Přejít na obsah

Hodinky, na kterých by mi nic nevadilo

honza71

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 170
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Za me Suby. Vyhovuji mi po vsech smerech, vypadaji skvele jak v obleku, tak na plazi, maji historii a pro me velke charisma :) Toto bohuzel zpusobuje to, ze nakup jakychkoli dalsich mi prijde trochu zbytecny a musim si ho hodne zduvodnovat, coz me nasledne trochu ochuzuje o ten krasny pocit z nakupu novych kousku ( a ze jich je......:)).

Odesláno

Ty Aqua Terra můžou být odpovědí. Jen si nejsem jistý, jestli bych volil zrovna ten modrý ciferník. A velikost je samozřejmě otázkou obvodu zápěstí každého soudruha. :) Za mne by to v téhle kategorii byly Aqua Terra 41 v tom provedení černá-zelená, které sem už někdo vkládal.

Jinak mi nic nevadí třeba na klasických Submarinerech.

Odesláno

Vypadá to, že jsem je našel. :)

Doufám, že je jen otázkou času, než mi skončí na zápěstí.

Omega Aqua Terra Mid Size Chronometer 231.10.39.21.03.001, WR 150m, Case Diameter: 38.5 mm, Caliber: Omega 8500 Self-winding movement with Co-Axial Escapement

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

38,5mm je fakt malý, padesátikoruně přidělat řemínek, tak působí větším dojmem...

nevím kdo v Omeze vymejšlel ten rozměr, dát tak hezkým hodinkám dámskou velikost a tim je pohřbít pro chlapskou klientelu, to chce fakt kus mozku mít mimo provoz...

Odesláno

S tím že 38.5 je malý nemůžu souhlasit :-) Ale uznávám, že je škoda že nejsou i ve větší velikosti jako ostatní barvy aby si vybral každý. JInak mě osobně vůbec nepřišlo, že by na Craigovi v Skyfallu vypadaly na ruce nějak malý...já vím, Craig není nejvyšší, ale nějaký svaly má a i tak na ruce malý nepůsobily...

Odesláno

38,5mm je fakt malý, padesátikoruně přidělat řemínek, tak působí větším dojmem...

nevím kdo v Omeze vymejšlel ten rozměr, dát tak hezkým hodinkám dámskou velikost a tim je pohřbít pro chlapskou klientelu, to chce fakt kus mozku mít mimo provoz...

Těším se na dobu, kdy muži přestanou nosit na ruce hodinky s průměrem pivního tácku a hmotností cihly :) 38,5mm je naprosto akorátní smile_anim.gif

Odesláno

Těším se na dobu, kdy muži přestanou nosit na ruce hodinky s průměrem pivního tácku a hmotností cihly :) 38,5mm je naprosto akorátní smile_anim.gif

41mm, jaký Aqua Terry mívají, není pivní tácek...

Odesláno

Myslel jsem to obecně. Pokud 38,5 mm vnímáš jako dámskou velikost, která pohřbívá možnosti pro pány, tak kde je pak ta optimální pánská. Každopádně je to asi jen mé vnímání, pač pro mě je 41mm strop nositelnosti.

Odesláno

Za me Suby. Vyhovuji mi po vsech smerech, vypadaji skvele jak v obleku, tak na plazi, maji historii a pro me velke charisma :) Toto bohuzel zpusobuje to, ze nakup jakychkoli dalsich mi prijde trochu zbytecny a musim si ho hodne zduvodnovat, coz me nasledne trochu ochuzuje o ten krasny pocit z nakupu novych kousku ( a ze jich je......:)).

Už jsem to tu asi psal, ale i tak musím ještě jednou souhlasit. Suby jsou hodinky, které mi vyhovují nejvice ze všech. A jak říkáš to, že už nemáš v podstatě důvod se koukat po jiných mě také štve. Zas na druhou stranu jsme došly tam, kam spousta chronomagorů nikdy nedojde)))

Myslím to ve smyslu nalezení ideálních hodinek.

Odesláno

Momentálně Victorinox Dive Mater 500.

Po 2 letech hledání,jsou to pro mě dokonalé hodinky,na kterých mi nic nechybí,ani nepřebývá a ssplňují všechny moje požadavky. :smile_anim:

Odesláno

Víz pár příspěvků v tomto vlákně: Opravdu nikomu na Subech nevadí absence antireflexu? ;)

tak ako si na Beckach neviem predstavit absenciu antireflexu (aj vonkajsieho), k subom sa AR zase nehodi.

Odesláno

Dream watch (snad dosiahnutelny buduci rok :) ) a hodinky, na ktorych mi naozaj nic nevadi (dokonca ani velkost, kedze budu OK, aj ked prefici moda velkych hodiniek) su

IWC Portuguese Chronograph IW371446 (silver-plated cifernik, modre rucicky)

M02_IW371417_2011_grey.jpg

To su take tie definitivne hodinky, az teda do nejakeho veku a statusu. Za nimi su uz len Vacheron Constantin Patrimony Contemporaine :) Aspon teda pre mna.

Odesláno

tak ako si na Beckach neviem predstavit absenciu antireflexu (aj vonkajsieho), k subom sa AR zase nehodi.

Jj, u Rolád je těch omluvenek dost, prostě se z nedokonalosti udělá výhoda, to už prostě musí být láska, znám to :D

mizerný chrastící tah = lehoučká, pohodlná klasika

absence AR = na Suby se nehodí

atp. ;)

Odesláno

Já Ti nevím kolego. Zkoušel jsem je hodně dlouho společně s těma 41mm a protože mám samý 40,42,44, tak byl

první dojem jasnej. Jsou malý. Ale na druhej, třetí atd. atd. už to bylo jen lepší a lepší. Vejdou se pod každou

manžetu, nikde s nima ne.ebneš o cosi, pouzdro a hodinky k soubě patří (ne jako nafouklý pouzdro 41 s malým strojkem) a tak.

Když dám na ruku renovovaný PRIM cal.96, tak mi taky přijdou první den po pauze v nošení mrňavý, ale pak už naprostá pohoda.

Velikost hodinek resp. pocit z velikosti je sámo velmi subjektivní, ale IMHO jsi moc radikální. ;)

Návštěvník dlubix
Odesláno

mizerný chrastící tah = lehoučká, pohodlná klasika

absence AR = na Suby se nehodí

atp. ;)

:smoke:

Odesláno

Vypadá to, že jsem je našel. :)

Doufám, že je jen otázkou času, než mi skončí na zápěstí.

Omega Aqua Terra Mid Size Chronometer 231.10.39.21.03.001, WR 150m, Case Diameter: 38.5 mm, Caliber: Omega 8500 Self-winding movement with Co-Axial Escapement

Pokud chceš další neprodejné hodinky, tak je ber :)
Odesláno

Pokud chceš další neprodejné hodinky, tak je ber :)

Každé jsou prodejné, jen záleží na ceně. ;)

BTW chystám se kupovat už jen neprodejné tzv. definitivní hodinky. :D

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...