Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 127
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

ja navrhujem moderatorovi zmazat tvoje prispevky popripade si ich upravit k obrazu svojmu..

WTF je toto cele tu ????

vy fakt nemate co robit??? len o totalnych <>covinach tocit??

no asi sa vidime az po novom roku..

Odesláno
  Blekota napsal:
a nevytrhavaj z kontextu ok?

žádný kontext nevidím, proto jsem to vystřihl (ale rád si to nechám vysvětlit) :)

Zaroveň navrhuji "vlastníkovi" tohoto vlákna, či moderátorovi, přesunout to vlákno do rubriky "Diskuse k serveru Chronomag".

Odesláno
  Blekota napsal:
neviem ako si dokazes vazit senatora a cely senat ktory je len cisto domovom dochodcov pre vysluzilych lúzerov ktori to ale nechcu vzdat a odist z politiky

tot moj nazor

ale co sa tyka etiky -

for je plna <> o comkolvek.. ale zial tu to zavana vasim ceskym nacioanalizmom a to je len a len na skodu a ked sa k tomu pridaju starsi senilny ujovia ktorym vadi slovo typu hovno a vsetko chcu mazat tak to tu bude len a len smerovat do jednej velkej <>

Nedokážu odhadnout jak hluboku se vyznáš v ústavním systému

České republiky, ale něco mi říká, že tak úplně asi ne. Také Tvé hodnocení naznačuje, že ty loser asi nebudeš, zatímco řada profesně i lidsky zkušenějších senátorů podle Tebe asi ano. Bez ohledu na to, co já osobně si myslím o funkci Senátu, v ústavě ČR zakotven je, a bohužel z něho vyndat jednoduše nelze. Věková struktura odpovídá tomu, že pro zvolení senátorem je věkový limit 40 let a výše, což je pojistka proti tomu, aby se tam nedostali školáci typu Standy Grosse, který se nikdy ničim jiným než profesionálním schůzováním neživil, a o reálném životě nemá ponětí. Na druhou stranu je od Tebe velice hezké, že si všímáš toho našeho proklatého nacionalismu, který nakonec způsobil i známé historické odloučení našich dvou republik. A máš dozajisté pravdu, že za to můžeme my, senilní, počůřávající se ujové, kteří už dávno zapoměli jak vypadá ta správná diskuze. Ještě, že máme Ty velké pendlovky na zdi, na které jsme schopni jakžtakž pomocí tlustých brýlí dohlednout, a náš skrovný důchod nám umožnuje platit připojení na net, díky čemuž jsme obohaceni o velmi cenné názory od takových teoretiků a prognostiků, jako jsi Ty. O díky Blekoto.

Odesláno
  Blekota napsal:
keby bol popshop cech tak by sa k nemu aj tych par individuii inak spravalo..

zamyslite sa nad sebou, ti ktorych sa to tyka

Keby bol Popshop cechom, bol by aj senátorom. Popshop na hrad! Bratislavský!

Návštěvník Snow
Odesláno
  decebal napsal:
  Blekota napsal:

A čím tě ještě Češi štvou?

A tak to by mě také docela zajímalo :/ :/

Odesláno
  Blekota napsal:

zamyslite sa nad sebou, ti ktorych sa to tyka

ach jo blekota zase blekotá

Odesláno
  Blekota napsal:
ja navrhujem moderatorovi zmazat tvoje prispevky popripade si ich upravit k obrazu svojmu..

WTF je toto cele tu ????

vy fakt nemate co robit??? len o totalnych <>covinach tocit??

no asi sa vidime az po novom roku..

Blekoto můžu se Tě zeptat mimo téma? Jaké hodinky nosíš nejradši? ;)

Odesláno

To Blekota

1) Mám 40 rokov a cítim sa na 30

2) Som Slovák (aj keď to tak nevyzerá), český nacionalizmus odo mňa nečakaj

3) Napriek tomu si myslím, že povrchné názory vo free štýle (banda lúzerov atd.) sú plevel tohoto fóra resp. ukážka, ako by diskusia nemala vyzerať. Na hrubý pytel hrubá záplata (hovoria Češi).

Tiež by som nemal problém poslať ťa anonymne do p...i ale necítim potrebu byť na niekoho hulvát len preto že má iný názor.

a tá sloboda prejavu? Už som to písal včera: toto je súkromnou osobou vytvorené "pieskovisko", kde si niekto za svoje peniaze definoval pravidlá hry pre veľkých chlapcov. Registruješ sa = akceptuješ pravidlá hry. Porušíš pravidlá = vymažú ti príspevok = buď rád, že ti nezrušili účet

Odesláno

Díky Cyberovi a Dukemu650, vyjádřili velmi trefně i můj postoj. I Cyberova jsem se i pousmál ;) Jdu natáhnout pendlovky...

Odesláno

uff uff ... vůbec jsem netušil, že existují členové, jako blekota.

V současné době jsou dva moderátoři, tak? Je otázka, zda to je při počtu účastníků a příspěvků dost, takže těch, co se to týká: Prosím, zvažte nábor ... netuším, kolik jich může být maximálně a co všechno to obnáší, ale přesto, víc hlídacích psů bych uvítal. Už kvůli blekotovi. Co píše, je jeho problém, ale ta forma ...

(btw blekoto, je mi 28)

Návštěvník Kamil
Odesláno

PŘESUNUTO!

Nic dalšího dělat zatím nebudu, ať si každý počte.:)

Ale do budoucna a samozřejmě po poradě s Chronomagem a odklizecem vážně uvažuji o zařazení některých členů na black list. Bez ohledu na to, jestli se jedná o Čecha, Slováka nebo Tatara... Co vy na to?

Odesláno
  vor napsal:
4 Kamil Když to tady poslední dobou pročítám, co tak vytvořit sekci The best of all a dát tam přispěvky pro zasmání (viz. Blekota atd.)

Já se teda nesměju, black list je OK a úplným zvrhlíkům bych pak zamezil přístup.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...