Frantik Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 No vidíš, tak to minimálně vypovídá o tom, jak dobře se člověk učil No nebo se to dá nacvičit mačkaním takové té modré gumy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Aj tak to polovica ludi ignoruje podava ti zdechlu rybu. a okrem toho, ak sa do toho silii tak to clovek zisti rychlo. nepovie to teda vela ale nieco ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 No nebo se to dá nacvičit mačkaním takové té modré gumy Jo, modrou gumu mačkám rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 To o tom podání ruky... To je takový trik kindermanagerů z první lekce nonverbální komunikace. Ale i ten silný stisk lze vyhodnotit jako upřímný nebo naučený podle dalších projevů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 I prd, naucenej stisk je poznat... Jak se jmenuje ten vedni obor zkoumajici charakter kde podani ruky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 neni ani tak podstatny silny stisk ruky, ako uprimny pohlad do oci ... ale to väcsinou kindermanageri nevedia lebo to je az druha lekcia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 (upraveno) Upraveno 29. ledna 2012 uživatelem Giovany21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 29. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 (upraveno) Tada: je to haptika neboli věda která se zabývá studiem doteků-druh neverbální komunikace viz psychologie. ,,Ruka je to první co člověku nabídneš." Čingischan Upraveno 29. ledna 2012 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 (upraveno) I prd, naucenej stisk je poznat... Ale to my přece víme, že jsi mistr ve všem. Verbální... Edit: Cizím slovem tlučhuba. Upraveno 29. ledna 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drexxy Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Když se mi někdo pokouší nepříjemně silně stisknout ruku, tak si pomyslím, že to je hlupák, který si něco dokazuje. (nic proti posilování, sám jsem ve fitku pečený vařený) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 laskajefajn: Na fotce, kterou jsi sem dal do prvniho prispevku vlakna, je tvuj tata nebo deda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 29. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Skalis: to je můj praděda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Tada: je to haptika neboli věda která se zabývá studiem doteků-druh neverbální komunikace viz psychologie. ,,Ruka je to první co člověku nabídneš." Čingischan Hele nerikal spis Cingiachan "Ruka je prvni, co cloveku uriznu"? To by na nej sedelo vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Hele nerikal spis Cingiachan "Ruka je prvni, co cloveku uriznu"? To by na nej sedelo vic On to asi tak myslel mezi řádky, ale nechtěl to vyslovit nahlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Já už mám z tohohle vlákýnka normálně erekcičku, chlapečci. Fotečku vám ale radši neposílinkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 (upraveno) Kamarád se ženil. Mě probudila až druhý den vosa. Svině. :-))) Upraveno 30. ledna 2012 uživatelem prizak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Tada: je to haptika neboli věda která se zabývá studiem doteků-druh neverbální komunikace viz psychologie. ,,Ruka je to první co člověku nabídneš." Čingischan Takovou rukou na grilu bych nepohrdnul :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 prizak : hezké zátiší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Kamarád se ženil. Mě probudila až druhý den vosa. Svině. :-))) Tak tam bylo hodně veselo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se