matous Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2013 Patery, unosim defakto ale jen dvoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2013 Tezka diagnoza. Dlouho jedny, Archimede outdoor. Letos od ledna proukla nemoc naplno. Postupne: Seiko 7002, Prim skorodiplomat, Prim elegant dva kousky, Prim traktor, Start cekaji na renovaci. Kapesni IWC v KaM snad brzy hotove. Na ceste Prim sport I a II. A posledni kousek na ktery se tesim Orient King Diver. K tomu par damskych hodinek a par vraku na hrani. Ted sem si opet vydal zakaz na nakupy. Uvidime jak dlouho to vydrzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2013 Ted sem si opet vydal zakaz na nakupy. Uvidime jak dlouho to vydrzi... Taky jsem si vydal momentálně zákaz na nákup. Jinak dlouhá léta jedny quartzky na běžné nošení, jedny oblekovky a spotrester na běhání.Ale letos v únoru po objevení taťkových primek to u mě taky propuklo a tak přibylo spoustu šrotu a taky nositelné věci: 2xIGEN a jedny PRIM (viz. podpis). Teď jsou dvoje watche na cestě, takže jsem si vydal zákaz na další nákupy. Uvidíme jak dlouho to vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrej80 Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2013 V praci Longines HC, doma Heuer Autavia na kole a pri behani Polar RS800CX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2013 Troje, nosím střídavě všechny. Nosím hodinky prakticky každý den už od 1. třídy základní školy (školní rok 1982/83). Když omylem vylezu z baráku bez hodinek, brzy se dostaví zvláštní pocit bezprostředně následovaný zjištěním, že jsem bez hodinek. Vždycky se pro ně vrátím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2013 Troje, nosím střídavě všechny. Nosím hodinky prakticky každý den už od 1. třídy základní školy (školní rok 1982/83). Když omylem vylezu z baráku bez hodinek, brzy se dostaví zvláštní pocit bezprostředně následovaný zjištěním, že jsem bez hodinek. Vždycky se pro ně vrátím :-)To jsme na tom stejne, ja bez hodinek mimo barak nedam ani ranu. Doma to jeste jde, ale jinak bych se vratil take. Faktem je ze bez hodinek jsem nevylezl z baraku uz mnoho let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2013 7. Chtel bych to malicko omezit, ale moznosti vyrazovani jsou znacne omezene, naopak uz pomalu vyhlizim dalsi.. Sent from my HTC using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2013 Víc jak dvoje nepotřebuju.Jedny hodobožové a jedny na pole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2013 aktualne mam sedmery, nosim troje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maryskov Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 Mám 6 hodinek a neunosím to Ideální počet teda pro mne jsou 3 kousky! Jedny společenské,jedny sportovní a jedny zrestaurované co mají nějakou minulost!To by se dalo unosit v pohodě! Tenhle výběr bych rozšířil na 4 kusy: Společenské, Sportovně vypadající, na sport (Suunto, Casio atd...) a památeční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maryskov Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2013 Ideálně by to chtělo nějaký oblekový mechaniky. Proč? Protože mechanika... no a na sport rozhodně quartz nebo digitálky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 Co na zápěstí a při jaké příležitosti je fakt těžká volba. Ale znáte někdo zdařilejší a univerzálnější hodinky s automatem na běžné nošení tzv " na lítačku" než tyto Seiko 5 Sports ? Na tahu, nylonu i na kůži stále elegentní. A k tomu za cenu quartzek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 (upraveno) Co na zápěstí a při jaké příležitosti je fakt těžká volba. Ale znáte někdo zdařilejší a univerzálnější hodinky s automatem na běžné nošení tzv " na lítačku" než tyto Seiko 5 Sports ? Na tahu, nylonu i na kůži stále elegentní. A k tomu za cenu quartzek!Ja uplne suhlasim Najradsej ich nosim na NATO strape. Zatial si s nimi vystacim. Na polo-okruhle jubileum si vsak zrejme doprajem "prave" pilotky Upraveno 13. května 2013 uživatelem Ivanhoe34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 Zrovna včera jsem koukal po nějakých seiko 5. Tyto jsou opravdu pěkné a velmi univerzální. A osvědčená finta s výměnou tahu / řemenu udělá dle aktuální potřeby své. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 Ja uplne suhlasim Najradsej ich nosim na NATO strape. Zatial si s nimi vystacim. Na polo-okruhle jubileum si vsak zrejme doprajem "prave" pilotky SNZG15.jpgSNZG15_red_nato.jpgSNZG15_lumi.jpgSNZG15_detail.jpgskvělé fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 Krásné fotky Ivanhoe...jen co je pravda......tak pánové, majitelé SEIKO 5 SPORTS...kdopak z vás si už vychutnával to excelentní zeleno-tyrkysové "lumi" s nasvícenýma hodinkama na tmavém WC. Přiznávám se jako první Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Mám 5 kousků, což je málo, protože oblekovky např. teprve vybírám... a přece nebudu mít jedny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 5 a šesté na cestě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flyte Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Po tom, ako mi vcera dorazili dalsie, zacinam si mysliet, ze prilis vela. Ale mam ich rad vsetky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Mam jen jedny a po jinych netouzim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se