African Odesláno 16. ledna Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna Před hodinou, Zdenek1307 napsal: Mě to teď ukázalo 37 tis pro 2 osoby s odbaveným zavazadlem, sendvičem a pitím Jsem létal do teď kolem 12-14 tisíc max, takže jakože starý škudlil když na mě začali skákat letenky za 30, tak jsem poctivě hledal, věřte mi Ale bohužel doba se změnila a s levnými letenkami je konec zdá se .....Fly Dubaj vychází asi stále nejlépe.
Bells Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna Dlouho jsem tu nebyl, ale na podzim jsem si splnil jeden z tripů, co jsem chtěl a dovezl také Alpiny ke svému rodnému kopečku. No a pak také k několika dalším kopečkům Samozřejmě nemůže chybět ani ta nejkýčovitější fotka z pohlednic Pak ještě na další kopečky kousek vedle A ještě něco znovu ze Švajcu 9 3
tikzot Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna Oooo bože to je tak krásný až kýčovitý, tiše závidím a moc přeju.
Zdenek1307 Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna před 13 minutami, tikzot napsal: Oooo bože to je tak krásný až kýčovitý, tiše závidím a moc přeju. Teď jsi mi to vzal z hlavy!!! Fantazie!
nizkotucnytvaroh Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna Dlouho jsem nic nepřidal, tak alespoň včerejší noční hřebenovka, Jeseníky. Hezký víkend všem! 5 1
African Odesláno 21. ledna Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna před 2 hodinami, paya01 napsal: Tak to opravdu neměl... Až na ty mravence
nizkotucnytvaroh Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna (upraveno) V 21. 1. 2025 v 11:04, paya01 napsal: Tak to opravdu neměl... Já tam byl koncem roku 24' a dostávaly mě dámy v teniskách a teplakach, i když počítám že nahoru vyjely lanovkou, my poctivě z Polské strany a zpět lavinovým polem, celkem fajn plesa tam mají Ti naši sousedé Upraveno 23. ledna uživatelem nizkotucnytvaroh
Zdenek1307 Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna (upraveno) Ještě jsem ani nezaložil to vlákno k Norsku, nenapsal ani řádek, a to už je 10 měsíců od návratu. Ale dnes už vím, že se tam budu za pár měsíců vracet. Mám fakt radost. Letos to teda s tím Himálajem zase nedopadne. Ale to neva. Upraveno 24. ledna uživatelem Zdenek1307
kuncák7 Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna Mel jsi koukat dnes, cca v 11 na CT 1- cestopis Na cestě po Velkém Karakorumu, koment Donutil, Bartoška. To byla motivace i pro mě, abych zase začal něco dělat.
African Odesláno 24. ledna Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna před 10 minutami, kuncák7 napsal: Mel jsi koukat dnes, cca v 11 na CT 1- cestopis Na cestě po Velkém Karakorumu, koment Donutil, Bartoška. To byla motivace i pro mě, abych zase začal něco dělat. Olalá, můžeš se mnou .... mám to celé zařízené za super peníz, K2 + Nanga Parbath Akorát se k tomu dokopat, minulý rok úraz manželka, letos parťák co má jet se mnou. Ale příští rok už snad klapne, a můžeš se klidně připojit, čím víc lidí, tím lepší cena
Zdenek1307 Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna před 33 minutami, kuncák7 napsal: Mel jsi koukat dnes, cca v 11 na CT 1- cestopis Na cestě po Velkém Karakorumu, koment Donutil, Bartoška. To byla motivace i pro mě, abych zase začal něco dělat. Dnes v 11 na TV? To by nešlo. Ale podívám se dodatečně... i když mám pocit, že už jsem to viděl.
Zdenek1307 Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna před 21 minutami, African napsal: Olalá, můžeš se mnou .... mám to celé zařízené za super peníz, K2 + Nanga Parbath Akorát se k tomu dokopat, minulý rok úraz manželka, letos parťák co má jet se mnou. Ale příští rok už snad klapne, a můžeš se klidně připojit, čím víc lidí, tím lepší cena Jako že teda letos taky nic??? To je teda pech.
kuncák7 Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna před 1 hodinou, African napsal: Olalá, můžeš se mnou .... mám to celé zařízené za super peníz, K2 + Nanga Parbath Akorát se k tomu dokopat, minulý rok úraz manželka, letos parťák co má jet se mnou. Ale příští rok už snad klapne, a můžeš se klidně připojit, čím víc lidí, tím lepší cena Na rovinu? Už jsem za zenitem. Ja se letos chystám na dvojboj Musala, Vichren a tuším, že budu plivat krev. A to jsou to spis hrbolky než hory. Kde ty loňský sněhy jsou. Možná zopakuju Elbrus, někdy. Vejs už ne.
African Odesláno 24. ledna Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna (upraveno) před 2 hodinami, Zdenek1307 napsal: Jako že teda letos taky nic??? To je teda pech. Kámoš měl blbej pád na kole, nějaká ta operace a bude se dávat celý letošek do cajku. Slíbil jsem že na něj počkám, no tak třeba klapne aspoň ten Maťák, protože ten se dělá právě v září, kdy jsme měli jet...ale to už tu píšu tak po páté, někdo mi ho nechce asi dopřát Pokud má někdo zájem si Pákistán udělat, ulehčím mu práci, můžu mu dát celý interiář a kontakt na pakoše do e-mailu Upraveno 24. ledna uživatelem African
Prochy68 Odesláno 25. ledna Nahlásit Odesláno 25. ledna před 15 hodinami, kuncák7 napsal: Na rovinu? Už jsem za zenitem. Ja se letos chystám na dvojboj Musala, Vichren a tuším, že budu plivat krev. A to jsou to spis hrbolky než hory. Kde ty loňský sněhy jsou. Možná zopakuju Elbrus, někdy. Vejs už ne. Musala je na pohodu a můžeš se nechat vyvézt lanovkou. Pak je to 7 kilaku a něco přes 500 vyskovejch . Z Borovets je to asi 13 a 1600 vyskovejch to už je trošku náročnější. Z druhý strany výstup neznám, tam nevím.
kuncák7 Odesláno 25. ledna Nahlásit Odesláno 25. ledna před 3 hodinami, Prochy68 napsal: Musala je na pohodu a můžeš se nechat vyvézt lanovkou. Pak je to 7 kilaku a něco přes 500 vyskovejch . Z Borovets je to asi 13 a 1600 vyskovejch to už je trošku náročnější. Z druhý strany výstup neznám, tam nevím. Ja to tam znám, tenhle východ je ma srdcovka ( Albánie, Rumunsko, Bulharsko, Makedonie, Montenegro ) jsem jezdil kazdej rok. A za koho me máš? K cestě lanovkou bych se nikdy nesnizil , snad ani s choditkem ( problém nastává vždy až cestou dolů, kolena protestujou ).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se