Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsou nějaká pnutí se chronosrazit na jihu, tak pokud by se to povedlo, tak bych si také něco objednal. Poslední mi nevydržela ani měsíc:-)

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Návštěvník eloga
Odesláno

gandalf

super, +1, dobrý PF, opravdu neskromně ostré....  :photo:  :photo:

**

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jo taky jsem tomu propadl.Nejradši mám Ravit.( a některé druhy habanera) Vše na tím už je chuťově jen o pálivosti.

Odesláno

my jsme si domu koupili to nejslabší PÁLÍTO a tak nějak nám to bohatě stačí. Zkoušel jsem i nějaké Heinz omáčky a Marks&Spencer chilli omáčky, ale ve všech je ocet a to mi teda nechutná ani trochu.

Tohle je i celkem dobré, pálivost tak akorát.

omacka-palito-82608-0.jpg

Odesláno

To já jedu Jolokia Mučíto skoro ke všemu, zdlábnul jsem už i tu z morugy. Pálí to jak kretén a jsem zpocenej úplně všude, ale pořád chci znova a znova

Odesláno

Klucí doufám, že sem nevleze Gandalg, aby nebyl nafoukanej,ale díky našemu společnému známému z místa kde bydlí i přes hodinky (Miloš) se ke mně dostala omáčka a současně i taková malá dozíčka na ranní moč plná "červené šmakulády" a mohu říci, že omáčka je jedna z nejlepšíchm co jsem vůbec kdy jedl a to samé mohu říci o drcených Chilli papričkách ve zkumavce.

Gandalf je velký frajer !!! Hluboká poklona :notworthy:

Odesláno (upraveno)

Klucí doufám, že sem nevleze Gandalg, aby nebyl nafoukanej,ale díky našemu společnému známému z místa kde bydlí i přes hodinky (Miloš) se ke mně dostala omáčka a současně i taková malá dozíčka na ranní moč plná "červené šmakulády" a mohu říci, že omáčka je jedna z nejlepšíchm co jsem vůbec kdy jedl a to samé mohu říci o drcených Chilli papričkách ve zkumavce.

Gandalf je velký frajer !!! Hluboká poklona :notworthy:

Stačí říci a já tí doplním zásoby. "Materiálu" je dost :-)

Nebo uvařim nějakou speciální podle přání - třeba "nakouřenou". Já to mleté chilli /v podstatě je to směs různých mých druhů/ nemám do čeho dávat, tak jsem koupil tyhle zkumavky.

edit.: doplnění

Upraveno uživatelem gandalf
Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Už mi zase děláte chutě...něco bych si dal...Habanera z Globusu jsou fajn a různý mletý Jolokie taky, ale chce to něco speciálního...něco jako vitriol na holej pysk, jak zpíval Vyčítal :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...