Přejít na obsah

Výstup do b.c Mount Everestu a jiné krásné kopečky

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, African napsal:

Zrovna jsem si dnes mačky nechal doma, a hned bych si nafackoval, všechno pod ledem a když je pod tebou dvacet metrů a ujíždějí nožky,tak to je opravdová paráda,

To je práve výhoda týchto ľahkých nesmekov - nosím ich pri sebe stále, lebo sú tak malé, skladné a ľahké, že nikdy nezavadzajú, zmestia sa aj do vrecka na bunde. Mám na to aj jednu clivú príhodu s mudrlantom s miliónom všelijakých vysokohorských školení :D Budeš spokojný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Předchozí Pinguiny osm let a stále slouží, aktuální model přesně rok 😬 Zítra je vezu na reklamaci, to je krach, šev nebyl dostatečně zašitý zdá se.....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

před 55 minutami, Prochy68 napsal:

Vcera jsem jim koukal naa shop, ze bych neco vzal

Tak já měl hafo věcí od nich a do teď spokojenost, hlavně za ty prašule. Hold chybička se vloudila, nebo polevili u Číňana, který stále zdražuje a značky které se zdražení bojí, ubírají na kvalitě a nechávají stejné ceny. Dám vědět, co mi kluci řeknou na reklamaci, znám je osobně....

Odkaz ke komentáři

Tož jsem si ještě narychlo napsal ježíškovi o nového parťáka do nepohody :guitar: Před týdnem mě dorazila Deimos, trochu jsem to neodhadl a bunda defakto stejná jako Quike Primaloftka co už od LS mám. Takže čisté peříčko, ať nám je příští rok pořádný teplíčko, model Atlas :D

https://www.hudy.cz/bunda-la-sportiva-atlas-down-jacket-men?size=373104&utm_campaign=freelistings&utm_medium=organic&utm_source=google&utm_term=ATLAS+DOWN+JACKET+Men+La+Sportiva+Bunda++Černá++XXL&variant=98236

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, michalval napsal:

Asi jsem byl hodny: Jezisek kvuli mne prosmejdil antikvariaty a nasel i nejakeho Messnera

Paráda, tak šťastný a veselý 👍 My byli také hodný, výborná knížka s dobře popsanými základy lezení a různé tipy na přežití, třebas i jak se ubránit naštvanýmu medvědovi :D No a kluk hru K2, jenomže Lego má zatím přednost před lezením, tak tu čekám a smutně na ni zatím koukám 🙄

Odkaz ke komentáři

Kluci sorry zkusim to i tady a požádám Vas o Tip na hotel, kde se slušně vyspim a dobře najím a v okolí si budu moci zkusit s mojí ženskou sněžnice. 
Myslim samozřejmě domácí kopečky a budu moc rád, když budete mít někdo kamaráda majitele .

Jde mi o druhý víkend v lednu nebo prvý vikend v únoru.

Na vířivce netrvám 😂

Odkaz ke komentáři

V 20. 12. 2021 v 19:29, Prochy68 napsal:

Vcera jsem jim koukal naa shop, ze bych neco vzal

Tak kluci v Pinguinu na pohodu jako vždy, gatě opraví, popřípadě vymění za nové pokud to nepůjde a to hned jak švadleny vystřízlivý :D  A to mi ještě pro zachování dobrých vztahů dali bundu pro kluka s velmi výraznou slevou, borci :notworthy:

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Ja mam objednane dvoje kalhoty z revolutionrace, uz mi jedny prisly, ale byly silene dlouhy a tesny pres lytka i kdyz jsem vzal xl, tak ted zkousim nejakou zkracenou variantu. Materialove to vypadalo dost dobre a doprava a pripadne zaslani zpet zadara. Ted me doslo, ze mi vlastne jeste neposlali prachy zpet, tak snad to klapne
Bunda pekna

Odkaz ke komentáři

Kluci sorry zkusim to i tady a požádám Vas o Tip na hotel, kde se slušně vyspim a dobře najím a v okolí si budu moci zkusit s mojí ženskou sněžnice. 
Myslim samozřejmě domácí kopečky a budu moc rád, když budete mít někdo kamaráda majitele .
Jde mi o druhý víkend v lednu nebo prvý vikend v únoru.
Na vířivce netrvám
Mne se sneznice moc neosvedcily, bud jsem se v nich stejne propadal a nebo to bylo tak uslapany, ze jsem je nepotreboval. Jen loni v Luzickejch, kdyz byla na snehu ledova krusta bych je po nekolika letech asi vyuzil, ale to byly doma ve sklepe
Odkaz ke komentáři

před 51 minutami, Prochy68 napsal:

Ja mam objednane dvoje kalhoty z revolutionrace, uz mi jedny prisly, ale byly silene dlouhy a tesny pres lytka i kdyz jsem vzal xl, tak ted zkousim nejakou zkracenou variantu. Materialove to vypadalo dost dobre a doprava a pripadne zaslani zpet zadara. Ted me doslo, ze mi vlastne jeste neposlali prachy zpet, tak snad to klapne

Bunda pekna

Koukal jsem na ty hadry a nevypadají špatně, i ten příběh lidí co to rozběhli po svém se mi zamlouvá, tak dej časem vědět zkušenosti. Jinak sněžnice jsem dal jednou, zabloudil a už je víckrát na nohu nevzal :D To je trošku nevýhoda, že člověk aby si je užil musí mimo vyznačený cesty a už se trochu vyznat, nebo spíš umět orientovat v případě změny počasí.

Odkaz ke komentáři

Ja sel jednou na sneznicich s 20kg baglem z Albrechtic, pres protrzenou prehradu, Jizerku a skoncil v Harachove totalne na kasi. Musel jsem si najit penzion coz v lednu bez rezervace a navecer dalo docela dost praci. V penzionu pustil televizi a na hrebenech total masakr, tenkrat napadlo behem dne hrozne snehu. Takze rano busem do Trutnova kde jsem mel auto a domu
Ted zrovna premyslim, jestli to nebyla ta akce, co jsem jeste cestou domu vyhrabaval Radka Jarose zapadlyho s autem nekde u Novy Paky.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Tom4 napsal:

Náhodou, někde tady bude dokonce skupinové foto místních chronomagorů na sněžnicích v Jeseníkách :) jestli se nepletu tak jsme se vraceli za tmy a v solidním mrazu okolo mínus dvaceti, @long tenkrát vyběhl sjezdovku jako mladík ;) 

Ano děkuji, ale není to tak ouplně pravda. Zima byla jako prase to ano,  ale já sem málem chcípnul. Těžko se mi dýchalo.  Nakonec sem byl ráno rád i za bazén, že sem si mohl  protáhnou ty dřevěné nohy.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...