Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak to jsem na ne zvedav, vcera jsem udelal druhej postrik, Peta ji dnes presadi do samozavlazovaciho kvetinace a za tyden kostnu prvni :-)

Upraveno uživatelem Bob
Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak to budem muset poresit jinak

Co kdybys je občas zalil, ty křupane?

Odesláno

První kolo sklizně, druhé půlce dám ještě pár dní zda dozraje nebo ne. Teď ještě vymyslet, co s tím :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ty by nezhnědly - jsou červené. Ony ale ty Burgundy mají celou škálu tvarů, některý mají mít takový jako "pupík". Byly by mnohem ostřejší, než Habanero - klidně i dvojnásobně /teoreticky něco kolem milionu/.

Odesláno

Tak jsem si začátkem měsíce, když jsem stěhoval papriky do baráku řekl, že zaexperimentuji a jednu nechám venku, jak se dlouho udrží.

Je to Ring of Fire a zůstalo na ní i trocha zelených paprik.

Včera jsem na to čuměl jako bulík. Venku hnusně, zima a papriky v klidu dozrávají, bez známek poškození...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...