Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Já mám doma i rajčata. Ale jak jsem koukal, tak ty sazenice rajčat /přebytky/ co jsem ponechal ve folijovníku si vedou dobře. A to tady máme v noci po nulou.

• po měsíci...
Odesláno

Chemie se neboj! Osvědčený je Mospilan - prášek, ne namíchaný v rozprašovačí. Namícháš si světle modrý roztok a postříkáš rostlinu. Další den spláchneš sprchou mrtvoly. Já si ho v rozprašovači nechávám pro další potřebu.

Odesláno (upraveno)

Nestačí bojovať s voškami .To mravce ich tam nosia . Treba použiť aj niečo proti mravcom .

IMG_2949.jpeg

Upraveno uživatelem Leopold
Odesláno

Venku ano, ale v bytě mravence nemám, tak netuším kde se berou. Na okně síť ... Ony také žijí na kořenech, jak jsem si všiml. Možná nějaká generace vyleze ven, protože se vyskytnou i v zimně.

Odesláno
V 29. 5. 2024 v 12:34, KOCKOPEES napsal:

Ahoj,

jelikož se papričkám daří tak mi na ně nalezli mšice :(

Nechci používat chemii zatím, má někdo něco osvědčeného?

Děkuji

mě v počátku výskytu funguje vývar z tabáku, koupil sem nejlevnější 30g, vařil to dvě hodiny ve 2l vody, nechal přes noc vychladnout, zcedil, rozprasovac 2x denně a mšice nejsou, je to potřeba delat průběžně, jakmile se poradně rozmonzej pomuze jedine chemie….

Odesláno

uvidíme, mě to zatím letos drží dobře… 7pot a habanero

c89f6e4b-a255-4479-b085-839f94336d0e.jpeg

c9e48dd4-0b18-424c-bc88-767710a4c9e7.jpeg

Odesláno
před 4 minutami, gandalf napsal:

Ty 7 POT mám nejraději. Ať ti to roste.

však taky jsi mě svoji loňskou fotkou inspiroval :) v kombinaci s habanerem by z toho mohl byt výborný základ na omáčky, vloni kamarád dělal takovou lehce fermentovanou z habanera a byla fantastická, tak to zkusím letos taky 🙋‍♂️

Odesláno
před 7 minutami, gandalf napsal:

Jen ten 7POT je mnohem silnější.

a to je přesně to co potrebuju 🙋‍♂️ tunning

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...