gandalf Odesláno 9. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Kolik maji ty sibire palivost? Vcera jsem dal do jidla celou habanero a v pohode, zacinam si zvykat na palivy :-)Ty sibiře mohou mít tak kolem 500.000+
Návštěvník Kamil Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Ty sibiře mohou mít tak kolem 500.000+ A tyhle, jsou to habanera? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 (upraveno) Tak to jsem na ne zvedav, vcera jsem udelal druhej postrik, Peta ji dnes presadi do samozavlazovaciho kvetinace a za tyden kostnu prvni :-) Upraveno 9. října 2016 uživatelem Bob
gandalf Odesláno 9. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Nezapomeň, že samozavlažovací květináč není nejvhodnější - obecně nesnášejí podmok, to je spolehlivě zahubí.
Bob Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Aha tak to jsem nevedel! Tak to budem muset poresit jinak
Návštěvník Kamil Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Tak to budem muset poresit jinak Co kdybys je občas zalil, ty křupane?
dieegoo Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 První kolo sklizně, druhé půlce dám ještě pár dní zda dozraje nebo ne. Teď ještě vymyslet, co s tím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gandalf Odesláno 9. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Paráda, to nejtěžší tě teprve čeká - zpracování :-)
Tikal Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Gandalfe help,když tak koukám na ten Kamilův keřík, tak mi připadá, že mám to samé/doručil Kamil/, ale měl jsem tam cedulku 7POT Burgundy... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gandalf Odesláno 9. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Tak jí zahoď, asi se to popletlo - Burgundy by měly být mohutnější. Na 99% jsou ti moji kříženci Habanera. Ale vypadaj pěkně.
Tikal Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Jo, vypadají krásně, já jen abych nečekal až zhnědnou Pálivost je u toho asi jako u těch Kamilových ?
gandalf Odesláno 9. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Ty by nezhnědly - jsou červené. Ony ale ty Burgundy mají celou škálu tvarů, některý mají mít takový jako "pupík". Byly by mnohem ostřejší, než Habanero - klidně i dvojnásobně /teoreticky něco kolem milionu/.
RedAce666 Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Odesláno 10. října 2016 Kdyby někdo nevěděl, co s přebytky ze zahrádky, rád vám s nimi pomůžu (a něčím dobrým odvděčím) :-)
kral083 Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Odesláno 10. října 2016 Něco ještě mám (mix Habanero a Bhut Jolokia)a už se mi nechce s tím zavarovat/susit. Praha Zbraslav možnost vyzvednutí.
gandalf Odesláno 11. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2016 Dočesná :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Tak jsem si začátkem měsíce, když jsem stěhoval papriky do baráku řekl, že zaexperimentuji a jednu nechám venku, jak se dlouho udrží.Je to Ring of Fire a zůstalo na ní i trocha zelených paprik.Včera jsem na to čuměl jako bulík. Venku hnusně, zima a papriky v klidu dozrávají, bez známek poškození... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se