jacob Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Odesláno 13. července 2012 děkuji za informace Nezni to tak složitě. Jenom ještě skladové číslo mi přijde v té obálce od české pošty ( případně jako to dělá jacob, že mu ho zdělí telefonicky ). A podací číslo mi sdělí prodejce ? Ano, podací číslo Ti sdělí prodejce.
qasper Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Odesláno 13. července 2012 děkuji za instrukce a rady, už zbývá jen to vyzkoušet reálně
Chosef76 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Se Seiyou naprosto perfektní zkušenost. Objednání SARB021, platba Paypal, druhý den odeslání, do týdne doma i s celnicí.
brumko Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Po nákupoch z Creationwatches som si vyskúšal aj Seiyajapan. Maximálna spokojnosť. Myslel som, že keď to pôjde poštou a nie DHL, tak to bude trvať dlhšie. Omyl. 10 dní a hodinky na ruke.
rommir Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 Higuchi-asi před 3týdny jsem emailem poptaval suma, když po pár dnech nepřišla odpověď, zkusil jsem to znovu a opět žádná odpověď. Tak jsem objednal jinde.Před týdnem jsem ty jejich odpovědní maily našel ve schránce ve spamech. Tak si na to dejte případně bacha.
Vajt Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Odesláno 15. června 2014 Prosím, jak procházejí balíčky Seiya celnicí?
Peta-Biker Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Odesláno 15. června 2014 20%dph +cca 200kc celni poplatek
Vajt Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Odesláno 15. června 2014 Hmm :/ , takže raději CreationsWatches...
mazzi Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Odesláno 15. června 2014 20%dph Základní sazba DPH je 21 % (od 1. 1. 2013).
Vajt Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 A ty jsou v EU?To samozřejmě nejsou, ale prochází to od nich bez celníků...
lucid Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 To samozřejmě nejsou, ale prochází to od nich bez celníků...To se mýlíš.
brumko Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 To samozřejmě nejsou, ale prochází to od nich bez celníků...doteraz všetky moje hoďky z CW skončili na colnici a musel som cvakat.
nickolas Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 Taky jsem z CW cvakal... Uvidim jak tentokrat. Napsal tam "meashuring instrument (gift)", ale uz jsem cetl, ze nekdo cvakal i "gift"
laurin Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 "gift" nema ziadny vplyv na to ci cvakas. Ak je na papieroch hodnota vyssia ako 30usd tak to proste na colnici otvoria a vyziadaju si podklady z paypalu. A cvakas jak mourovaty
brumko Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 Objednával som hoďky. Na balík napísali nižšiu cenu asi o polovicu. Colníci si vyžiadali výpis z paypalu, ktorý som im poslal. Medzitým cena hodiniek na stránke klesla a colníci chceli po mne aby som dokladoval tú nižšiu cenu, ktorá je na nete, čož sa nedalo. Po dlhšom vysvetľovaní, že dokladujem vyššiu čiastku ako požadujú im asi docvaklo, že bude vyššie clo a balík mi poslali.
neferirkare Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 Zdravim... Jaky je vas nazor na seiyajapan a momentalni vyprodej? Cekam na Orientky, ktere jsem si objednal, ale najednou mi tam prijdou nejak podezrele levny... :-/
wizard-ov Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 Jo a ten Seiya - jak je to vlastně se zárukou? Čtu tady, že není AD a že reklamace se musí řešit přes něho, na druhou stranu u hodinek na webu píše "Worldwide one year warranty" . Měl už tedy někdo u Seiy reklamaci?.
Skipi Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Všude se dočítám, jak je Seiya spolehlivý a ochotný prodejce. Bohužel mám momentálně negativní zkušenost. Objednal jsem hodinky, které sice přišly za týden, nicméně měly 3 tečky na safírovém skle, zřejmě od pádu z malé výšky (pominulu-li ještě malý šrám na lunetě, ale to sklíčko mi prostě vadilo).Psal jsem prodejci a ten řekl, ať to pošlu zpátky na kontrolu.Prodejce uznal vadu a dušoval se, že hodinky před odesláním řádně kontroluje a že toho by si všiml. Že to museli poškodit na české celnici.Chtěl jsem po něm, aby mi teda poslal nové hodinky. Nereagoval. Na další mail mi odpověděl, že se musí poptat japonské pošty, co a jak, jak řešit takové případy. Pak se zase odmlčel.Za pár dní mi refundoval celou částku.Píšu mu, že nechci refundaci, že chci nové hodinky, protože už jsem platil za ně DPH, které mi samozřejmě nikdo nevrátí. Opět bez odpovědi. Asi považuje celou věc za vyřízenou s tím, že u něj si už prostě nic neobjednám.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se