martin2006 Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Provedl jsem celkem redukci. Primky nepočítám, tak mi zbylo pár kousků.Moje oblíbené Wardy :C1000 Typhoon Cockpit EditionC9 Harrison Small SecondC65 Trident Bronze SH21 LEOmegy pak Speedy Tuestday ST2 Ultraman a SMP baterky.No a Trasery 100 let republiky.Jo a úplně jsem zapomněl na Sinn 1736ideálně obsazená stáj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2019 Hamilton Khaki MechanicalLongines Master Collection Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar7in Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Zatím toho moc není a budu muset vzhledem k tomu co je na cestě něco pustit takže bude brzy změna na seznamu xDApple watch 3Citizen diverCitizen Skyhawk Marathon TSARFortis B42 Marinemaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Teď vybírám převážně z této nabídky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda88 Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Martine máš z čeho vybírat!Krása.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Martine máš z čeho vybírat!Krása....Pracuju na tom, aby to bylo vše moje ( a taky koukám, že ta fotka je echt hnusná, na mobilu vypadala lepší, ostřejší ), sakra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 Moje troška do mlýna. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeB Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Moonwatch do práce, Breitling Superocean na volný čas, Seiko Samurai na "sport" a k tomu staré Prim sport když je nálada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 co někdy nosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 pořád dvoje: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 17. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2019 Aktuálně takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbos Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Začínám toho mít plnou kabelku. Ještě mám bokem F-91W, které půjdou asi pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2019 Začínám toho mít plnou kabelku. Ještě mám bokem F-91W, které půjdou asi pryč. pekné squale beriem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Mám nějak přehodinkováno, hlavně u potápek.... Vidím to na drastickou redukci, možná...To je moc pěkná sestava! Blahopřeju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Když nad tím tak přemýšlím tak by mě zajímalo kolik z nás to tak má doma že buď mlčí ohledně ceny, nebo sem tam půlí čí "třetí" cenu, nebo to zahraje do kouta nebo to má tak jak já že se navzájem s manželkou jeden druhého neptáme na věcy na které nechceme znát odpověď což mi přijde docela taktní vzhledem k ženským šatníkům a našim hodinářským koníčkům:)U nás bylo dusno. Manželka přišla na léčbu našeho vztahu. Koupili jsme kabelku. Od té doby se raduje z nových přírůstků se mnou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Ja ted momentálně střídám tyto dva kousky.. O Certinach jsem myslel, ze budou moje definitivní, ale pak se mi náhodou dostala do ruky ta Seika v automatu a mam je nakonec radsi nez Certiny.. Pohyb vterinovky je doopravdy magicky.. Jeste mam schovane Tissot PRC 100 Titanium chrono a Swatch, ktere dostal darem pred 25 lety :-)Cim to je, ze u Precidrive nelicuje rucka? Mam stejny problem. Presazovat to nebudu. Jen mam rucnu vterinovky posunutou na sedme minutě. Tam licuje presne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fry Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Ja ma celkovo troje, pričom reálne sa na ruku dostávajú len jedny takze som vlastne OWG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Asi dvacet kilo Primek, tak pět kilo rusáků a k tomu spoustu hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2019 Asi dvacet kilo Primek, tak pět kilo rusáků a k tomu spoustu hodinek.Inštrumenty, doufám, nepočítáš na kila, nýbrž na kubíky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se