Gustaf Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Gratuluju...ať roste a dělá vám jen radost
bohus76 Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Přidávám se z gratulací,ať roste holka šikovná jako z vody a je zdravá.
Marhys Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Gratulace veliká, také mám jeden měsíční přírůstek doma. A pěkné jméno. U nás Kája Užívej si......
African Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Jako čerstvý tatínek je má povinnost se připojit ke gratulantům a popřát Vám jen to nejlepší, máš moc pěknou holku Je to dobrej stresík, nemám ani pořádně čas na práci a na chronomag, nejradši bych byl s prckem 25 hodin denně
Tommy_PP Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Gratulujem, obdobie velmi plodne ako tak pozeram :-) Nech ste zdravi
Rudykopalsson Odesláno 1. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2012 kluci díky... jinak k dotazům... hodinky má přirozeně na ruce, kde jinde:-) a přesný čas porodu 10:05, 1.2.2012:-)
tombed Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 pěkná holka, gratuluji a přeji zdraví a na burku ji ještě neuč, třeba tu Evropu nakonec uhájíme
Rudykopalsson Odesláno 1. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2012 pěkná holka, gratuluji a přeji zdraví a na burku ji ještě neuč, třeba tu Evropu nakonec uhájíme voe:-)
hejdik Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Přidávám gratulaci.Taky mám jednu takovou doma,sice už přes 2 roky,ale vypadala úplně stejně!Tohle je lepší než všechny Zodiacy na světě
Rudykopalsson Odesláno 1. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Přidávám gratulaci. Taky mám jednu takovou doma,sice už přes 2 roky,ale vypadala úplně stejně! Tohle je lepší než všechny Zodiacy na světě to je fakt, ale stejně doufám, že mi je jednou pustíš:-)
hejdik Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 to je fakt, ale stejně doufám, že mi je jednou pustíš:-) Mám obavu že to jen tak nebude,náhradu za ně budu hledat těžko. Ale dost keců,ty máš být teďka jako dělo a slavit jako pominutej
Rudykopalsson Odesláno 1. února 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Mám obavu že to jen tak nebude,náhradu za ně budu hledat těžko. Ale dost keců,ty máš být teďka jako dělo a slavit jako pominutej to víš, žena v porodnici, takže starost o syna zbyla na mě:-)
robo Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Taktiež sa pridávam k zástupu gratulantov a hlavne nech je zdravá a robí Vám radosť
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se