ivan_989 Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 asi tieto A sakra. Tie omegy su vazne nadherne.
Kristian.nov Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Aqua Terry a nebo PO ať už staré nebo nové. Na těchhle modelech shledávám vše jak má být. No a Moony, to je srdcovka, ale nemaj datum a slabší WR
carpaccio Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Výborné téma... Jsem zvědav na inspirace. Zatím je mému pohledu nejblíž Kristian.nov hned nade mnou... Ale třeba zazní něco, co mě ještě nenapadlo.
Návštěvník Snow Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Já mám už dlouho jasno. Hodinky, na kterých mi absolutně nic nevadí, jsou IWC Big Ingenieur Chronograph, absolutně úžasná strojovna.
quaero Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Aqua Terry a Breitling Superocean Heritage. (Nepočítám ty které si nemohu dovolit.)
kuko Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Prvé a posledné na ktorých mi nič nevadí sú Bretling Hercules black/black.Nič vyváženejšie som v poslednej dobe nevidel.A najvážnejší dôvod prečo sú 100%,je ten,že sú moje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Quido Morava Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Já mám už dlouho jasno. Hodinky, na kterých mi absolutně nic nevadí, jsou IWC Big Ingenieur Chronograph, absolutně úžasná strojovna. krása veliká - ale je to reálné? v platinové verzi za bratru $70,000
Návštěvník Snow Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 v platinové verzi za bratru $70,000 Kdo píše o platině ????? Edit - pár dní jsem fórum ignoroval, ale dnes jsem si udělal čas, pročetl pár vláken. Jedno se týká přímo Tvé osoby a Tvých hloupých poznámek, tahle je jedna z nich !
Quido Morava Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Kdo píše o platině ????? když už- tak už, ne.... ale no dobře - jasně, jsou k mání i za 8tis USD
Návštěvník Snow Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 to Quido Morava - přečti si můj edit
Quido Morava Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 to Quido Morava - přečti si můj edit OK
klobadysek Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Tak toho jsem se chlapi bál, že v podstatě jako jediný "dokonalý" z tohoto vlákna vylezou "bondovky", kterejm ovšem já osobně nemůžu přijít na jméno. Jdu studovat modely Aqua Terra, třeba mi to zvedne náladu. Po osobni zkusenosti s Coaxialem u tohohle modelu Ten cifr je moc "busy". Vadilo by mi na nich to, ze maji proti Moonwatchum o kolecko vic. Pravdu mas, predsedo. K tematu vlakna: to mate z ty chronopromiskuity! Myslim ze takove hodinky naleznes az si nejake z nejakeho duvodu oblibis natolik, ze bys bys je za nic jineho nepustil. Nikoliv kvuli technickym ci estetickym vlastnostem, protoze vzdy lze nalezt neco, co v urcitych ohledech bude lepsi. Za sebe: Ja kupoval klasicky Moony s tim ze mi na nich "vadilo" strasne moc veci - manualni natah, mala vodotesnost, absence datumu atd. I pres to jsem nechtel pristoupit na kompromis modernejsich verzi se safirem ci nedejboze koaxialem, protoze tyhle verze jsou v mych ocich "naredeny" - neco jako zenska po plastice - upravena aby se vic libila. Klasicky nenavoneny Muny, ktery uz skoro sedesat let prdej na modni trendy, pohodli ci facelifty, jsou pro mne neprekonatelnym etalonem; nekdo nimi zacinal, ja do nich musel dospet. Kvuli jejich charismatu mi na nich vlastne nic nevadi.
xjr1 Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Ten cifr je moc "busy". Vadilo by mi na nich to, ze maji proti Moonwatchum o kolecko vic. No právě, že mají o kolečko navíc, a taky průhled, safír, datum a hlavně mojí oblíbenou komplikaci, měsíční fázi. Prostě moony s několika bonusy;-). Uznávám, že v tomhle případě nemuže bejt řeč o pravejch moonech, ač mají stejný pouzdro, na živo jsou to dost odlišný hodinky. Nicméně právě v tomhle modelu jsem našel hodinky, na kterejch mi nic nevadí, a tím pádem je v současný době považuju za definitvní v tom smyslu, že jsem ještě nikdy ani na chvíli nezauvažoval nad jejich prodejem. Což mi samozřejmě nebrání vlastnit a nosit i jiný kousky. Tohle je dobrý vlákno, baví mě, že převažujou tipy na masovky (Omega, Béčka), na který spousta zasvěcenejch zahlíží právě kvůli megaprodukci a tím pádem jistý obyčejnosti;-).
klobadysek Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Ještě fotka teda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Když už tu rozebíráte ty moonwatche s moonfází, tak se coby exmajitel přidám. Zrovna na nich mi vadil manuál. Manuál chápu jako fíčuru navíc (já vím že historicky to nemá logiku) a na denních hodinkách mi to prostě přišlo nekomfortní.Naopak ono "kolečko navíc" v podobě praktického data a moonfáze (celkem joke na moonwatchích) mi přišlo super.
Peta-Biker Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Moony, Monaca miluju, ale pokud bych měl mít jedny, u kterých mi nic nevadí, jsou to Moonwatche.
Kristian.nov Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Vždycky když se rozjede debata o Moonech a navíc se začnou přidávat fotky. Vim že jim nemužu odolat a musim je mít...
Peta-Biker Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Tak jednu pro to, ať to urychleně napravíš. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.