VS Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2012 Chápu upřímné nadšení výrobce, ale na oficiálním webu napsat "oni se rozeběhly"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Zdravím vás pánové, tak jak jsem slíbil, zahájil jsem dnes pokus odolnosti hodinek Prim, k čemuž mne inspiroval dojemný příběh na stránkách Eltonu, na který je odkaz uveden výše a který popisuje hodinky Prim jako vyloženě outdoorové. Současně se omlouvám, že jsem si dal tak na čas, ale musel jsem o víkendu nejprve zazimovat . Dnes jsem tedy zalovil v kufříku a vybral pro pokus tyto krásky, které jsou těm z pohádky velmi blízko, pro jistotu jsem ještě provedl kontrolu strojovny, abych měl jistotu, že je zcela v pořádku, bez rzi a nečistot, dýnko jsem opatrně nasadil a dobře dotáhl, hodinky jsem naposledy plně natáhl, rozmazaným zrakem ještě zkontroloval, jak vteřinová ručička krásně upaluje a vydal se na zahradu, kde jsem vykopal příslušnou "jámu", na dno hrobu jsem nasypal trochu zahradního substrátu a to hlavně proto, že kdyby se mi náhodou přeci jen za nějakou dobu z těchto hodinek podařilo vypěstovat ony vysněné Orlíky, chtěl bych je na kaučuku a ne na nylonu, ještě přemýšlím, čím budu hnojit, protože chci ten kaučuk šedý, třesoucí se rukou jsem hodinky jemně uložil do substrátu a naposledy je pohledem pohladil, s těžkým srdcem jsem je potom opatrně zahrnoval hlínou a utěšoval se jen oním článkem, který mi dával téměř jistotu, že se po roce opět setkáme ve skvělé kondici, tak, a je hotovo, místo jsem označil, a samozřejmě také pietně vyzdobil, nebudu říkat sbohem a ani pronášet jiná smuteční slova, protože věřím, vím, že za rok se opět setkáme a prožijeme pak spolu ještě spoustu let, kdy mi budete něžně tikat do ucha na nočním stolku a já budu při té hudbě klidně usínat... Ať je vám země lehká. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Tak to jsme teda všichni nesmírně zvědaví a budeme se těšit na 23.9.2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Opravdu super foto-seriál. Teď jen vyčkat jaký bude výsledek po roce. Jsem opravdu velice zvědav. P.S. Nešlo by to nějak urychlit?? Taky chcu Orlíky, tak že bych zasel i já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Zdravím vás pánové, tak jak jsem slíbil, zahájil jsem dnes pokus odolnosti hodinek Prim, k čemuž mne inspiroval dojemný příběh na stránkách Eltonu, na který je odkaz uveden výše a který popisuje hodinky Prim jako vyloženě outdoorové. Současně se omlouvám, že jsem si dal tak na čas, ale musel jsem o víkendu nejprve zazimovat . Dnes jsem tedy zalovil v kufříku a vybral pro pokus tyto krásky, které jsou těm z pohádky velmi blízko, pro jistotu jsem ještě provedl kontrolu strojovny, abych měl jistotu, že je zcela v pořádku, bez rzi a nečistot, dýnko jsem opatrně nasadil a dobře dotáhl, hodinky jsem naposledy plně natáhl, rozmazaným zrakem ještě zkontroloval, jak vteřinová ručička krásně upaluje a vydal se na zahradu, kde jsem vykopal příslušnou "jámu", na dno hrobu jsem nasypal trochu zahradního substrátu a to hlavně proto, že kdyby se mi náhodou přeci jen za nějakou dobu z těchto hodinek podařilo vypěstovat ony vysněné Orlíky, chtěl bych je na kaučuku a ne na nylonu, ještě přemýšlím, čím budu hnojit, protože chci ten kaučuk šedý, třesoucí se rukou jsem hodinky jemně uložil do substrátu a naposledy je pohledem pohladil, s těžkým srdcem jsem je potom opatrně zahrnoval hlínou a utěšoval se jen oním článkem, který mi dával téměř jistotu, že se po roce opět setkáme ve skvělé kondici, tak, a je hotovo, místo jsem označil, a samozřejmě také pietně vyzdobil, nebudu říkat sbohem a ani pronášet jiná smuteční slova, protože věřím, vím, že za rok se opět setkáme a prožijeme pak spolu ještě spoustu let, kdy mi budete něžně tikat do ucha na nočním stolku a já budu při té hudbě klidně usínat... Ať je vám země lehká.Nelido a necito. Mohls do nich alespoň propašovat nezdobený stroj třeba z Humbert...Tenhle budeš kvůli renovaci ještě hledat, počkej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Bomba, tesim se na vysledek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 (upraveno) Měl jsi pěkný tikadla.Na výsledek si rád počekám.Jinak zítra jedu pro hnůj.Mám ti poslat v obálce trochu? Upraveno 23. září 2012 uživatelem skodna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Měl jsi pěkný tikadla.Na výsledek si rád počekám.Jinak zítra jedu pro hnůj.Mám ti poslat v obálce trochu? Ne, díky, mohlo by mi z toho místo Orlíků vyrůst Turbo od MPM... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 (upraveno) Ne, díky, mohlo by mi z toho místo Orlíků vyrůst Turbo od MPM... A kdyby se to s hnojením opravdu přehnalo, tak by z nich mohl být místo ORLÍKŮ další ORLOJ. Upraveno 23. září 2012 uživatelem speedwalker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Zdravím vás pánové, tak jak jsem slíbil, zahájil jsem dnes pokus odolnosti hodinek Prim, k čemuž mne inspiroval dojemný příběh na stránkách Eltonu, na který je odkaz uveden výše a který popisuje hodinky Prim jako vyloženě outdoorové. Současně se omlouvám, že jsem si dal tak na čas, ale musel jsem o víkendu nejprve zazimovat . BOMBA!!! I když se přiznám, že mi je hodinek až tak trochu líto . Odpočívejte v pokoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Dokonce i kapesní hodinky se občas najdou a vykopou ve stavu, kdy je strojek bez zásadní koroze a opravitelný, tak nevidím důvod proč by to ve vhodných podmínkách primky neměly zvládnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Ještě je musíš pravidelně zalévat a hnojit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Ještě je musíš pravidelně zalévat a hnojit.Postavil bych nad nima takovou tu kadibudku se srdíčkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Dokonce i kapesní hodinky se občas najdou a vykopou ve stavu, kdy je strojek bez zásadní koroze a opravitelný, tak nevidím důvod proč by to ve vhodných podmínkách primky neměly zvládnout. No to doufám, že to zvládnou, vždyť jsem jim snad vytvořil ty nejvhodnější podmínky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Super, už se těším na výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2012 Super, už se těším na výsledek.Já moc ne, je mi jich líto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medák Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2012 Moc se těším na výsledek tohoto experimentu. A hrobeček ozdobený hříbkama je dokonalý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2012 Hloubka jenom 20 cm ? To v zimě promrznou a na jaře se nic neurodí. Také mně velmi zajímá jak to dopadne. Protože slovenského hasiče který si koupí Orlíky a pak je náhodou poleje kyslinou i s rukou bych rád viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2012 Kdysi jsem měl podobnej nápad s PS2, chtěl jsem je utopit v písníku a za rok je vylovit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se