Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A kdo bude novej root admin? :-)

 

Tys prostě kacíř!!! Takto veřejně tady deklamovat, že nejvyššímu (Ó, Adonai) nevěříš, že to zvládne! :lol2:

Odesláno

Když mi vyjde čas, jel bych právě také. Počasí na zítra by mělo vyjít, takže pohoda. Jen nevím, jak s tím časem.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Kamil nejede, poněvadž mu to nevychází a startovným skromně přispěl na sponzoring. Ledaže by tam někdo z místních šel a chtěl si vyzvednout tři stovky. :)

Odesláno

gandalf: tedy musím říct, že máš úžasnou zahradu! Já si dám jednu habanero z Tesca denně a jsem relativně spokojenej, bohužel nemám podmínky pro pěstování. Tvoje úroda je sen.. Jak je budeš konzervovat/uchovávat? Plánuješ vlastní omáčku? 

Odesláno

gandalf: tedy musím říct, že máš úžasnou zahradu! Já si dám jednu habanero z Tesca denně a jsem relativně spokojenej, bohužel nemám podmínky pro pěstování. Tvoje úroda je sen.. Jak je budeš konzervovat/uchovávat? Plánuješ vlastní omáčku? 

Chilli suším, zavařuju, dělám z něho chilli saláty a vařím omáčky /jablečný, švestkový, kdoulový, zeleninový.../.  Většinu rozdám.

Odesláno

Na tom chilli fóru jsou recepty, není to dogma já to různě modifikuju. Praxí jsem nějaký suroviny vypustil, něco přidal ..... Akorát zásadně nedávám rajčata. Jím je, ale mně to připadá, že se to tam tříská. To radši do omáčky koupim kapie.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Ani rajčatový pyré, který jsi před pár lety doporučoval?

Odesláno

Kamil na chillibraní nejel, dvě věrné roztleskávačky (Milis a já) byly na místě. Akce to byla milá, ochutnali jsme mrtě plodů, omáček i extraktů. Pestrá škála od BBQ s chipotle až po extraxt, co měl pálivost 6,4 Milionu SHU. Moje parketa jsou sladké omajdy z habanera a Scoth Bonnet, vřele můžu doporučit Agent Orange, který dělá nějaký kluk v Hradci Králové, ale šikovných českých a moravských výrobců bylo víc. Co mě překvapilo, tak průměrně pálivé omáčky nepálily, jak jsem čekal. Nadšený jsem byl z raritky - slivovice nacpané zázvorem a habanerem. Slast. Pivo nějaký brněnský Ale, splachovali jsme chilli příkladně. zajímavý byl ten extract. Chlapík mi dal na míchátko na kafe kapku a já jsem trošku olízl. Pak jsem stál, čuměl jak tele, bolelo to a pusy mi tekly sliny. Milis, kterej musí ve všem vyhrát, to doplnil pícháním v uších a slzami. Hrozná blbost, co je pálivější než pepřové spreje

 

post-1551-0-24163400-1441525525_thumb.jpg

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ale nejhorsi byla ta picovina, co nam dal kousnout ten typek ve vlaku.

Odesláno

Jj, nějaký týpek s divnými názory a taškou plnou chilli. Vytáhl nějakou papriku, snad moruga nebo něco takovýho. Tak jsem zakousl, pak nevím a Z dálky slyším, jak se průvodčí Milise ptá, jestli je ten pán (jako já) v pořádku. Zmizík mu skrze plechovku Plzně procedil, že mi nikdy nebylo líp. V tu chvíli mi ale z jazyka někdo stahoval kůži

Odesláno

Ano, v poledne vlakem a vecer zpet. Ještě byla sranda, že Milis ve frontě na pívo hrozně nahlas škytal, hrozně nahlas

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...