atim Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Jsou nějaká pnutí se chronosrazit na jihu, tak pokud by se to povedlo, tak bych si také něco objednal. Poslední mi nevydržela ani měsíc:-)
gandalf Odesláno 2. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Záleží na ostatních :-) Co se týče omajdy i chilli, můžeme se domluvit.
Maxel Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2015 Jde se klíčit Morugu, aby bylo zas čim se mučit
gandalf Odesláno 12. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2015 Ten plod zřejmě Moruga nebude.
Maxel Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2015 Přiznám se že sám nevim, dostal jsem jich pár od kolegy pod tímto názvem
gandalf Odesláno 12. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2015 Určitě to má blíže k Habaneru /nejspíš to taky asi bude, nebo jeho kříženec/, Moruga vypadá jinak - tady si o ní něco přečti https://www.google.cz/?gws_rd=ssl#q=chilli+moruga
gandalf Odesláno 23. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 Veselé Vánoce a do nového roku jen to nejlepší.
Návštěvník eloga Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 gandalfsuper, +1, dobrý PF, opravdu neskromně ostré.... **
roman2277 Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Jo taky jsem tomu propadl.Nejradši mám Ravit.( a některé druhy habanera) Vše na tím už je chuťově jen o pálivosti.
pebe Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 my jsme si domu koupili to nejslabší PÁLÍTO a tak nějak nám to bohatě stačí. Zkoušel jsem i nějaké Heinz omáčky a Marks&Spencer chilli omáčky, ale ve všech je ocet a to mi teda nechutná ani trochu.Tohle je i celkem dobré, pálivost tak akorát.
roman2277 Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Jo to je dobrá omáčka.Kluci to mají vyvážené.
Manek49 Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 To já jedu Jolokia Mučíto skoro ke všemu, zdlábnul jsem už i tu z morugy. Pálí to jak kretén a jsem zpocenej úplně všude, ale pořád chci znova a znova
Manek49 Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Jo jo, však už nám to jistě brzo zakážou
long Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Klucí doufám, že sem nevleze Gandalg, aby nebyl nafoukanej,ale díky našemu společnému známému z místa kde bydlí i přes hodinky (Miloš) se ke mně dostala omáčka a současně i taková malá dozíčka na ranní moč plná "červené šmakulády" a mohu říci, že omáčka je jedna z nejlepšíchm co jsem vůbec kdy jedl a to samé mohu říci o drcených Chilli papričkách ve zkumavce. Gandalf je velký frajer !!! Hluboká poklona
gandalf Odesláno 23. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 (upraveno) Klucí doufám, že sem nevleze Gandalg, aby nebyl nafoukanej,ale díky našemu společnému známému z místa kde bydlí i přes hodinky (Miloš) se ke mně dostala omáčka a současně i taková malá dozíčka na ranní moč plná "červené šmakulády" a mohu říci, že omáčka je jedna z nejlepšíchm co jsem vůbec kdy jedl a to samé mohu říci o drcených Chilli papričkách ve zkumavce. Gandalf je velký frajer !!! Hluboká poklona Stačí říci a já tí doplním zásoby. "Materiálu" je dost :-)Nebo uvařim nějakou speciální podle přání - třeba "nakouřenou". Já to mleté chilli /v podstatě je to směs různých mých druhů/ nemám do čeho dávat, tak jsem koupil tyhle zkumavky.edit.: doplnění Upraveno 23. ledna 2016 uživatelem gandalf
Návštěvník Chilliluk Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2016 Už mi zase děláte chutě...něco bych si dal...Habanera z Globusu jsou fajn a různý mletý Jolokie taky, ale chce to něco speciálního...něco jako vitriol na holej pysk, jak zpíval Vyčítal :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se