honza71 Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Vážení kolegové, inspirován "tuningovým" vláknem tajemného muže s kufříkem a prohlášením jednoho z moderátorů "... protože jsem ještě neměl hodinky, na kterých by mi nic nevadilo ", zakládám toto vlákno s nadějí, že někdo to štěstí měl. Určitě ten pocit při výběru nových hodinek, nebo třeba jen při brouzdání na netu znáte. "Tyhle jsou super, ALE ... " - nemaj datumovku, nebo ji maj na blbým místě, nebo maj lupu, nebo špatnou barvu datového věnce ..... - nemaj antireflex, nebo naopak maj z blbý strany, nebo je moc fialovej ..... - nemaj inhouse, nebo maj nedostatečnou rezervu chodu, nebo maj "jen" manuální nátah ..... - maj blbej tvar pouzdra, blbý ručky, nemaj kovovej tah .... - .... zkrátka možných výhrad milion. Tak Vás šťastné, kterým se podařila akvizice bez sebemenší výhrady, chci požádat, dejte do tohoto vlákna své (aktuálně nebo v minulosti vlastněné) "dokonalé" miláčky. Dík H
Micey Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Donutil jsi mě k zamyšlení. Že jsem žádný takový neměl, to se dá čekat, ale samotnýho mě překvapuje, jak moc daleko měl i můj nejoblíbenější kousek k něčemu takovýmu:)
Frantik Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Taky jsem nemel tzv. "dokonale hodinky" Vzdy se naslo nejake "ale" - nicmene jsem za to rad, protoze jsem jich proto mohl vystridat hodne moc a tak je to spravne, tak to ma byt
Jay Doll Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Tak já to s dovolením vezmu od konce .Rolex 116610 LV - příliš výraznéSDDS - příliš obtloustlé a těžké, nevejdou se pod manžetu košileMilgauss - moc lesklý tak a lesklá luneta náchylná na poškrábání, absence datumovkyIWC Portuguese - taky mi někdy chyběla datumka, ale spíš mi vadila podivná tlačítka chronografu a absence inhousePrim Orlík - příšerná nepřesnost a ruční nátahBulova Accutron - děsně žerou baterku a jsou maléJLC Master Moon - moc malý průměr, ale téměr bez výhrada nakonecOmega Seamaster 300m (Bondovky) - moje nejobnošenější hodinky a prakticky bez výhrad. Řekněme, že jsou pro mne na 98% dokonalé a lepší asi nenajdu
azeppelin Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Jo taky mi vždycky vadily na všech hodinkách minimálně dvě věci... nejsou to P.Patek ani Lange&S ... občas mě to dost štve
Micey Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 azzepelin: Na těch by ti zase vadilo, že se nedaj normálně nosit (pokud bys neměl aspoň desatery), to mi přijde ještě horší, než ty naše problémky s nižší třídou..
sibirnaya Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Breitling Superocean Heritage 46mm na kaucuku. Doxa SUB 5000T Caribbean to jsou podle me a pro me dokonale hodinky. jediny problem, ze vic jak jedny levny bych neunosil, proto jsem si nechal jen ty Doxy. Oboje maj datum, velky, tezky, masivni, mikroregulace na tahu - co vic si prat..
Jay Doll Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Zrovna od tebe bych čekal, že vyjmenuješ něco jiného
organic Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Omega Seamaster 300m (Bondovky) - moje nejobnošenější hodinky a prakticky bez výhrad. Řekněme, že jsou pro mne na 98% dokonalé a lepší asi nenajdu Tak to bych podepsal, akorát já nedávám na Bondovkách modrou, proto volím Omega SMP 2254.50.00 a jediné, co jim vytýkám je hranatá luneta a velké fonty na ní. Viděl jsem tuning s lunetou z Planet Ocean a někde tam bych viděl ideál. No a pak Rolex 5512, 5513 nebo 14060, ale tam není ten datum...
sibirnaya Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Zrovna od tebe bych čekal, že vyjmenuješ něco jiného 116610LV - prilis zelene 116610LN - prilis nudne 116710LN - leskly stredovy dilky 116400GV - kolotoc 116400 - absence datumovky 116600 - masivni, absence kyklopa 16710 - mala korunka 16610 - maly indexy 16600 - absence kyklopa 14060 - absence kyklopa daytony - maly DJII - radsi bych asi hladkou lunetu 16610LV - ale jo, ty by asi sly
Kairos Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Vlastně všechny hodinky které mám, se mi líbí bez výhrad.Kdyby mi na nich něco vadilo,tak bych je nemohl nosit a šly by do světa.Jediný problém při výběru dalších hodinek je ten, že je nestihnu všechny unosit.No a pak samozřejmě v případě HH zjišťuji ještě jednu chybu, a to že na ně nemám
railmaster Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Zrovna od tebe bych čekal, že vyjmenuješ něco jiného Tiež mi to hlava neberie.
michal_45 Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 ...do momentu, nez jsem si asi pred dvemi lety po dlouhem vahani a premysleni poridil omega speedmaster co-axial chronometr, jsem menil hodinky velmi casto, porad mi na nich neco ne ze vadilo, ale nesedelo, asi vite jak to myslim :-D ... od ty doby co mam speedmastery tak jsem v klidu a pohode ...
Mpety Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Za mou krátkou hodinkovou historii to zatím byli TH Carrera CV2010 jinak dost sázím na dalšího adepta ze stáje Omega Planet oceán nebo Aqua Terra si myslím že by mohly být dokonale, ale ještě jsem je na ruce neměl.
Návštěvník REO Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Mám hodinky na nichž mi nic nevadí, jsou to Omegy Seamaster Aqua Terra Chronograph GMT. Edit - jsou to moje definitivní, to se nebojím říct.
bandicoot Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Vzdycky tam neco bylo, ale u kazdych hodinek to bylo neco jineho. Co bylo nekde minusem u jinych bylo zase plusem.Ale skutecne vazne nad tim zacnu uvazovat az budu hledat hodinky posledni a definitivni.
Horhe Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 O jedněch bych věděl. Sice je nemám, ale na fotkách i na živo naprosto bez chyby. Nemám jedinou připomínku. Co mě na nich hlavně bere: krásnej cifr, černá datumka, všechny části tahu jsou broušený, nic leštěnýho. jo a samozřejmě COAXOmega Seamaster Aqua Terra 231.10.42.21.06.001
Frantik Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Vzdycky tam neco bylo, ale u kazdych hodinek to bylo neco jineho. Co bylo nekde minusem u jinych bylo zase plusem. Ale skutecne vazne nad tim zacnu uvazovat az budu hledat hodinky posledni a definitivni. .........což se ale nikdy nestane
sibirnaya Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Vzdycky tam neco bylo, ale u kazdych hodinek to bylo neco jineho. Co bylo nekde minusem u jinych bylo zase plusem. Ale skutecne vazne nad tim zacnu uvazovat az budu hledat hodinky posledni a definitivni. definitivni hodinky budou ty, s kerejma se rozjebes na D1 a uz zivej nevylezes teda..
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.