Přejít na obsah

Specifikace hodinek Elton Sport 2012

Doporučené příspěvky

Zdravím,

mám také vážný zájem. Doufám že se to podaří zrealizovat.

1. Financ

2. Jay Doll

3. docent_tecka

4. Sodik

5. jata (zaujem v pripade ocelovej lenety)

7. gougy

8. atomicsteve

9. diver60

10. maama (předběžný zájem)

11. vnuk

12. Nodus (předběžně)

13. Honza.manta(ne a ne se rozhodnout)

24. Hirsch

27. MichalV

30. Mirek24

50. pavlisbrno .. případně č.25/25 u menší série

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 600
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jen málokdy hodlám od neověřeného výrobce kupovat zajíce v pytli (a rozhodně ne v cenové kategorii nad průměrným měsíčním výdělkem u nás), takže vidět zboží před převedením peněz považuji za normu...

tvoje volba, gougy, tak plať normální plnou cenu. :)

Odkaz ke komentáři

tvoje volba, gougy, tak plať normální plnou cenu. :)

No, nevim. Todle snad plná cena je, nebo né? Nebo to znamená, že za nabídnutou cenu se jaksi samosebou počítá ze žebráckejma službama...? To cigi vyplynulo z toho Tvýho příspěvku - samozřejmě nejsi Eltónu mluvčí takže předpokládám, že voni přemejšlej trochu jinak..
Odkaz ke komentáři

To není vizualizace, to je fotka původního modelu. Komunikaci by to chtělo sjednotit, za nás komunikuje Jezevčík, který je na horách s omezeným přístupem. Myslím že stejné info bude mít v mailu.

Hodinky "ELTON SPORT 2012" budou vzhledově takřka totožné s originálním provedením z roku 1968 viz foto.

LE ES12 se bude od originálu odlišovat v následujících detailech.

Místo cylindrického skla z plastu bude použito konvexní safírové.

Místo originálního PVC řemínku bude použit černý náramek z přírodního kaučuku, který je tvarově totožný s tím, který byl použit na LE ORLÍK45.

Nápis na víku hodinek a pořadové číslo nebudou raženy, ale frézovány.

Odkaz ke komentáři

To jako že na fejzbůku prezentují limitku pro Chronomag a tady Vám nikdo nic oficiálního nedá? :sad01_anim: Zvláštní přístup.........

Podle mě to je naprosto normální přístup, vždyť jasně psali - ....nejen pro příznivce serveru chronomag.cz.

Navíc jak vidno, pravděpodobně se tady 50 zájemců nenajde, tak si dělají promo i jinde. Také to podle mě urcite bude mit jezevcik v mailu.

Upraveno uživatelem Qwuiddo
Odkaz ke komentáři

:sad01_anim: :unsure: Vysvětlí mi někdo tento model, prosím ? Asi tomu vůbec nerozumím, ale ani trochu. Nebo tak, rozumím tomu po svém,ale asi špatně.

Jinak jestli to budou takové hodinky, jak ukazují na FB, tak opravdu bude lepší k nim plast. sklíčko a plastová luneta, ten hliník tam vypadá nepatřičně.

EDIT: jak to bude se zpracováním? Nanesení lumi atd. ? Lepší než v dávné minulosti nebo se to bude vrámci vzhledu originálu dělat stejně?

Upraveno uživatelem ggrand
Odkaz ke komentáři

No hnus velebnosti. Ta okazala ignorace existence Chronomagu by mi ten nakup docela znechutila. Ale ona to neni az tak Chronomag l.e., ne? Je to obecna l.e. a kdo vi, jak dopadne I to mistni zamlouvani cisel. Ja si tipuju, ze jako Orlik za 25; prani otcem myslenky a nasledne zamitnuti Eltonem.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Tož mi to je jedno, já je nechci :whistling: ....... Akorát mi to připadá zvláštní, né každý z chronomagu fejsbukuje, a předpokládal jsem, že to je děláno hlavně pro Vás místo Orlíků a případně s doplněním zájemců mimo chronomag......ale jak jsem psal na začátku je mi to fuk a třeba to tak dělají a prezentují správně.

Odkaz ke komentáři

Mně to je také jedno, zájem o nemam stejne jako ty.

Jenom rikam, ze to neni chronomag l.e. a tak shani zajemce i jinde. Navic za chronomag to vsechno zarizoval jezevcik a ten to urcite bude mit v mailu tyto informace a jakmile se dostane na net, tak predpokladam, ze se to sem postne.

Upraveno uživatelem Qwuiddo
Odkaz ke komentáři

No hnus velebnosti. Ta okazala ignorace existence Chronomagu by mi ten nakup docela znechutila. Ale ona to neni az tak Chronomag l.e., ne? Je to obecna l.e. a kdo vi, jak dopadne I to mistni zamlouvani cisel. Ja si tipuju, ze jako Orlik za 25; prani otcem myslenky a nasledne zamitnuti Eltonem.

To opravdu není limitka Chronomagu, ale Eltonu. A Elton ji nabídl jako první členům Chronomagu. Na FB Elton zveřejňuje info. V jedno z příspěvků se píše:

Zájemci k naplnění 50 ks se sdružují na serveru chronomag.cz.

Platnost nabídky je do 29.2.2012.

Chce to jen číst, ne hledat co se hodí

Odkaz ke komentáři

Luneta je největší otazník této limitky, u původních Eltonů byl lumibod kápnutý do díry v lunetě. Životnost lumibodu malá, ještě jsem neviděl hodinky se zachovalou lumi na lunetě. Věřím ve funkční řešení co nejbližší originálu.

Chtěl taky bych vědět, jestli bude původní šířka lunety, nebo se to bude pasovat do stávající z IGENu, která je užší. Plechová vložka v užší lunetě ty hodinky oproti originálu opticky změní. Předpokládám, že se okraj lunety dělá ražením, tak by se dal použít polotovar lunety z IGENu a raznice na 50 ks by snad šla.

Další otazník je korunka, možností z renovací se nabízí několik. Preferoval bych s krčkem.

Pak už mě napadá jen lumi, ta by mohla být stejná jak u limitky Orlíků 45

Originál ELTON sport měl korunku bez krčku.
Odkaz ke komentáři

To opravdu není limitka Chronomagu, ale Eltonu. A Elton ji nabídl jako první členům Chronomagu. Na FB Elton zveřejňuje info. V jedno z příspěvků se píše:

Zájemci k naplnění 50 ks se sdružují na serveru chronomag.cz.

Platnost nabídky je do 29.2.2012.

Chce to jen číst, ne hledat co se hodí

Ono hlavně odtud se zrekrutuje drtivá většina budoucích majitelů, jako to ostatně bylo u všech LE, I.e. a já nevím, jaké ještě další edition primek, že ano ...
Odkaz ke komentáři

Je mi líto, ale asi se musím bohužel vyřadit z nedostatku financí... :crying_anim02:

Každopádně pokud je seženu do 29. znovu se přidám

1. Financ

2. Jay Doll

3. docent_tecka

4. Sodik

5. jata (zaujem v pripade ocelovej lenety)

7. gougy

8. atomicsteve

9. diver60

10. maama (předběžný zájem)

11. vnuk

12. Nodus (předběžně)

13. Honza.manta(ne a ne se rozhodnout)

24. Hirsch

30. Mirek24

50. pavlisbrno .. případně č.25/25 u menší série

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...