gandalf Odesláno 21. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 Já bych měl zájem o nějaká Habanera a možná i něco ostřejšího. Bohužel z toho, co jsem letos vysel, se nejpálivější ukázala Jalopenos tak to napravíme :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 Že bych zkusil Habanero a nějakou Jolokii? Letos jen pár Jalapenios a Serrano ze semínek, co dovezl kolega z Texasu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 21. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 Že bych zkusil Habanero a nějakou Jolokii? Letos jen pár Jalapenios a Serrano ze semínek, co dovezl kolega z Texasu.Záleží jen na tobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 27. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Máš to pěkný. Já jsem před chvílí zkusil ochutnat tu mou novinku 7Pod Jonah. Děsnej zážitek a to jsem si fakt ukrojil jen kousek. Ale chuťově není nijak zajímavá. To ta Jolokie je o hodně slabší /jestli to má ke 2.000.000 SHU, tak se nedivim/. Nepochopim, jak to někdo může sníst celý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Máš to pěkný. Já jsem před chvílí zkusil ochutnat tu mou novinku 7Pod Jonah. Děsnej zážitek a to jsem si fakt ukrojil jen kousek. Ale chuťově není nijak zajímavá. To ta Jolokie je o hodně slabší /jestli to má ke 2.000.000 SHU, tak se nedivim/. Nepochopim, jak to někdo může sníst celý. nevíš co jsou ty zelené vpravo? těch mi narostlo asi nejvíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 27. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Snad se vybarví, potom to bude jasnější. Od koho je máš? Kdyby byly ode mně, tak by to mohly být Jamajský žlutý, ale mně se loni zkřížily se Savinou, tak mi některý rostou červený /taky oranžový :-) - holt genetika/ a ostrý jako svi*ě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Bishops Crown se mi ve skleníku nějak rozjely, mám tam dvě rostliny (kromě jiných) a jedna už má 1,5m, druhá 20 cm zaostává. Je to normál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 V sobotu jsme koštovali první vzorky. To co je na fotce nevím co je, docela to pálilo, ale v porovnání s Habanerem, co přišlo na řadu potom, to byl cumel pro haranty.Dlouho jsem po chilli takhle nebrečel a neměl pajšl v pekle. Díky Gandalfe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 27. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Jj jsou to velký kytky a když jim dopřeješ výživu a prostor ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Bishops Crown se mi ve skleníku nějak rozjely, mám tam dvě rostliny (kromě jiných) a jedna už má 1,5m, druhá 20 cm zaostává. Je to normál? Nevím jestli je to normální, ale taky mám takovou plazivku (BC) co má přes metr a půl. Asi jsem ji měl zastřihnout, ale teď je mi to už líto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 27. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Jen jí nech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 30. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2012 Několik aktuálních motivačních obrázků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 30. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2012 Několik aktuálních motivačních obrázků.Víš co Sašo... http://www.youtube.com/watch?v=65ShgK7lDrg Samozřejmě paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Tak při zpracování fakt nejsou ty gumový rukavice od věci. Mám pocit, že mi lezou nehty i s kůží z dlaní. Ruce jsem si umyl mejdlem nejmíň pětkrát, a stejně mě po chcaní pálí tam dóle.Ale omáčka je vynikající. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 5. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Čím víc to drhneš, tím hůř! Rozmočíš kůži a leze to hlouběji. Lepší je rozpustit to olejem a teprve potom umýt. Ale takový ty laciný latexový rukavice taky nefungujou. Já přešel na takový ty silný, barevný. Ale tam zase nemáš ten cit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 Festival chilli zítra v Brně na Pryglu: http://chillizrouti.cz/soutez/program-clanek-c-29.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 tak jsem se odhodlal k vlastní čili omáčce. první várka sklizně, nebylo toho moc..složení a postup nějak tak univerzální, co jsem koukal na recepty (zeleninu chvilku projít varem, rajčata oloupat, vše potom rozmixovat s česnekem, trochu oleje, jablečný ocet, koření-zázvor, koriandr, sůl, cukr, celé chvilku povařit). paprik a rajčat jsem dal větší množství, aby to mohli ochutnat i ostatní a abych napnil aspoň pár skleniček. během zpracovávání papriček mě akorát začaly pálit prsty a ještě teď, po několika hodinách, mě brněj a pálej asi jako od kopřiv.. o hubě ani nemluvím, jak jsem ochutnával a dochucoval.no, napoprvé není špatná, má krásnou barvu, pálí tak akorát, čerstvá zeleninová chuť podobná té kupované Marie Sharp´s habanero pepper sauce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 15. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Pěkná barva. Jen tak dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 17. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2012 Před hlavní sklizní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se