Maxel Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Pánové obdivuji vaší sekci 'Chilli'. Nejsem fanoušek a ostré pokrmy vlastně téměř vůbec nekonzumuji, ale líbí se mi zdejší nálada. Na internetu jsem objevil stoletý fórek, který sice možná patří do sekce 'Humor', ale tady mi připadá stylovější. Snad vás pobaví stejně jako mě. Zdar vaší práci! Jak by asi dopadl, kdyby někdo uvařil něco fakt ostrého? FRANK: ?Chlámu se asi dvacet minut. Dost dobrý! Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 23. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Chlámu se asi dvacet minut. Dost dobrý! DíkyTak to asi ví jen Kamil, jak chutná opravdu ostré jídlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Začínají se mi vybarvovat, mé nehynoucí díky gandalfovi. Honzo co to mám vlastně za odrůdy, sibiře jsou jasný, ale ten zbytek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Pěkná práce pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Honzo co to mám vlastně za odrůdy, sibiře jsou jasný, ale ten zbytek?Sibiřské domácí, Naga jolokia PC1 a křížení Habanera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 ... Naga jolokia PC1 ... Měl jsem v hospodě špagety aglio olio, nakrájel jsem si tam tři a bylo to akorát příjemně pálivý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Ty seš hrozný howado. Dostaneš se někdy do centra? Půjdeme někam na phal. Chci tě vidět v akci. Já jsem zpocenej jak dveře od chlíva po necelé půlce jolokie v omeletě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Romane příští týden volný, navrhni datum a čas, já kdykoliv. Třeba by se někdo přidal?Šel bych sem. Otevřeli novou v Praze, Koněvova 25, je to naproti Bille.Už by měli mít v provozu i zahrádku, šel by tam dát taky doutník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 No jestli to nebude ve čtvrtek, tak bych možná šel. Místo doutníku dýmku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Já bych se s dovolením taky přidal. To vypadá zajímavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Škoda, že to mám tak daleko, šel bych taky...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Chlapci, treba streda v 17:30? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 No chlapí přispívám tady poprvé i když vlastně podruhé a to z prozaického důvodu.Před cca půl rokem jsme přes našeho kamaráda dostal od Gandalfa několik skleniček velice dobré až šmakuládní omáčky. Toto jsem zjistil cca po měsíci když jsem ji s úctou nalil k masu. Hned poté jsme sem napsal příspěvek s veřejným poděkováním velmistru Gandalfovi za něco opravdu šmakuládního, ale před cca týdnem jsme zjistil, že tady ten příspěvek prostě není. Je několi možností proč tomu tak je, ale .......Tímto ještě jednou děkuji paprikovému a papričkovému guru Gandalfovi za veliký zážitek a současně si vás dovoluji požádat o nasměrování na prodejní kanál, kde mohu koupit pár středně pálivých papriček na vaření například do polévky, do guláše nebo do jakoby Boloňských špaget. Tedy opravdu nic extra pálivého.Když mi řeknete ať si je vypěstuju a bude to v mých silách i to budu brát jako krok vpřed. V Karlíně máme totiž zahrádku. :-) Díky a sorry za delší email, ale musel jsem veřejně poděkovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Chlapci, treba streda v 17:30? No já stíhám tak 18:30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 No chlapí přispívám tady poprvé i když vlastně podruhé a to z prozaického důvodu.Před cca půl rokem jsme přes našeho kamaráda dostal od Gandalfa několik skleniček velice dobré až šmakuládní omáčky. Toto jsem zjistil cca po měsíci když jsem ji s úctou nalil k masu. Hned poté jsme sem napsal příspěvek s veřejným poděkováním velmistru Gandalfovi za něco opravdu šmakuládního, ale před cca týdnem jsme zjistil, že tady ten příspěvek prostě není. Je několi možností proč tomu tak je, ale .......Tímto ještě jednou děkuji paprikovému a papričkovému guru Gandalfovi za veliký zážitek a současně si vás dovoluji požádat o nasměrování na prodejní kanál, kde mohu koupit pár středně pálivých papriček na vaření například do polévky, do guláše nebo do jakoby Boloňských špaget. Tedy opravdu nic extra pálivého.Když mi řeknete ať si je vypěstuju a bude to v mých silách i to budu brát jako krok vpřed. V Karlíně máme totiž zahrádku. :-) Díky a sorry za delší email, ale musel jsem veřejně poděkovat!Mohu ti po Kamilovi poslat, časem, chilli pastu chu-nan - výborná věc do pokrmů. Stačí se domluvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Mohu ti po Kamilovi poslat, časem, chilli pastu chu-nan - výborná věc do pokrmů. Stačí se domluvit. Já Ti po něm hlavně pošlu lahvinku co pro Tebe skladuji půl roku ( Rioja)Ostatní až potom, Neměl bych dobrý pocit ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 (upraveno) Nějaké přebytky budou k dostaní i na Zbraslavi Edit:gramaticka hrubka Upraveno 25. srpna 2017 uživatelem kral083 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Chlapci, treba streda v 17:30?No já stíhám tak 18:30 Tak se domluvte, mně je to jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Ta naga palila slusne, ale nic co by se nedalo pozrit, pravda je ze tri bych do spaget nedaval :-)))Kamil je holt plechovej uvnitr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Vy půjdete mlsat do hospody, já na pole :-)Nejpve rajčata /ČLR/A nějaké chilli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se