Leopold Odesláno 23. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2024 Máte to dosť zelene tak pridám trošku červene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 23. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2024 Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 25. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2024 Neviem či ostane oranžová alebo neskôr zmení farbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 25. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2024 Takhle vyrostla moje prvotina na zkoušku. Uvidím jak to dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2024 Pěkná kytka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 26. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2024 Trocha focení. Ta oranžová je zajímavá i chuťově - nejprve sladká, mírná a potom rychlý nástup palu, krásně voní. Měl by to být "opičí obličej". 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 27. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2024 Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 27. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2024 krasný to mate kluci, ja sem zatím zelenej, ale úroda to asi bude velmi pěkná, snad už se nic neposere... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 27. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2024 (upraveno) Pěkný to máš. Jen si měl vylámat ty spodní boční výhony - berou kytce sílu. Ale mně se to stává taky .... Upraveno 27. července 2024 uživatelem gandalf překlep 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 27. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2024 před 21 minutami, gandalf napsal: Pěkný to máš. Jen si měl vylámat ty spodní boční výhony - berou kytce sílu. Ale mně se to stává taky .... jj dam si na to příště víc bacha, obral sem jen ty malé, těch velkých mě bylo líto, byly hezky okvetene tak sem je nechal…. mno už aby začalo zrát, chtěl bych začít dělat fermentovany omáčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 27. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2024 Máte to nádherné pánové, mě zatím dozrávají jen ty nejmenší, ostatní zatím zelené. Nic z toho už nevyrábím, jím to rovnou. Co nesním to naložím do láku s olejem a jím to v zimě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 27. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2024 Ty spodní jsou Aji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 28. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2024 Dostal jsem pár semen. Když to začne tvořit plody, jsou fialovo černé. Potom zezelenají a začnou jít do červena. Nepoznáte někdo, co to je? A kdy se to dá sklidit? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 28. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2024 (upraveno) Podle plodů těžko, spíše podle květů. Vypadá to na rod Aji. Až dozrají, tedy červené, ale není kam spěchat Upraveno 28. července 2024 uživatelem gandalf doplnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 29. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2024 V 27. 7. 2024 v 19:05, gandalf napsal: Ty spodní jsou Aji? Já o tom nic nevím, když mám pěkně pálivou papričku, tak si z ní vezmu pár semínek a ty pak příští rok zaseju 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 4. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2024 Aj oranžové sa zmenili na červene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 4. srpna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2024 Paráda, gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2024 Taky se nám to také zbarvuje 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 7. srpna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2024 Máš to pěkný .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 10. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2024 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se