gandalf Odesláno 11. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2024 Doporučuju tady, i sazenice - https://www.seminka-chilli.cz/ Na konci sezóny ti semínka bez problémů pošlu, když se připomeneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 22. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2024 V 11. 4. 2024 v 11:14, gandalf napsal: Doporučuju tady, i sazenice - https://www.seminka-chilli.cz/ Rovněž doporučuju Něco z naší setby: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 22. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2024 Pěkný to máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 22. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2024 Večer má mrznout tak šup dovnitř. mám 3 truhlíky a na moji spotrebu akorat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 22. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2024 Já mám doma i rajčata. Ale jak jsem koukal, tak ty sazenice rajčat /přebytky/ co jsem ponechal ve folijovníku si vedou dobře. A to tady máme v noci po nulou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 22. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2024 no mám to za oknem. bazalka lehla tak nechci pokoušet štěstí. já jsem takový zahradník amatér. ale baví mě to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 29. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2024 Ahoj, jelikož se papričkám daří tak mi na ně nalezli mšice Nechci používat chemii zatím, má někdo něco osvědčeného? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 29. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2024 Chemie se neboj! Osvědčený je Mospilan - prášek, ne namíchaný v rozprašovačí. Namícháš si světle modrý roztok a postříkáš rostlinu. Další den spláchneš sprchou mrtvoly. Já si ho v rozprašovači nechávám pro další potřebu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 29. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2024 Ahoj, zkusím, serou mě pořád tam lezou a cucají květy, hajzli malí. Po cestě z práce koupím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 29. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2024 Tak mšice už to mají za sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 30. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2024 Smůla je, je ty potvory nastupují ve vlnách, takže je to nekonečný boj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 30. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2024 (upraveno) Nestačí bojovať s voškami .To mravce ich tam nosia . Treba použiť aj niečo proti mravcom . Upraveno 30. května 2024 uživatelem Leopold Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 30. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2024 Venku ano, ale v bytě mravence nemám, tak netuším kde se berou. Na okně síť ... Ony také žijí na kořenech, jak jsem si všiml. Možná nějaká generace vyleze ven, protože se vyskytnou i v zimně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 31. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2024 V 29. 5. 2024 v 12:34, KOCKOPEES napsal: Ahoj, jelikož se papričkám daří tak mi na ně nalezli mšice Nechci používat chemii zatím, má někdo něco osvědčeného? Děkuji mě v počátku výskytu funguje vývar z tabáku, koupil sem nejlevnější 30g, vařil to dvě hodiny ve 2l vody, nechal přes noc vychladnout, zcedil, rozprasovac 2x denně a mšice nejsou, je to potřeba delat průběžně, jakmile se poradně rozmonzej pomuze jedine chemie…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 31. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2024 Tabák jsme zkoušeli taky, pak česnek, chilli atd. atd. ale nakonec mi docela dobře zabral až neemazal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 31. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2024 uvidíme, mě to zatím letos drží dobře… 7pot a habanero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 31. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2024 Ty 7 POT mám nejraději. Ať ti to roste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 31. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2024 před 4 minutami, gandalf napsal: Ty 7 POT mám nejraději. Ať ti to roste. však taky jsi mě svoji loňskou fotkou inspiroval v kombinaci s habanerem by z toho mohl byt výborný základ na omáčky, vloni kamarád dělal takovou lehce fermentovanou z habanera a byla fantastická, tak to zkusím letos taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 31. května 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2024 Jen ten 7POT je mnohem silnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 31. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2024 před 7 minutami, gandalf napsal: Jen ten 7POT je mnohem silnější. a to je přesně to co potrebuju tunning Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se