gandalf Odesláno 14. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2015 To je náhodička, já vařim taky - jablečnou. Ale protože jsem "frajer" tak bez rukavic :-) Ty jaderníky tam naper taky, ničemu to neublíží a mají grády.
dieegoo Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Bez rukavic už ani ránu, nehodlám opakovat loňský celodenní brnění rukou První várka už se zavařuje, na cca kilo rajčat jsem dal 40 jamajských červených. Další dávka bude s jinýma papričkama a množství přizpůsobím podle pálivosti... Jakej máš recept? Já klasiku - rajčata, cibule, česnek, papričky, jablko na zahuštění...
gandalf Odesláno 14. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Já už rajčata nedávám, kdysi jsem přidával pyré. Na zahuštění dávám kromě ovoce třeba Hokaido, nebo muškátovou dýni /ale nikomu to neříkej pls/.
eloga Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Už se to vaří! cítím to z monitoru, fakt dobrý....+1**
Návštěvník Chilliluk Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Hoši, máte to moc pěkný, všechno bych vám to nejradši sežral...jenže to by mě odvezli rovnou do márnice..bohužel poslední dobou mám velký oči, hubu plechovou (i když neříkám, že mě to nepálí, ale prostě se mi to pálení líbí), ale bohužel nejslabším článkem je můj žaludek, který odmítá víc než průměrně jedno habanero denně. Už jsem i uvažoval, že budu ty papriky jen žvýkat jako tabák a nepolykat.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Na lačno přímo ne, ale když si dám habanero či něco hořšího samotný jen tak bez zajídání čímkoli, někdy je to v pohodě a někdy mě to pak pálí v žaludku a není to zrovna příjemný, to pak musím zapít minimálně jednou sklenicí vody a něčím to zajíst. Prostě například v soutěži v pojídání čili by mě limitoval můj žaludek, takže vím, že taková soutěž není pro mě, i když čili mám hodně rád. Někdy si říkám, jestli to není daň za to, že už to jím asi 20 let denně (asi od svých 13-ti let), protože se mi zdá, že ze začátku jsem to dával bez problémů. ...ale na druhou stranu jsem člověk s příkladně špatnou životosprávou a na to mám zase hodně dobrý krevní testy (skoro žádný cholesterol atd.) - takže jak já říkám - kdybych nejedl čili, byl by to už dávno můj konec :-)
gandalf Odesláno 16. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Nechci ti radit, ale měl bys "pod to" něco dávat.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Jasně, většinou to tak dělám, ale je to tím, že jak bez toho nedám ani ránu (asi jsem feťák, ale nevzpomínám si, kdy jsem naposledy jedl jídlo bez chilli, pokud to nebyly buchtičky se šodó), tak se někdy stane, že to hodím do prázdnýho žaludku, a to není dobrý...ale jak píšu, stopro věřím tomu, že je to dobrý na cholesterol, posiluje to srdce atd....na čili nedám dopustit a s lidma, co se v obchoďáku při koupi klobásy ptají hlavně na to, aby náhodou nepálila, se nedokážu vůbec bavit
gandalf Odesláno 16. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Tak kdybys měl někdy cestu do Budějc, tak ti tam něco přivezu /než to usušim, nebo rozdám/ :-)
Návštěvník Chilliluk Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Jasně..to já bych byl moc rád..klidně bych si zajel i přímo do Netolic, jestli tam opravdu bydlíš :-)
JaRooN Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Stav se ke mě domů, něco málo mám ještě na stoncích, můžeš si dát čerstvé
Návštěvník Chilliluk Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Jsem taky dost často v Týně nad Vltavou, odtud to do Netolic není daleko..já se rád klidně projedu, alespoň si budu moct třeba i prohlédnout tvojí chilli zahrádku. Teď v sobotu mám zrovna čas, tak kdybys mohl, bylo by to fajn. Nechtěl bych to ani zadarmo, to by mi bylo blbý, přece jen ti to muselo dát spoustu práce.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Stav se ke mě domů, něco málo mám ještě na stoncích, můžeš si dát čerstvé No jestli můžu, rád se pokochám :-)
JaRooN Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 (upraveno) Na kochani to moc neni, takovy veselý truhlik na balkoně, kde dominuje žlutá a zelená. Jo a bílá, protože něco zase i kvete Upraveno 16. září 2015 uživatelem JaRooN
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se