Liqid Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 V 2. 8. 2015 v 21:00, Hasňa napsal: Položím asi debilní dotaz. Jaký je rozdíl mezi Rolex Oyster Perpetual Date a Rolex Date Just s hladkou lunetou? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59687-datejust-vs-date-cesta-do-minulosti/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 Vyborny clanek od filo-boxera. Diky za odkaz. DJII by u me asi vyhralo. Jeste minuly tyden jsem si psal Sibirovi, ze s cernym dialem, ale tento tyden se mi nejvice libi se silver dialem. Coz znamena, ze jeste si je nemuzu koupit, nemam v tom jasno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 Hasno,tech cifernikovych variaci je tam tolik...a k tomu indexy nebo rimsky cisla nebo klasicky atd....je to krasny vybirani. Jo, a oyster perpetual (no date) jsou i v 39mm:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 (upraveno) Vim a vim. Rimske nemam rad a barvicky taky moc ne. Takze ja to mam relativne jednoduche. Cerna, bila, stribrna, hladka luneta, celoocel. Hotovo. Oystery ve 39 mm nemaji date. Pokud teda vim. Ale to je v mem pripade jen takova hra na to, jake by to bylo, kdybych se vydal pro zmenu s davem. Upraveno 3. srpna 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Jsem si na ten perlon nějal zvykl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 s tim perlonem moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Vypadaji na nem moc dobre! Ja snad zacnu cumet po Rolexkach, no to mi jeste chybelo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Vypadá to super.Nebojíš se ošoupaného dýnka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janikkk Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 V 5. 8. 2015 v 8:40, filo-boxer napsal: Jsem si na ten perlon nějal zvykl. IMG_4197.JPG odkial mas ten perlon pls? paradny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 V 5. 8. 2015 v 8:51, MJ. napsal: s tim perlonem moc pěkný V 5. 8. 2015 v 8:56, nickolas napsal: Vypadaji na nem moc dobre! Ja snad zacnu cumet po Rolexkach, no to mi jeste chybelo... V 5. 8. 2015 v 11:59, Vit napsal: Vypadá to super.Nebojíš se ošoupaného dýnka? Děkuju kluci. Ošoupané dýnko mě nijak netrápí, přelepovat ho průhledkou neplánuju. Ale mám pocit, že z toho perlonu na dýnku zatím nic nemám, je relativně tuhý a po dýnku neklouže, zato z NATO/ZULU, které jsem už párkrát nasadil byly šmouhy hned. V 5. 8. 2015 v 12:14, Janikkk napsal: odkial mas ten perlon pls? paradny Kupoval jsem ho na ebay:http://www.ebay.de/itm/381338994408?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=650540651714&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janikkk Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 ok dik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 V 5. 8. 2015 v 8:40, filo-boxer napsal: Jsem si na ten perlon nějal zvykl. IMG_4197.JPGS perlonem to vypadá vskutku skvěle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janikkk Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 S kludnym svedomim mozem povedat ze zatial najlepsia kombinacia hodiniek na perlone co som videl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 (upraveno) Klasicky paradni fota, ten perlon je pekny, ale tah je tah. Nezlob se. Upraveno 5. srpna 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Taky se pridam,projel jsem cele vlakno,mas super fotky!!!! A tah je tah,me se to na tom perlonu nelibi,promin. Prijdou me na nem nejak mensi,nizsi a osklivejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Co bych se zlobil. Kovový náramek je i pro mě číslo jedna, to je bez debaty. Ale občas mě to chytne a zkouším blbosti. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 A co takhle? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Taky celkem dobrý.I když mně osobně se to víc líbilo s tím "šedým" perlonem.Ale každýmu se holt líbí něco jinýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Ta fotka na te nerezove klice je vyborna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 V 5. 8. 2015 v 19:32, filo-boxer napsal: Co bych se zlobil. Kovový náramek je i pro mě číslo jedna, to je bez debaty. Ale občas mě to chytne a zkouším blbosti.IMG_7653.JPG IMG_7652.JPG Tá druhá fotka vôbec nie je zlá. Ešte by som v tomto smere popracoval a šup do kalendára, nech sú tam pre kľud na fóre aj Rolexky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se