lub Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
gandalf Odesláno 12. srpna Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna Gratuluji, paráda. Já letos ani nefotím, je to nějaký divný.
lub Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna dík. letos se tomu věnuji na max a když už mě to stálo tolik úsilí, tak ať z toho něco je.
tm80 Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna Prosím o radu. Na jaře jsem od známého dostal pár sazenic. Jakž takž jsem to identifikoval, zbyla pouze 1 neznámá. Začínalo to zeleně, nyní žloutne. Docela pálivá. Přidávám foto + AI Diky za každou radu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tm80 Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna Ještě názor AI Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zceyee Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září Mi vyrostlo, ale nevim co to je jelikoz jsem pytlik od semen vyhodil. Pali to jak ......
lub Odesláno 8. září Nahlásit Odesláno 8. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. včerejší sklizeň. habanero big bullet jede, začínají 7pot Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Jone Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Trinidad Perfume 2
sido Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září kuci u me letos brutal, hadam ze jeste dve takove sklizne letos budou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se