JaRooN Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Kamil snad musí, pokud jsem správně postřehl, tak je přihlášen do soutěže chilližroutů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 4. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 A kdo bude novej root admin? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 V 4. 9. 2015 v 7:22, gandalf napsal: A kdo bude novej root admin? :-) Tys prostě kacíř!!! Takto veřejně tady deklamovat, že nejvyššímu (Ó, Adonai) nevěříš, že to zvládne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 4. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 No, jen jsem se ptal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Když mi vyjde čas, jel bych právě také. Počasí na zítra by mělo vyjít, takže pohoda. Jen nevím, jak s tím časem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Kamil nejede, poněvadž mu to nevychází a startovným skromně přispěl na sponzoring. Ledaže by tam někdo z místních šel a chtěl si vyzvednout tři stovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 4. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Abys nebyl škodnej, tak máš chilli u mně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralikovo Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 gandalf: tedy musím říct, že máš úžasnou zahradu! Já si dám jednu habanero z Tesca denně a jsem relativně spokojenej, bohužel nemám podmínky pro pěstování. Tvoje úroda je sen.. Jak je budeš konzervovat/uchovávat? Plánuješ vlastní omáčku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 Gandalfe dával`s recepty na omáčky, ale nemůžu je najít. EDIT: našel jsem na chilli-forum docela zábavnou stránku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 5. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 V 5. 9. 2015 v 7:25, kralikovo napsal: gandalf: tedy musím říct, že máš úžasnou zahradu! Já si dám jednu habanero z Tesca denně a jsem relativně spokojenej, bohužel nemám podmínky pro pěstování. Tvoje úroda je sen.. Jak je budeš konzervovat/uchovávat? Plánuješ vlastní omáčku? Chilli suším, zavařuju, dělám z něho chilli saláty a vařím omáčky /jablečný, švestkový, kdoulový, zeleninový.../. Většinu rozdám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 5. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 Na tom chilli fóru jsou recepty, není to dogma já to různě modifikuju. Praxí jsem nějaký suroviny vypustil, něco přidal ..... Akorát zásadně nedávám rajčata. Jím je, ale mně to připadá, že se to tam tříská. To radši do omáčky koupim kapie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 Ani rajčatový pyré, který jsi před pár lety doporučoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 5. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 Už ho nedávám, dělám jinej typ a tam se nehodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Kamil na chillibraní nejel, dvě věrné roztleskávačky (Milis a já) byly na místě. Akce to byla milá, ochutnali jsme mrtě plodů, omáček i extraktů. Pestrá škála od BBQ s chipotle až po extraxt, co měl pálivost 6,4 Milionu SHU. Moje parketa jsou sladké omajdy z habanera a Scoth Bonnet, vřele můžu doporučit Agent Orange, který dělá nějaký kluk v Hradci Králové, ale šikovných českých a moravských výrobců bylo víc. Co mě překvapilo, tak průměrně pálivé omáčky nepálily, jak jsem čekal. Nadšený jsem byl z raritky - slivovice nacpané zázvorem a habanerem. Slast. Pivo nějaký brněnský Ale, splachovali jsme chilli příkladně. zajímavý byl ten extract. Chlapík mi dal na míchátko na kafe kapku a já jsem trošku olízl. Pak jsem stál, čuměl jak tele, bolelo to a pusy mi tekly sliny. Milis, kterej musí ve všem vyhrát, to doplnil pícháním v uších a slzami. Hrozná blbost, co je pálivější než pepřové spreje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Ale nejhorsi byla ta picovina, co nam dal kousnout ten typek ve vlaku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Jj, nějaký týpek s divnými názory a taškou plnou chilli. Vytáhl nějakou papriku, snad moruga nebo něco takovýho. Tak jsem zakousl, pak nevím a Z dálky slyším, jak se průvodčí Milise ptá, jestli je ten pán (jako já) v pořádku. Zmizík mu skrze plechovku Plzně procedil, že mi nikdy nebylo líp. V tu chvíli mi ale z jazyka někdo stahoval kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Vy ste dvojka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Já mu dělám opatrovníka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 (upraveno) Jeli jste tam na otočku? Tj. na jeden den? Upraveno 6. září 2015 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Ano, v poledne vlakem a vecer zpet. Ještě byla sranda, že Milis ve frontě na pívo hrozně nahlas škytal, hrozně nahlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se