Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pujcil jsem si milion, darku jsem mel kamion. Neplatil jsem splatky, vzali si to zpatky. Nezbyl ani darecek, vzali mi i domecek. Neplatil jsem dane, vzali mi i sane. Nevim uz si rady, sob mi chcipnul hlady. V lese mam ted pelisek, seru na vas - Jezisek! :) :) :)

Také přeji Všem účastníkům Veselé a příjemné svátky.

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Připojuji se a přeji všem hezké Vánoce !!!!

P.S. dovolím si navrhnout administrátorovi, nebo někomu, kdo se dostane k PC s fotkama jako první, založení nového vlákna na nové

vánoční přírůstky :-)

Návštěvník Kamil
Odesláno
...P.S. dovolím si navrhnout administrátorovi, nebo někomu, kdo se dostane k PC s fotkama jako první,  založení nového vlákna na nové

vánoční přírůstky :-)

Ten napad s vlaknem o vanocnich prirustcich neni spatnej! :)

http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=380

Číst a hledat přátelé!:) Také přeji příjemné svátky.

Návštěvník tolja
Odesláno

I já bych se připojil s přáním klidného prožití Vánočních svátků,a hlavně ať to pod stromečkem tiká.:D

Odesláno
Milí kolegové, hodinkoví šílenci,

myslím, že nastal čas, abych vám všem popřál krásné prožití vánočních svátků a hlavně mnoho krásných hodinek pod stromečkem a krásné zážitky při zozbalování těch malých krabiček. Dále nám všem zde přeji, abychom se přestali všelijak osočovat (pokud to ovšem není nějaká veliká sranda :D ), proto, aby chvíle strávené s Cronomagem patřily i nadále k těm příjemným.

:) :) :)

Jé...!!!

Konečně po dlouhé době něco, co se tu hezky čte.

Děkuji a přeji totéž!!!

:)

Odesláno

Přeji šťastné a veselé a ať Vám Ježíšek řádně naježí a hlavně zdraví a pohodu lidem dobré vůle ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...