Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

lunety bych zatím uměl na ocelové samuraie a není tam vložka musí se to měnit celé.. něco to stojí, pokud je zájem zjistím přesnou cenu

safírové sklíčka jsou už nyní reálné na 007 a klony za zajímavé ceny, má to i vnitřní ar, na samuraje je budu nechávat dělat - cena i s výměnou by se snad mohla vejít do 1000

• Odpovědi 239
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
Safír na samuraje zní zajímavě, antireflex aspoň vnitřní by nebyl že? :) To by bylo teprve něco....

Já si kubsonovu větičku "má to i vnitřní ar" vysvětluju tak, že to to má i vnitřní antireflex.

Edit: aha, pochopil jsem to blbě, to mluvil o jiném skle než na Samuraie. Omlouvám se.

Upraveno uživatelem lolohh
Odesláno
ano tím ar jsem myslel vnitřní antireflex a bude ho mít i to sklo na samuraie

jsem na foru poprvé, pochopil jsem správně, že prodáváš hodinky, Kubsone?

dík Jirka

• po měsících...
Odesláno (upraveno)
Mé nové SEIKO SAMIRAI mi (s lehkou výhradou k málo svítícímu ciferníku) dělají radost. Samozřejmě sleduji odchylky od přesného času ... neměl jsem dlouho mechanické hodinky:) Přesný čas jsem nastavil 21.2.2007 23:00, za první den dva v zásadě žádná odvchylka, pak se začaly přes den opožďovat a pár dní to večer zase dohnaly, teď se začínají opožďovat víc (aktuálně od toho 21.2. o cca 30 sekund) a už to nestihnou večer dohnat. Zdá se mi, že se opožďují, když je nosím, a čas dohánějí, když je odložím:) Jaké máte zkušenosti Vy? Ustálí se to třeba po nějakém čase do alespoň částečně algoritmizovatelné podoby? (Měl jsem Seiko Chronograph Quartz, měl stále stejnou odchylku, takže se dalo spočítat podle data, jaký je přesný čas, nastavoval jsem jednou měsíčně vždy prvního:-)

No, už mi radost nedělají, začaly se zpožďovat o víc než minutu denně a ještě k tomu nepravidelně, dost rychle se zastaví, oprava by stála cca 2K, tak je asi pošlu Higuchimu na záruční opravu. Máte někdo zkušenosti s případnou celní procedurou, abych pak znovu neplatil DPH, až mi je pošlou zpátky? Díky

Upraveno uživatelem pka
Odesláno
No, už mi radost nedělají, začaly se zpožďovat o víc než minutu denně a ještě k tomu nepravidelně, dost rychle se zastaví, oprava by stála cca 2K, tak je asi pošlu Higuchimu na záruční opravu. Máte někdo zkušenosti s případnou celní procedurou, abych pak znovu neplatil DPH, až mi je pošlou zpátky? Díky

tak asi by se měl vybavit dočasný export, ale na to bych se vykašlal - zvlášť pokud máš ještě původní celní výměr...

• po měsících...
Odesláno

Trochu jem zapátral jak je to s tou vlnou na Diverech:

Seiko used many symbols to indicate higher water proofing models in the past, such as seahorse, sealion, dolphin and angel fish for ladies watch, and they were all cosolidated to the ocean wave logo now these days.

http://forums.timezone.com/index.php?t=tre...66763&rid=0

http://forums.timezone.com/index.php?t=tre...03970&rid=0

• po měsících...
  • po měsících...
  • Po roku...
Odesláno
Mě se líbí,víc jak původní. Samovýroba?

Rucky budou asi yobokies a lunetu sehnal buh vi kde..... Neni k sehnani ani za zlaty prase.

Odesláno

Proc se vlastne prestaly vyrabet? Vzdyt to byl, alespon podle meho nazoru, velmi uspesny model. (vim ze to tu uz nekde bude napsane, ale to hledani .... :suicide_anim: )

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...