Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Konečně kopečky, kluci mě s mým nápadem poslali do zadele 😆, tak jsem si dal celodenní trekking sám a nebylo to vůbec blbý :guitar:

DSC05426_copy_960x540.jpg

DSC05436_copy_960x540.jpg

DSC05437_copy_960x540.jpg

DSC05410_copy_960x540.jpg

DSC05411_copy_960x540.jpg

DSC05415_copy_960x540.jpg

• Like 3
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 27 minutami, African napsal:

Konečně kopečky, kluci mě s mým nápadem poslali do zadele 😆, tak jsem si dal celodenní trekking sám a nebylo to vůbec blbý :guitar:

Je to super, o tohle jsem bohužel přišel. Když jsme tenkrát vyjeli do hor tak moje milá už měla nějaký zánět čelisti/zubu, předepsaná antibiotika a zákaz na slunce. Takže jsme se zabednili na 2 noci kdesi na penzionu v Sorgonu 😐. Tak užívej 👍

Odesláno
1 hour ago, Zdenek1307 said:

Je to super, o tohle jsem bohužel přišel. Když jsme tenkrát vyjeli do hor tak moje milá už měla nějaký zánět čelisti/zubu, předepsaná antibiotika a zákaz na slunce. Takže jsme se zabednili na 2 noci kdesi na penzionu v Sorgonu 😐. Tak užívej 👍

To je pak škoda, ale neuděláš nic... já to měl s klukem na Zakynthosu, druhý den pobytu zánět ucha a dal jsem ho do kupi, nebo spíš doktoři den před odletem. Peklo, ale člověk je vždycky rád když ty nemoci dobře skončí 👍

Odesláno (upraveno)

Tak jsem to tam cvičně naklikal a zatím tam je dost terminu tak, jak píšou. Nejpozdejsi odlet 29.9.26 a návrat prakticky kdykoliv v říjnu. Screen níže je ten vyšší tarif s odbavenym zavazadlem.

Screenshot_20251010_203331_Chrome.jpg

Edit: ale nikdy jsem s nima neletel, tak o úrovni cestovsni nemůžu rict vubec nic a asi to nebudou uplne emirates. 

Upraveno uživatelem Maro
Odesláno
12 hours ago, Maro said:

Tak jsem to tam cvičně naklikal a zatím tam je dost terminu tak, jak píšou. Nejpozdejsi odlet 29.9.26 a návrat prakticky kdykoliv v říjnu. Screen níže je ten vyšší tarif s odbavenym zavazadlem.

Screenshot_20251010_203331_Chrome.jpg

Edit: ale nikdy jsem s nima neletel, tak o úrovni cestovsni nemůžu rict vubec nic a asi to nebudou uplne emirates. 

Tak to září ještě možná, ale je to všechno mimo sezónu....letos dělal září kamarád a hodně moc blbé počasí. Jako letenky šli o sezóně dolů, z těch 28 se daji teď okolo 20. Každopádně díky za tip 🙏

IMG-20251003-WA0004.jpg

Odesláno

Aha, ja jsem myslel  ze se jezdí primárně říjen/listopad, kd, uz nejsou monzuny, ale jeste nepřišla zima, proto jsem tam dával ten říjen. 

Odesláno
3 minutes ago, Maro said:

Aha, ja jsem myslel  ze se jezdí primárně říjen/listopad, kd, uz nejsou monzuny, ale jeste nepřišla zima, proto jsem tam dával ten říjen. 

Říjen, listopad je na pohodu... neviděl jsem fotku , doma si to projdu ještě jednou 👍

Odesláno

Já jsem z toho úplně na větvi! Ty ceny vychází fakt parádně. 14 dní, vychází to zase na 852 E pro dva zpáteční 👀 Teď teda strašně váhám, jsem rak, chtěl jsem si koupit hodinky 😀

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...