African Odesláno 28. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 Dnes dorazila konečně nová kámoška do nepohody Ani jsem po jiné nepátral, protože předchozí BD se mnou byla krásných patnáct let na všech důležitých akcích a je dodnes, nesmrtelná záležitost. Akorát že je prasklá, docela kvalitně vysvícená, takže už se ji nedá moc věřit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 No já tady rád čtu. Ale asi už jen čtu, bohužel na to už nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 V 6. 6. 2023 v 21:21, African napsal: Fajnový den dneska, rameno šetřím, takže pouze nějaké výšlapy, ale stálo to sakra za to Krása ...tak který jezírko to je teď, Traun nebo Mond? Myslím, že Mond. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 před 11 hodinami, Honza.manta napsal: No já tady rád čtu. Ale asi už jen čtu, bohužel na to už nemám. Co se děje, zdraví habruje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 V 20. 6. 2023 v 8:51, Maro napsal: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/sport-kde-zacina-zona-smrti-zpoved-horolezce-ktery-uz-na-everest-nechce-232741#dop_ab_variant=963810&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest228_personal_layout_3_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Maara na seznamu. Za mě úplně přesné zhodnocení, podepsal bych každé slovo. Fajn článek... ale nemůžu si pomoct: Opět tendenční otázka, kterou zřejmě dostal pan Pravda z režie: Jsi na svých expedicích svědkem klimatických změn? Naštěstí dostal osvícenou dopověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 před 26 minutami, Zdenek1307 napsal: Krása ...tak který jezírko to je teď, Traun nebo Mond? Myslím, že Mond. Kopec Frauenkopf, jezírko s křížem Fuschl am See, spodní fotka Mondsee, Drachenwand a v pozadí krásný Schafberg. Můj cíl byl noční výlez ferratou na Drachenwand, ale všechno se to tak nějak blbě sešlo v kombinaci práce, počasí, chlastačka, že z toho bylo nakonec prdlajs.... škoda, ale výlet jako vždy fajnový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 My už brzy Wolfgangsee, návrat po dvou letech. Ale tentorkát to děláme pro děti, takže to bude takové jiné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 hosi, ako je to tam v okoli tychto jazier s dog friendly ubytovanim? da sa tam nieco najst? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 před 24 minutami, Harwey napsal: hosi, ako je to tam v okoli tychto jazier s dog friendly ubytovanim? da sa tam nieco najst? My jako vždy kemp včetně psa. Penziony a hotely, to chce projet přes Gůgl. Ale bude jich tam dost si myslím. Třeba takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 super diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 před 2 hodinami, African napsal: Co se děje, zdraví habruje? Obojí. Jsem na to starej a navíc dost dobitej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 před 2 hodinami, Zdenek1307 napsal: My už brzy Wolfgangsee, návrat po dvou letech. Ale tentorkát to děláme pro děti, takže to bude takové jiné S dětmi super, byl jsem již dvakrát s divošima a užívali si to tam dost...vláček Schafberg, loď Mondsee, halda chození, nějáká herní centra, prostě pohoda. Letos dáváme opět Dachstein, tam toho je vůbec pro děti miliarda krásných možností v okolí. Kdyby náhodou někdy, doporučuji tady ten kemp přímo pod kopcem https://www.schladming-dachstein.at/de/Service/Infos-von-A-Z/Ramsau-Beach_az_342169 To Harwey: Rakušané milují psy, takže těch možností najdeš hafo v okolí, kde bude pejsek vítán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 před 2 hodinami, Honza.manta napsal: Obojí. Jsem na to starej a navíc dost dobitej. Drž se chlapíku A jináč držím pravidlo, tělo má jít do rakve zhuntovaný, jinak se člověk flákal, také už občas kvalitně trpím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 2. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2023 Seceda odspodu. Hezká procházka, jenom doporucuju zůstat na Malga Casnago, oproti vedlejší Geisleralm trochu lepší ceny a odst hezčí vyhledy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 Vcerajsia tura z Hrebienka na Zbojnicku chatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 Parádní fotky pánové, užívejte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 (upraveno) Jop, moc hezké to máte Upraveno 3. července 2023 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Trochu na mastňáka, ale splněný sen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Mám radost, že to zlehka jde i s mladým. Julské Alpy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Tady aktuální letenky na místo: https://www.skyscanner.ie/transport/flights/prg/ktm/230803/?adultsv2=1&associateid=AFF_TRA_19354_00001&cabinclass=economy&campaign_id=1999790&inboundaltsenabled=false&irclickid=_fa3s9titvokfbh2vfgo6vussan2xej1yctjzzd2a00&irgwc=1&market=IE&outboundaltsenabled=false&previousCultureSource=URL&redirectedFrom=www.skyscanner.net&referralServiceVersion=meeseeks-referral-service-v1&rtn=0&showDirectDays=true&sortby=cheapest&utm_content=Other+Referral&utm_medium=affiliate&utm_source=1999790-SecretFlying Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se