Ajaj Odesláno 3. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2021 Pěkný převýšení. Na Klíňáku jsem nebyl už snad 100let, i když jsem v podstatě tam odsud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2021 Ja tam ani moc nechtel, nejak zvlast se mi tam nelibi, ale kdyz jsem jel kolem......jel jsem pres Loucnou, ale to mi prislo kratky, tak sem zajel do Jachymova a vzal to kudy jsem jeste nesel. Rozhlednu opravili, ale jinak je tam z toho ruina nahore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Všechno klaplo, počasí, cesta tam zpět, prostě pecka. Okruh z parkoviště přes Watzmanhutte na dvojvrchlol Watzmannu a pak zpět. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Tak tam uz bych si striknul do textilu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2021 Luxusní Ta první fotka parádička, já o týden odsunuji...ale o nic vážného nejde, mám tam dost práce, ale Drachenwand už snad dopadne, hodně se mi celá ta lokalita okolo Mondsee líbí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 takze sa sezona rozbieha ... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Jop, rozbíhá, ale jen pro drsné povahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Náhodnej a velmi potěšující nález. Mám se na co těšit? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Jo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 V 4. 10. 2021 v 14:04, alky napsal: Všechno klaplo, počasí, cesta tam zpět, prostě pecka. Okruh z parkoviště přes Watzmanhutte na dvojvrchlol Watzmannu a pak zpět. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krásné, loni jsem letěl kolem vrcholku v letadýlku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 (upraveno) Tak odlet už se pomalu blíží a 13.10. bychom si měli dopřávat večeři na Thamelu. Vzhledem k tomu, že jedeme se známýma, kteří nejsou vyloženě trekoví matadoři, rozhodli jsme se pro kratší Nar - Phu trek. Byl jsem tam už jednou v roce 2016 a ten trek má z mého pohledu vše podstatné - divoké údolí řeky Marsyangdi, odlehlé vesnice kypící tibetskou kulturou, přespání v klášteře a nakonec pětitisícové sedlo s úžasným výhledem na Annapurna Range a Manaslu. Teď jen doufat, že nám vyjdou negativní PCR testy. Výhledy už by tou dobou být mohly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. října 2021 uživatelem enGiN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 před 32 minutami, enGiN napsal: Tak odlet už se pomalu blíží a 13.10. bychom si měli dopřávat večeři na Thamelu. Vzhledem k tomu, že jedeme se známýma, kteří nejsou vyloženě trekoví matadoři, rozhodli jsme se pro kratší Nar - Phu trek. Byl jsem tam už jednou v roce 2016 a ten trek má z mého pohledu vše podstatné - divoké údolí řeky Marsyangdi, odlehlé vesnice kypící tibetskou kulturou, přespání v klášteře a nakonec pětitisícové sedlo s úžasným výhledem na Annapurna Range a Manaslu. Teď jen doufat, že nám vyjdou negativní PCR testy. Výhledy už by tou dobou být mohly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pecka, budu držet palečky a hrň sem zážitky a fotku za fotkou, ať tu absenci nějak překlepeme S kým letíte? My máme opět Quatar s kterými byli úplně bezproblémové již dvě změny letenek a celková komunikace na vysoké úrovni. Teď už nás tedy vyplatili, ale hned jsme zarezervovali s podivem ještě levnější na příští sezónu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 Před hodinou, African napsal: Pecka, budu držet palečky a hrň sem zážitky a fotku za fotkou, ať tu absenci nějak překlepeme S kým letíte? My máme opět Quatar s kterými byli úplně bezproblémové již dvě změny letenek a celková komunikace na vysoké úrovni. Teď už nás tedy vyplatili, ale hned jsme zarezervovali s podivem ještě levnější na příští sezónu. Bohužel letíme s Flydubai, jelikož vycházeli minimálně o 7 tisíc levněji než "standardní aerolinky". Ale asi lepší, než tam neletět vůbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 (upraveno) před 36 minutami, enGiN napsal: Bohužel letíme s Flydubai, jelikož vycházeli minimálně o 7 tisíc levněji než "standardní aerolinky". Ale asi lepší, než tam neletět vůbec Jasný, jde o cenu a jak píšeš, teď už je to na poslední chvíli drahý. U Flydubai se dají přehlédnout absolutně nulové služby, ale co mě dostalo že jsme letěli 2x s nimi a po každé překopali lety a to už tak s dlouhou čekací dobou, jednou o 10 a jednou o 18 hodin, které jsme strávili na letišti čekáním a děje se to často. Tenkrát jsem se zařekl že už nikdy, ale třebas budete v pohodě....konec konců i já to přežil, a jak píšeš 7 tisíc je v kapse....zy tyhle prachy bych to udělal stejně Upraveno 6. října 2021 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 před 3 hodinami, enGiN napsal: Tak odlet už se pomalu blíží a 13.10. bychom si měli dopřávat večeři na Thamelu. Vzhledem k tomu, že jedeme se známýma, kteří nejsou vyloženě trekoví matadoři, rozhodli jsme se pro kratší Nar - Phu trek. Byl jsem tam už jednou v roce 2016 a ten trek má z mého pohledu vše podstatné - divoké údolí řeky Marsyangdi, odlehlé vesnice kypící tibetskou kulturou, přespání v klášteře a nakonec pětitisícové sedlo s úžasným výhledem na Annapurna Range a Manaslu. Teď jen doufat, že nám vyjdou negativní PCR testy. Výhledy už by tou dobou být mohly Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak to se moc těším na fotky a reporty. Hlavně ve zdraví tam i zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 Jsem teď viděl v tv od Alexe maminku, no ty vogo, ta je úplně výborná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Snad se brzy dozvíme víc ohledně podmínek za kterých se mohou vrátit /jestli to nakonec zaplatili sami/ … Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 20 ti. € musia zaplatit za zachranu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 Tak uvidíme jak to půjde na této krásce, počasí tedy zatím moc nepřeje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 Tak asi nedojdes na festival http://www.mfhf.sk/informacie-o-priebehu-a-programe-festivalu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se