Přejít na obsah

Chilli


Doporučené příspěvky

Pánové obdivuji vaší sekci 'Chilli'. Nejsem fanoušek a ostré pokrmy vlastně téměř vůbec nekonzumuji, ale líbí se mi zdejší nálada. Na internetu jsem objevil stoletý fórek, který sice možná patří do sekce 'Humor', ale tady mi připadá stylovější. Snad vás pobaví stejně jako mě. Zdar vaší práci!

 

Jak by asi dopadl, kdyby někdo uvařil něco fakt ostrého?

FRANK: ?

Chlámu se asi dvacet minut. Dost dobrý! :D Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty seš hrozný howado. Dostaneš se někdy do centra? Půjdeme někam na phal. Chci tě vidět v akci. Já jsem zpocenej jak dveře od chlíva po necelé půlce jolokie v omeletě. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

Romane příští týden volný, navrhni datum a čas, já kdykoliv. Třeba by se někdo přidal?

Šel bych sem. Otevřeli novou v Praze, Koněvova 25, je to naproti Bille.

Už by měli mít v provozu i zahrádku, šel by tam dát taky doutník.

post-147-0-03686000-1503650259_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No chlapí přispívám tady poprvé i když vlastně podruhé a to z prozaického důvodu.

Před cca půl rokem jsme přes našeho kamaráda dostal od Gandalfa několik skleniček velice dobré až šmakuládní omáčky.

 

Toto jsem zjistil cca po měsíci když jsem ji s úctou nalil k masu.

 

Hned poté jsme sem napsal příspěvek s veřejným poděkováním velmistru Gandalfovi za něco opravdu šmakuládního, ale před cca týdnem jsme zjistil, že tady ten příspěvek prostě není. Je několi možností proč tomu tak je, ale .......

Tímto ještě jednou děkuji paprikovému a papričkovému guru Gandalfovi za veliký zážitek a současně si vás dovoluji požádat o nasměrování na prodejní kanál, kde mohu koupit pár středně pálivých papriček na vaření například do polévky, do guláše nebo do jakoby Boloňských špaget. Tedy opravdu nic extra pálivého.

Když mi řeknete ať si je vypěstuju a bude to v mých silách i to budu brát jako krok vpřed. V Karlíně máme totiž zahrádku. :-)

 

Díky a sorry za delší email, ale musel jsem veřejně poděkovat!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No chlapí přispívám tady poprvé i když vlastně podruhé a to z prozaického důvodu.

Před cca půl rokem jsme přes našeho kamaráda dostal od Gandalfa několik skleniček velice dobré až šmakuládní omáčky.

 

Toto jsem zjistil cca po měsíci když jsem ji s úctou nalil k masu.

 

Hned poté jsme sem napsal příspěvek s veřejným poděkováním velmistru Gandalfovi za něco opravdu šmakuládního, ale před cca týdnem jsme zjistil, že tady ten příspěvek prostě není. Je několi možností proč tomu tak je, ale .......

Tímto ještě jednou děkuji paprikovému a papričkovému guru Gandalfovi za veliký zážitek a současně si vás dovoluji požádat o nasměrování na prodejní kanál, kde mohu koupit pár středně pálivých papriček na vaření například do polévky, do guláše nebo do jakoby Boloňských špaget. Tedy opravdu nic extra pálivého.

Když mi řeknete ať si je vypěstuju a bude to v mých silách i to budu brát jako krok vpřed. V Karlíně máme totiž zahrádku. :-)

 

Díky a sorry za delší email, ale musel jsem veřejně poděkovat!

Mohu ti po Kamilovi poslat, časem, chilli pastu chu-nan - výborná věc do pokrmů. Stačí se domluvit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mohu ti po Kamilovi poslat, časem, chilli pastu chu-nan - výborná věc do pokrmů. Stačí se domluvit.

 

Já Ti po něm hlavně pošlu lahvinku co pro Tebe skladuji půl roku ( Rioja)

Ostatní až potom, Neměl bych dobrý pocit !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...