pebe Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 My dneska pijem v kanclu... Já se spletl s Pebem tak dobrou chuť, tipl bys to perfektně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 tak dobrou chuť, tipl bys to perfektně Sejdeme se s nima oba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Ked nepočítam quartzky (5) tak len tieto, vsetko kupene tento rok a samozrejme su v pláne ďalšie a predávať zatiaľ neplánujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2016 Damasko DK11Helberg CH6 černý cifr + černá ker. luneta + chrom ručky bronz CuSn8Lum-Tec M54 bronz CuSn8Prim Igen renovačníRolex Exp. II polárky 42mmSteinhart Aviation GMT ETA 2893-2Sinn 6100 klasik regulátor 4NSinn 6100 klasik regulátor BSinn 556 AnniversaryTudor Pelagor černé ETA 2824-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas512 Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2016 Kdysi dávno, když ještě lišky chodily dávat dobrou noc, jsem chtěl jen jedny.... kde jsou ty časy1x levné CITIZEN potápky solar na dovolenou1x zlaté ROLEX Cellini k obleku1x ROLEX černé ... na bezne noseni1x Breitling bílé ... na bezne noseni1x Emporia Armani ... darek1x Omega SMP ... ty preci musi mit kazdy :-).. a kdyby tak byly ještě Ulysse Nardin Maxi Diver v bílé , nebo modré. A taky Rolex Yachtmaster bicolor. joj. Hned by bylo na světě krásně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2016 4 - 2x festina, citizen, Hamilton. Zoubky si brousim na pate - Orisky. mAraTo jsem to dopadl... teď jsem našel tenhle svůj příspěvek:-) No, nebylo mi blaze? Z výše uvedených už mám jen ty citizeny. A dostal jsem se na krásné číslo 21... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 Damasko DK11Helberg CH6 černý cifr + černá ker. luneta + chrom ručky bronz CuSn8Lum-Tec M54 bronz CuSn8Prim Igen renovačníRolex Exp. II polárky 42mmSteinhart Aviation GMT ETA 2893-2Sinn 6100 klasik regulátor 4NSinn 6100 klasik regulátor BSinn 556 AnniversaryTudor Pelagor černé ETA 2824-2 Kdysi dávno, když ještě lišky chodily dávat dobrou noc, jsem chtěl jen jedny.... kde jsou ty časy1x levné CITIZEN potápky solar na dovolenou1x zlaté ROLEX Cellini k obleku1x ROLEX černé ... na bezne noseni1x Breitling bílé ... na bezne noseni1x Emporia Armani ... darek1x Omega SMP ... ty preci musi mit kazdy :-).. a kdyby tak byly ještě Ulysse Nardin Maxi Diver v bílé , nebo modré. A taky Rolex Yachtmaster bicolor. joj. Hned by bylo na světě krásně :-)Kluci, chtělo by to fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 (upraveno) Tissot PRS516 - poslední modelTissot Seastar cca 1970Omega Seamaster cca 1950 - zlatéOmega Seamaster Cosmic 2000 cca 1970Poljot Chrono cca 1970Stowa Flieger bez loga a datumovkySeiko SKX007Tudor Black Bay - modré Upraveno 6. července 2016 uživatelem Ronin13 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackthorne Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Mám je jedny - Tissot Visodate. Ale už při nákupu mi bylo jasné, že nebudou poslední Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenikec Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Vostok red square nosimVostok Amphibia 2x nosimTissot seastar 1000 nosimMechanick digitalky commodore bere mi je zenaG-shock nosim na koloChronographe suisse echt gold potrebuji poladitPoljot s budikem nenosimOrient vecny kalendar nenosimSector quartz chronograf nenosimNejaky historicky fashion shit.Nutne potrebuji: Rolex 39mm no date, Tudor pelagos a nejaky B-uhr Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jupiter7 Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Steinhart Ocean One TitaniumSteinhart Nav-B Premium 47Steinhart Ocean One Maxi (Gnomon limitka)Steinhart Ocean Vintage GMTSeiko SRPA21K (na ceste)Edox Vauberts Day Date autoRevue Thommen Airspeed XXL (Valjoux) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 13. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 Zatím není čím se moc chlubit, kvantita převládá nad kvalitou, ale každý nějak začínal:Prim soudek (po tchánovi, roky létaly v MIGu)Citizen quartz (koupeny před možná více než dvaceti lety z první výplaty)Orient Ray Orange (první koupené zde na fóru)Revue Thommen Professional Diver (první navždy)Seiko SKX009 (první impulzivní nákup)Steinhart Aviator (druhý impulzivní nákup)Orient Mako Blue (zabaveny manželkou)Glycine Combat Sub 2-Tone Blue (třetí impulzivní nákup)Glashütte SpezimaticVostok Amfibia 120813 no date (zabaveny manželkou) fotky here. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros1974 Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 hodinky: PAM 104Maurice Lacroix, Pontos, day/date, white dialTissot Visodate, zdedene po otcovi, ktore som mu dal pred rokom k 70tke quartzy: Festina chrono 6566, dnes nic extra, ale v 1998 ma stali v podstate celu vyplatu a bol som z nich roky nadsenyFilson Mackinaw Field khaki, chcel som USA hodinky a ked som zistil ze Hamiltony uz su swiss tak som si vybral tieto (je to oem Shinola Detroit)Tokyo Flash Barcode, binarky, bizarne ocelovky s bielymi ledkami, uz asi 8r lezia v krabickeDKNY, NY-5005, fashion, nosil som ich ako oblekovky asi 5rokov, myslim ze dizajnovo maju nieco do seba stale a raz to mozno dam este na ruku ...suunta a garmimy sem tahat nebudem PLANUJEM kupit este tento rok: Baume et Mercier, Classima 8731 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Sem teď napočítal 16 kusů a dva jsou na cestě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 Otázka je jednoduchá: Kolik máte hodinek a kolik z nich pravidelně nosíte? (tj. alespoň jeden den za týden).Zdravim,kdyz to tady tak pozoruji tak si zacinam s moji "sport" zbirkou pripadat jak kdyz se psalo o češích ze se neumi oblekat protoze chodi porad v outdoor hadrech..Akorat preneseno na hodinky Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 (upraveno) Stejně tak - točim dvoje hlavní a spokojenost. K tomu nějaký vintážky + jedny po dědovi. V létě přibudou quartz-chrona a víc necu.Za půl roku se lehce změnila sestava. Expy I 214270Expy II 16570Breitling SO 42mmDamasko DA35Chr. Ward C5 slimline squarreArchimede SportTaucherSeiko 7002 pepsiplus pár vintážek a ostatní šrot Jeden-dva kousky asi ještě přibydou, ale jinak by to mohlo chvilku vydržet. Upraveno 22. září 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 tak jsem prosel fotky a seznamy a dosel jsem k zajimavejm vysledkum. tohle jsou hodinky, co jsem realne alespon par dni (v nekterych pripadech hodin ) vlastnil, rolexy zaokrouhleno dolu, tam fakt nevim. trebas jen plechovy LVcka sem mel 12krat.. chybi mi v seznamu AP a PP, tam asi nedorostu, a Lange, ale to ani neni muj salek caje.. accutronarborarctosarchimedearmand nicoletarmida 2xball 4xblancpain 2xbreguetbreitling 64xbwccamycandinocartier 2xcasio 7xcertina 2xcrepascitizen 2xcorrtebert 3xcorumcymadaniel jean richarddebaufred.i.c.divinusdoxa 4xedox 3xelgineterna 6xfortis 12xglashuttegirard perregaux 2xhalioshanhartheuer 3xhelberg chopard 2xchronographe suisseiwc 29xjaeger le coultre 2xj.s. watchlacolancolongineslum tecmarina militare 4xmarvinmaurice lacroixmondainemontblancmovadonautilusomega 27xollech & wajs 2xorientoriosapanerai 18xperreletpoljot 3xprecistaprim 12xprima homisraketaricohrolex 250xseiko 25xsicura 2xsinn 2xsteinhart 3xstowatag heuer 12xtissot 5xtudor 2xulysse nardin 4xvostokvratislavia 4xwakmannzenith 6xzixen Kdyby vas napadlo neco, co sem mel a zapomnel, nebo co ste mi prodali, napiste to sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 breitling 64xslušný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Sibiri, u Tebe uz to neni "chronobundus" ale "chronoinsania malignum" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 tak jsem prosel fotky a seznamy a dosel jsem k zajimavejm vysledkum.to je strašný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se