gandalf Odesláno 6. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 6. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září BBM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 6. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Monkey Face - silně plodí, zajímavá chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 6. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Trinidad Perfume - zítra do kyselého nálevu a naplnit tvarohovo-sýrovou nápmí s bazalkou 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září První úroda ještě snad něco bude. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 7. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září Ještě ukázka dnešního sběru chilli Trinidad Perfume - 65 kousků z jedné rostliny a ještě tam hodně zbylo. Naplní se sýrovou pastou a půjde do nálevu. Doporučuji!! 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září kluci tak sem konecne nasel cas a odladil recept, mango salsa... pri priprave sem spolehlive vyprazdnil kuchyn na nekolik hodin hlavne pri vareni to davalo a fakt je potreba davat bacha na co clovek saha a aby toho moc nepotrisnil Je to jednoduchy na pripravu jen sem ladil pomer sul, ocet, cukr, nakonec to vyslo takto papricky 1 x cervene zrale mango , 2 x limeta, 2x polevkove lzice cukru, 1x kavova lzicka soli, 2dcl jablecneho octa (doporucuju nejakej poradnej, nema cenu tam davat tu lihovou priseru za 20kc) 1x salotka, 2x strouky cesneku, 1x mensi mrkvev vse rozmixovat v blenderu 15min za staleho michani varit na stredni intenzitu, nechat vychladnout a do sklenicek... asi by to slo zavarit, ale to ja aktualne nepotrebuju, myslim ze to padne celkem rychle je to chutove suprovy, ale samozrejme pekelne palivy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září Mnam 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 9. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září Přátelé, dokonáno jest! Neskutečná dobrota, jen to aranžování se mi prý moc nepovedlo ..... Ono se to nemusí moc rozležet, protože ty papričky se krátce povaří v tom nálevu /tak kolem 8 minut/, trochu změknou a ta chuť tam pronikne /plní se po vychladnutí/. V podstatě po vychlazení se mohou hned podávat. Zpracoval jsem všechno, co jsem otrhal /jen zlomek toho co tam mám/. Vůbec bych se nestyděl se pochlubit v kulináriu, ale je to o chillli .... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září Dalsie MNAM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 9. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září Dík do Blavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září před 1 hodinou, gandalf napsal: Přátelé, dokonáno jest! Neskutečná dobrota, jen to aranžování se mi prý moc nepovedlo ..... Ono se to nemusí moc rozležet, protože ty papričky se krátce povaří v tom nálevu /tak kolem 8 minut/, trochu změknou a ta chuť tam pronikne /plní se po vychladnutí/. V podstatě po vychlazení se mohou hned podávat. Zpracoval jsem všechno, co jsem otrhal /jen zlomek toho co tam mám/. Vůbec bych se nestyděl se pochlubit v kulináriu, ale je to o chillli .... vypada to dobre, jak je to s palivosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 9. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září Tenhle druh chilli je mírný .... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září gandalf Čili chili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Jsme si na vas vzpomnel ted na dovolene. Prijedeme pozde vecer na hotel, tak objedname na pokoj. Dam si neco paliveho, pac to rad. Prinesou nejakou rejzi s masem co trochu pali a vedle toho mala misticka s nakladanou zeleninou. Ta pali taky jen trochu. Kazdopadne jim kousek po kousku. Na konci si ale naberu plnou lzicku. 2-3x zkousnu a v hube mi exploduje. Normalne jsem se zacal davit a bezel na zachod. Byla tam! Asi 1cm mala papricka! A vzpomnel jsem si na frajera co nas provazel plantazi Par dni predtim a ukazoval na kerik obsypany stovkou malych papricek a rika: Sir, velice dobry ale strasne palivy! a ja si v duchu rikal „Jak to asi chutna?“ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Taky průběžně sklízíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září (upraveno) Já dělal včera kilo chu-nan. Úroda je neskutečná ... Vyvedli se i ti moji kříženci. Upraveno 20. září uživatelem gandalf doplnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Letos je pěkná úroda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 22. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září Jo, paráda. Já to budu mít taky na bedny .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září (upraveno) Můžu se zeptat co to je ? Mšice jsou černé, nebo ne ? Upraveno 23. září uživatelem revue gt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se