beeman Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 zas o jedny vic :-) novy cerny priporizeni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 jeste jedno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Co mám zapsáno ve sbírce, na stole se toho potuluje více... Nepočítám náhradní díly. Kapesní: Kapesní noname 8xGelhaar Stockholm 2xOmega 2xRecordVenus NáramkovéCertinaFavre-LeubaIWC 6xLecoultre 5xLongines 7xOmega 14xVacheron Constantin 3xZenith 4x 150 hodinek za 8 let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Zmensim se, odejdu na zapad a zustanu owg :-( Co mám zapsáno ve sbírce, na stole se toho potuluje více... Nepočítám náhradní díly. Kapesní: Kapesní noname 8xGelhaar Stockholm 2xOmega 2xRecordVenus NáramkovéCertinaFavre-LeubaIWC 6xLecoultre 5xLongines 7xOmega 14xVacheron Constantin 3xZenith 4x 150 hodinek za 8 let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 No hosi vsetkym gratulujem a ticho zavidim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokra Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 No hosi vsetkym gratulujem a ticho zavidim:)pridavam sa aj ja!Mám sice zopar kúskov, ale iba dva-tri stoja za reč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Trochu děsivý čtení tady.. Pořád se snažím bránit úplnému zachvácení mozku hodinkoinfekcí.. Takže se držím na následujícím počtu: (1) Omega Speedmaster Moonwatch (hezaliťáky) - nosím spíš do práce, de facto oblekovky, mám je moc rád, ale univerzály to nejsou(2) Seiko SKX 009 (pepsiny) - čerstvý přírůstek, asi protože mám všechny hodinky v černý, tak mě ta pepsi rošáda úplně dostala, chci jimi nahradit potápky od Steinharta(2) Steinhart Ocean One Black - tyhle kvazisuby absolutně miluju, jsou to strašně dobře vyrobený hodinky, safír + keramika, ETA 2824-2, WP 300m, zpracování bezvadný a tu váhu cítíte na ruce, za tu cenu těžko seženete něco lepšího, ale myslím, že je čas vydat se na cestu k originálům (Suby), v létě je chci prodat(4) Fossil - quartz chrona v černý (včetně ručiček) na lítačku, super k džínám a k triku v létě, ale z nějakého záhadného důvodu je nenosím, v létě je chci prodat(5) Storm - quartzy, jediný hranatý hodinky, který mám, titan, lehounký a plochý, nosím je když vyrážím na motorce, dobře se schovaj pod rukavici a rukáv, nikde nevadí Rád bych se dostal a udržel na třech hodinkách - (1) Práce, (2) Volnej čas, (3) Motorka (na motorku jsou automaty blbost). Díky za vaše sdílení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 A tady fotka - moje první tady na fóru, tak prosím o shovívavost, díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 pridavam sa aj ja!Mám sice zopar kúskov, ale iba dva-tri stoja za reč.no náhodou napr. tie UN máš skvelé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokra Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 no náhodou napr. tie UN máš skvelé Dakujem!Dal som nejaké fotky - také amaterske....( ty si prvý človek, čo tu na mňa zareagoval! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 jsem mimo jiné náruživý potápěč (můj osobní rekord je 3 m pod vodou), takže pár potápěk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Ty Eterna jsou pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toblaky Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Mmm, no zatiaľ 2 kusy, Graf Zeppelin a PRIM, ale súhlasím, že vyvážená trojica je dokonalé jadro zbierky, to je aspoň môj cieľ, mať trojo neoddeliteľných osobných hodiniek, na tri základné činnosti, spoločenské, outdoorové/šport, a vintage, ktoré cestujú časom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David85 Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Moje sbírka není zdaleka tak velká, jako některé zde, ale radost mi dělá pořádnou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Seiko oddiel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 AKUC: Seiko parta, dobra parta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Nějak se mi to hromadí.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 Koupil jsem si box na 10 ks a rád bych u tohoto počtu zůstal, pak už jedině kus za kus. Snad budu mít pevnější vůli jak vy ostatní.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barabas Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 (upraveno) akurat som rozsiril o garmin fenix 3, dufam ze na mechaniku nezavriem.. Upraveno 4. července 2017 uživatelem barabas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 akurat som rozsiril o garmin fenix 3, dufam ze na mechaniku nezavriem..Uf, tak to budes mit tezky :-). Mam taky a skoro pokazdy resim co sebou. Nakonec deviace vyustila ve vysledek, ze mam mechaniky na ruce a fenixa v kapse u kalhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se