a tohle je poslední letošní fotka Důry, teď už tahle jachta odpočívá, připojena na elektřinu, v suchém zimním doku. Přes zimu se udělá běžná údržba a na jaře zase vyrazíme, už se nemohu dočkat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLD Posted November 30, 2022 Report Share Posted November 30, 2022 Mas to krasny Ivane. To auto ,,voni´´ dobrodruzem uz z fotky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted November 30, 2022 Report Share Posted November 30, 2022 (edited) před 10 hodinami, Ivan Lelák napsal: Sezóna bohužel končí a tohle je poslední letošní fotka Důry, teď už tahle jachta odpočívá, připojena na elektřinu, v suchém zimním doku. Přes zimu se udělá běžná údržba a na jaře zase vyrazíme, už se nemohu dočkat.. Netreba slov, Ivane, prozivam to tady s Tebou. Parada, a at je zima co nejkratsi! Edited November 30, 2022 by Murphy97 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted December 9, 2022 Report Share Posted December 9, 2022 ..hlasim upgrade Ja ted poridil toto, doporucili nam to cestovatele, se kterymi jsme se potkali letos v Norsku. Firmu si kazdy najde podle fotky, ted maji i prijemnou nabidku na skladove boxy. Dobra vychytavka je ta zasupovaci vrchni deska, ktera muze slouzit jako pracovni deska, nebo po vyjmuti a vyklopeni nozicek jaco campingovy stul. Delaji dalsi ruzne moduly vc. "kuchynskeho", ale to jsem nechtel. Vzal jsem rovnou i matraci na miru. Pripevneni pres kurty na 4 uchytna oka v podlaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piplík Posted December 11, 2022 Report Share Posted December 11, 2022 V 10. 9. 2022 v 7:37, michal_l napsal: Na vyndání deflektorů by mělo být toto, ale ještě jsem to nezkoušel... A do okna mám na větrání tu síťku co je na sedadle, funguje. Ahoj. Ta síťka je do bočního posuvného okna? Odkud ji máš? Ještě jsem nikde na ni nenarazil )-: Já teď přes zimu budu řešit nezávislé topení a taky zadní úložný box s postelí. Pak interiér a nějaké skříňky, vodu, elektriku. Zatím mám hotovou markýzu, nově přezuto, zvýšeno o 30mm a zaizolováno K-flexem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal_l Posted December 11, 2022 Report Share Posted December 11, 2022 Přesně tak, do bočního posuvného okna. Na léto. Dostal jsem ji od prodejce VW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piplík Posted December 11, 2022 Report Share Posted December 11, 2022 před 22 minutami, michal_l napsal: Přesně tak, do bočního posuvného okna. Na léto. Dostal jsem ji od prodejce VW. Díky za rychlou reakci. Už jsem to našel v historii vlákna, kde si to uváděl (-: Link to comment Share on other sites More sharing options...
phweb Posted December 15, 2022 Report Share Posted December 15, 2022 Neco podobneho, byt v kratsim provedeni jsem mel i na strasiho Transita, do prednich oken ve dverich. Mivaji to celkem bezne v karavanovych specialkach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts