Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 7 minutami, jovani napsal:

priam na CT SPORT, Naked Mountain, "dokumentární film zachycující pokus Marka Holečka a Tomáše Petrečka o prvovýstup na Nanga Parbat." ;)

Sledoval jsem, škoda že jim to nevyšlo. Pecka dokument. 

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, jovani napsal:

priam na CT SPORT, Naked Mountain, "dokumentární film zachycující pokus Marka Holečka a Tomáše Petrečka o prvovýstup na Nanga Parbat." ;)

Super, díky za tip, mrknu hned jak holota odpadne :D Aby řeč nestála, pokud se chystáte na Everest, už budete z Nepálské strany potřebovat nějaké ty zkušenosti 🤙

https://abcnews.go.com/International/nepal-proposes-mount-everest-permit-rules-efficacy-questioned/story?id=64992534

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Hurá, když ti půjde hezký distanční výuka, půjdeme pak hned do skal a ano, snaží se 🤙

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Kluk mi dnes uvařil sám párky, aniž by uhořel. Rýsuje se nový parťák do nepohody, je to na dobré cestě 🤗

Odesláno

Dobré zprávy přichází z Nepálu, kde se začalo rozvolňovat a kamarád, co jsem s ním byl před chvílí na telefonu má již první klienty na treky. Bohužel my jako občané ČR to máme vcelku stále dost striktní, ale věřím tomu že pokud dopadne nějaké to očkování a pokles nakažených, druhá sezóna bude již reálná ;) Nepál zároveň zpřísnil vystavení permitu pro výstup na Everest a to pouze již po předchozích zkušenostech. Není to kdoví co, ale aspoň něco málo a snad časem ještě přitvrdí....

https://www.mzv.cz/newdelhi/cz/ko/info/koronavirus/nepal.html

Odesláno

To riešia VPN pluginy do prehliadača, nie? Aspoň na online vysielanie televízií mi to funguje, platené vysielanie som neskúšal.

Odesláno (upraveno)

@African @wawrik

myslím, že Vy dva agenti, jste mi říkali, že Rock empire za dva litry dobrý, tak už je v obýváku... 🙂

Upraveno uživatelem guzmic
Odesláno (upraveno)
před 6 minutami, guzmic napsal:

myslím, že Vy dva agenti, jste mi říkali, že Rock empire za dva litry dobrý

Jóóó, pamätám... To bolo ešte v časoch, keď sa chodievalo stanovať von! :D

Budeš spokojný.

Upraveno uživatelem wawrik
Odesláno (upraveno)

Pěkné. Nějaké kešky tam v okolí vidím, tak bych tam někdy v bodoucnu zajet mohl. 😀

Koukám, že poslední nálezy jsou na těch keškách březen 2020.

Upraveno uživatelem Beet
Odesláno
Před hodinou, Beet napsal:

Pěkné. Nějaké kešky tam v okolí vidím, tak bych tam někdy v bodoucnu zajet mohl. 😀

Koukám, že poslední nálezy jsou na těch keškách březen 2020.

Jako fakt? Tak v tom březnu 2020 to tam pak sklapli, teď se to tam po roce probírá velmi pomalu k životu....Jinak doporučuji :guitar:

Odesláno
Před hodinou, African napsal:

Jako fakt? Tak v tom březnu 2020 to tam pak sklapli, teď se to tam po roce probírá velmi pomalu k životu....Jinak doporučuji :guitar:

Tak, že není na těch keškách nález ještě neznamená, že tam nikdo nebyl. To jen znamená, že tam pravděpodobně nebyl žádný kačer. :)

Odesláno

Tak když tam nemůžeme, ták se aspoň mrkneme jak pak se tam mají. Á nějaká pařba dneska :D Jinak Ghandrukem můžete procházet při treku kolem Annapurny a v pozadí zleva Annapaurna Jižní, Himchuli vedle ní navazuje, Gangapurna a Macchapucchre (Rybí ocas) vpravo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...