Přejít na obsah

Hodinky, na kterých by mi nic nevadilo

honza71

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 170
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník Snow
Odesláno

Já mám už dlouho jasno. Hodinky, na kterých mi absolutně nic nevadí, jsou IWC Big Ingenieur Chronograph, absolutně úžasná strojovna.

Odesláno

Já mám už dlouho jasno. Hodinky, na kterých mi absolutně nic nevadí, jsou IWC Big Ingenieur Chronograph, absolutně úžasná strojovna.

krása veliká - ale je to reálné?

v platinové verzi za bratru $70,000 :worried_anim:

Návštěvník Snow
Odesláno

v platinové verzi za bratru $70,000 :worried_anim:

Kdo píše o platině ?????

Edit - pár dní jsem fórum ignoroval, ale dnes jsem si udělal čas, pročetl pár vláken. Jedno se týká přímo Tvé osoby a Tvých hloupých poznámek, tahle je jedna z nich ! 

Odesláno

Tak toho jsem se chlapi bál, že v podstatě jako jediný "dokonalý" z tohoto vlákna vylezou "bondovky", kterejm ovšem já osobně nemůžu přijít na jméno. :(

Jdu studovat modely Aqua Terra, třeba mi to zvedne náladu. ;)

Po osobni zkusenosti s Coaxialem u tohohle modelu :sad01_anim:

Ten cifr je moc "busy". Vadilo by mi na nich to, ze maji proti Moonwatchum o kolecko vic.

Pravdu mas, predsedo.

K tematu vlakna: to mate z ty chronopromiskuity!:D

Myslim ze takove hodinky naleznes az si nejake z nejakeho duvodu oblibis natolik, ze bys bys je za nic jineho nepustil. Nikoliv kvuli technickym ci estetickym vlastnostem, protoze vzdy lze nalezt neco, co v urcitych ohledech bude lepsi.

Za sebe: Ja kupoval klasicky Moony s tim ze mi na nich "vadilo" strasne moc veci - manualni natah, mala vodotesnost, absence datumu atd. I pres to jsem nechtel pristoupit na kompromis modernejsich verzi se safirem ci nedejboze koaxialem, protoze tyhle verze jsou v mych ocich "naredeny" - neco jako zenska po plastice - upravena aby se vic libila. Klasicky nenavoneny Muny, ktery uz skoro sedesat let prdej na modni trendy, pohodli ci facelifty, jsou pro mne neprekonatelnym etalonem; nekdo nimi zacinal, ja do nich musel dospet. Kvuli jejich charismatu mi na nich vlastne nic nevadi.:)

Odesláno

Ten cifr je moc "busy". Vadilo by mi na nich to, ze maji proti Moonwatchum o kolecko vic.

No právě, že mají o kolečko navíc, a taky průhled, safír, datum a hlavně mojí oblíbenou komplikaci, měsíční fázi. Prostě moony s několika bonusy;-).

Uznávám, že v tomhle případě nemuže bejt řeč o pravejch moonech, ač mají stejný pouzdro, na živo jsou to dost odlišný hodinky. Nicméně právě v tomhle modelu jsem našel hodinky, na kterejch mi nic nevadí, a tím pádem je v současný době považuju za definitvní v tom smyslu, že jsem ještě nikdy ani na chvíli nezauvažoval nad jejich prodejem. Což mi samozřejmě nebrání vlastnit a nosit i jiný kousky.

Tohle je dobrý vlákno, baví mě, že převažujou tipy na masovky (Omega, Béčka), na který spousta zasvěcenejch zahlíží právě kvůli megaprodukci a tím pádem jistý obyčejnosti;-).

Odesláno

Když už tu rozebíráte ty moonwatche s moonfází, tak se coby exmajitel přidám.

Zrovna na nich mi vadil manuál. Manuál chápu jako fíčuru navíc (já vím že historicky to nemá logiku) a na denních hodinkách mi to prostě přišlo nekomfortní.

Naopak ono "kolečko navíc" v podobě praktického data a moonfáze (celkem joke na moonwatchích) mi přišlo super.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...